Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB versenysorozat
RÉSZLETEK...

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
(ZSB) azaz ZSENNYE BAJNOKSÁG 2015, kiírás!
(ZSB) azaz
ZSENNYE BAJNOKSÁG 2015, kiírás!
A Fish - Farm Sporthorgász Egyesület 2015-es évben is folytatja, az egész verseny évet átölelő - Feeder és Úszós kategóriákban a - ZSENNYE BAJNOKSÁG - nagy sikerű sorozatát.

A Fish Farm Sport Horgász Egyesületnek a 2013 as évben az új versenysorozat elindításának oka a Zsennyei versenyek még kiélezettebbé és érdekesebbé tétele volt. A versenysorozat a hozzáfűzött reményeket maradéktalanul beváltotta. A szabályok kismértékű módosításával folytatjuk a ZSB sorozatot 2015 ben is. Mi más is lehet versenyzőinknek a célja, mint a lehető legjobb egyéni eredmények, ezen belül a versenyzők saját maguknak támasztott reális cél elérése, saját horgásztudásának csiszolása, a Fish Farm versenycsapattal való sikeres szereplés + egy barátokkal közösen kellemesen eltöltött vízparti nap(ok) megélése . Legyen ez egyéniben a legjobb 20 vagy 10 be való kerülés illetve a dobogó valamelyik fokára való felkapaszkodás. Ismerve versenyzőink felkészültségét a Zsennyei versenyeken elindulók tudását, ez nem kis feladat senki számára. Az induló versenyzőknek köszönhetően nagyon nehéz folyamatosan kimagasló eredményeket elérni a kiírt versenyeinken, ezért is nagyon értékesek a jó helyezések, az egyenletes jó teljesítmény.


A 2015 ös évben is a versenyzőink kérésének eleget téve próbáljuk még kiszámíthatóbbá, tervezhetőbbé tenni a ZSB verseny időpontjait. Ez maradéktalanul nem biztos, hogy sikerül, de törekedni fogunk rá a kiírásokban. A 2015 ös verseny időpontok vélhetően legkésőbb április elejére lesznek lepontosítva. A viszonylag késői kiírás az országos – megyei – különböző csapatversenyeink időpontjai figyelembevételével történik. A ZSB verseny időpontok kiírását bevárjuk a fentebb említett kiírássokkal. Versenyeink időpontjai, esetleges változásai, elsősorban a különböző márka versenyek rendezőitől és legfőképpen az előre kiszámíthatatlan időjárástól függ. Amennyiben valamely oknál fogva egy időpont változik, egy előre időben kijelölt másik időpontra lesz halasztva lehetőség szerint. A 2013 as versenyévtől eltérően sokak kérésére minden verseny időpont előre lesz fixálva, így mindenki előre tud tervezni a ZSB versenyekkel kapcsolatosan.

Ezen felül a pontozásos rendszer nem változik 2014 évhez képest. Úgy gondoljuk a szektor 1 est horgászó versenyzőket továbbra is plusz bónusz 1 ponttal jutalmazzuk, hisz ebben a mezőnyben szektor 1 est aki horgászik—mindenképpen megérdemli a + 1 pontot a teljesítményéért.
Minden szektor 1 es +1 pontot ér. Ez akkor is így lesz, ha valaki egyébként nem kerül be az adott versenyen a legjobb pontszerző tízbe ! Ha igen akkor annyival növekedik a versenyhelyezésért kapott pontszáma ahány 1 est horgászott az adott versenyen. Ezt a bónusz pontot nem veszíti el a versenyző, még akkor sem ha az a verseny eredménye melyen horgászott 1 est, kiesne mert van nála jobb verseny eredménye, vagy nem került be az első 10 hely valamelyikére .

Példa : Tehát, egy 2 fordulós versenyen, ha valaki 2 szektor egyest ér el, akkor a végleges helyezéséért járó pontok mellé még 2 bónusz pontot is fog kapni. Ha megnyeri ezzel a versenyt, akkor 15 + 2 , ha második, akkor 12 + 2 pont , ha 10 ik és ebben horgászott az egyik fordulóban egy szektor 1 est is-akkor 1+1 pont jár stb....lesz a neve mellé bekarcolva.

Aki részt szeretne venni a (ZSB) Zsennye bajnokságon illetve az eredmény listán, annak az egyesület vezetőségének és versenyzőinek egyöntetű döntése alapján a következő szabályoknak kell megfelelnie 2015 ben :

1, Az egyesület által a Zsennyei tavon rendezett versenyzői kategóriás ZSB –ra is kijelölt versenyeken induló versenyzőnek

- Feeder kategóriában elért legjobb maximum 11,

- Úszós kategóriában elért legjobb maximum 11,

eredménye számít bele az értékelésbe.

2015 -ben feeder és úszós kategóriában is 15-15 olyan verseny lesz, amely eredménye beleszámít a Zsennye Bajnokság -ba. A versenykiírásokban az egyértelmű azonosítás miatt a 2013 as évnek megfelelően mindig az itt látható ZSB-s lógóval lesz ellátva a sorozatra kijelölt verseny.(ZSB jelölése)2, A versenyeken elért eredmények alapján a kapható pontok:

A pontozás minden erre kijelölt verseny esetében a legjobb 10 versenyzőt érinti a következők szerint:

A 10-ik helyezést elért versenyző 1 pontot, a 9-ik helyezést 2, a 8-ik 3, a 7-ik 4, a 6-ik 5, az 5-ik 6, a 4-ik 7, a 3-ik 10, a 2-ik 12, az első helyezett 15 pontot fog kapni az indulók számától függetlenül .

Vegyünk két példát:

- Ha egy versenyző nem használja ki például feeder kategóriában a 15 versenyét hanem „csak” 9 en indul, akkor a 9 versenyen elért eredménye kerül be az összesített értékelésbe. Ebben az esetben a versenyző nem használja ki a maximális pontszerzési lehetőségét, tehát, még 2 verseny eredménye egy értékelhető helyezése esetén hozzáadódhatna az addig elért pontjaihoz.

- Ha kihasználja a feeder kategóriában a maximum lehetőségét azaz indul az összes vagy legalább 11 kijelölt ZSB versenyen akkor a 11 legjobb eredménye fog az eredményébe beleszámítani a többi automatikusan törlődik. Tehát versenyeredmény illetve pont javítási lehetősége lesz, minél több versenyen elindul.

Úszós kategóriában ennek a szisztémával megegyezően történik a pontozása.

3, A versenyek díjazása ettől a ZSB sorozattól teljesen független, azaz a szokásosnak megfelelő. Attól, hogy az adott illetve kijelölt verseny ZSB ba is beleszámít, az adott verseny értékelését nem befolyásolja. A versenyek eredményét archiváljuk.

2015 ös évben a versenyek zöme, kedvezményes nevezési díjjal kerülnek megrendezésre !!!

4, A ZSB eredményhirdetésére vélhetőleg szezon végén, 2015 dec - 2016 jan. kerül sor ünnepélyes keretek között.,melyről a honlapon is tudósítunk.

A díjazás tárgynyeremények, kupák, vásárlási utalványok, napijegyek formájában történik meg.

Mindkét kategóriában 1 - 3 helyezettet díjazzuk. A ZSB 2015-es bajnokai különleges serlegeket vihetnek haza végérvényesen, nem vándorserleg. A dobogósokon kívül természetesen nem mindegy ki van a legjobb tízben és kinek sikerült bekerülnie akár a legjobb húszba ismerve a Zsennyei versenyek nehézségi fokát, ami nektek versenyzőknek köszönhető!

5, A ZSB folyamatos versenyről - versenyre állásáról a www.zsennyehorgaszto.hu - n (egyesület honlapja) tájékozódhattok a ZSB logókra kattintva.Az előző évek eredményei...

Úszos eredmények

Feederes eredményekÚszós eredmények

Feederes eredmények
Az esetlegesen felmerülő kérdéseiteket, egyeztetéseket a 06/20/320-6016 os és a 06/20/ 558-7770 telefonszámon tehetitek meg.

Mindenkinek ismét nagyon jó, tartalmas és eredményes verseny évadot kívánunk!

Találkozzunk a vízpartokon, vigyázzunk a halakra és a természet tisztaságára.

Horgászbaráti üdvözlettel:

Fish Farm Sporthorgász Egyesület rendezőség
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink