Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB versenysorozat
RÉSZLETEK...

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Vibex Hús Bojlis Kupa 2015/Tavasz
Bojli? - az! Tényleg? - igen!Tényleg az?, ilyenkor ?- miért ne! Megint ?- megint. 120 órát? Hát persze. Nem volt sok? - Viccelsz ? Miért ?- jó lenne hosszabb csak hát dolog is van. Hogy bírtad ?- miről beszélsz ? - alig vártam és amikor eljött elröpült mint a fecske ősszel. Hogy van ez ? Te nem értheted ! Aki itt van az érti ! Na jó, de mit lehet csinálni ennyi ideig 1 vízparton ? Miiiiiiiit? - Mit nem?

Annyira várjuk hogy az nem kifejezhető.Mi történt ilyen hosszú idő alatt ? Hosszú! Bővebben? Nagyon hosszú! Na , de mégis? Sorsolás, jégerrel ki hol ül, majd felkészülés és egymás köszöntése. Utána? Bójázás, koccintás, sátorállítás, etetés, gondolkozás, hely és helyzet mérlegelése. Majd utána?
Nyugi és folyamatos frontok amivel egy időben mindenki legjobb hozott pálinkájának a megkóstolása. Rossz volt az idő ? Nem, de frontos volt végig. Nem volt 2 egyforma fél nap. Hal ? Ívásra készül, de azért a Coli és a Karcsi bejelentkezett pár órával a kezdés után egy 17 felettivel. Piszok szép volt a pikkelyes. Ti néztétek? Nem,, ittunk a hadtáposunknál. Kinél? Hát a Janiéknál ! Kinél ? A Zsoltinál és a Janinál az ötös helyről. Mit? Mit - mit, hát páleszt. Páleszt , Azt, hoztak vagy 20-30 litert. mennyit ? Annyit ! Ők voltak a felelősek ezért ? Nem kimondottan, mások is hoztak, mi is. Ez brutál ! Az, de jó ! A Janiék voltak a vesztő hely és még másodikak is lettek.

Megnyugtató. mi volt később? Közben tánc és zene. A Vízparton ? Hát hol? Eleinte a vízhez képest kevés hal. Mennyi? Napi átlagban csapatonként 5-20 db. Az jó ! Nem itt. Nehéz víz, sok a hal és nem könnyű a nagyokat kiválogatni. Itt ez a lényeg, több eredményes taktika is létezik, de csak a végén dől el mi a célravezető. Mi ér ? 6 kiló felett és ebből is a hat legnagyobb.

Azért magas a léc. Igen de így jó. A Janiék vezettek 3 nap után, de a Zoliék belehúztak és a negyedik nap reggelére átvették a vezetést. Befogtak vagy 3db 10+ ost. Megindultak a nagyok is? Igen a negyedik napon. Ekkor kisimult a víz vagy fél napra.


Érdekes volt, kapás kapást ért. Esélyek ? Hát, ha azt mondom hogy a buli utolsó 4 órájában még 9 csapat volt esélyes reálisan a dobogó valamelyik fokára! Igazán sűrű volt a mezőny a végén is. Jó volt, várom a következőt. Ki nyert?- Mindenki. Na jó, de nem úgy. Hát hogy? Ki fogott többet? Ja , hát újdonsült a tavaszi bajnok ismét ,, Zoli és Laci, megérdemelték. Legközelebb? Hamarosan szerencsére.
Na szeretnék már pakolni. Oké hagylak. Legközelebb. Jó.
Szeva. Szeva.


Eredmények:
1, Kovács Zoli - Laci 61.370 gr
2, Bozi Jani - Horváth Zsolti 53.760
3, Gaál Peti - Kozorics Norbi 48.220

Legnagyobb hal 17.050 Gőczi Roli

A találkozón készült további képe megtekinthetőek itt:

Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink