Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB versenysorozat
RÉSZLETEK...

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Vibex hús feeder kupa

Extra verseny, extra és különleges díjazással, extra versenyzőkkel és nagy létszámmal (telt ház) indult a sokadik VIBEX HÚS egyéni feeder kupa Zsennyén.

A versenyt megelőző napokban már betelt a 60 főt befogadó zsennyei horgásztó összes rajthelye, ahol is izgalmas versenynek nézhettünk elébe. KURUSTA SANYI a névadó, a támogató, ügyvezető, tulajdonos, induló titulusokat kimerítő - már a versenyt megelőző pénteki napon délután megérkezvén, az ország messzi - különböző pontjaiból a versenyt megtisztelő baráti társaságokat fogadott. Az indulók között Szlovák, Szlovén, Osztrák és természetesen magyar versenyzők adták le nevezésüket. Sajnos a szervezőknek vissza kellett utasítani már jó pár nevezést, mert a pálya adottságait és jelenlegi vízállását figyelembe véve 60 főre lehetett normális versenypályát kijelölni. Vígh Józsi "

bácsit " mindig különleges figyelem kíséri, hisz az elmúlt évei nagyon komoly betegségén van túl kedves barátunk. Ő fáradhatatlan és talán az ilyen és ehhez hasonló rendezvények is tartják bent az erőt, isten tartson meg sokáig egészségben Józsi bátyánk ! Őt mindig kíséri Ványa Józsi és felesége, ügyelve ha valami nem ok a hosszú úton akkor ott a segítség ! Fantasztikus emberek ők. Józsi bácsi fia és sok nagyon jó Szlovák versenyző Tomonovics Sanyi (most is bronzmedál lett), Takács Tibi, Tóth Zsolti is megtisztelte a versenyt.

Itt volt Izidor baráti csapata is, akik remekül szerepeltek szintén Szlovákiából. Ez már a 4 ik versenyük itt a Zsennyei habokban, kezdik megfejteni a sokarcú zsennyei halakat. Tari Pityu a King Baits márka tulajdonosa is a nevezők között volt, pedig Hajdú Bihar megye az nem itt van, csak úgy mint az ezüstérmet megszerző Valkó Tominak. Szász Sanyiék sem a Herpenyő patakról jöttek, már pénteken ők is megérkeztek, pecáztak egyet és a meleg miatt, csak is a meleg miatt sok - sok fröccsöt görgettek lefelé.
Zala megye feeder kiválóságai is célba vették erre a hétvégére Zsennyét, csak az általában sikereseket említve, Zsittnyán Tomi, mozdonyvezetői triumvirátus Atti, Csabi, Jenő a nagyon szimpatikus Bedő Gabi, a mezőny legnagyobb halát megfogó (12 kiló felett) Gerencsér Peti, a hazai bombák
: Alex, Bindi Zoli, Titi, Fordán Krisz, Lendvai Jocó, Szántó Laci, Hisztis a mókamester Kurucz Józsi, a doki különítmény Dobrotka és Szandi, pápai színeket képviselő Gyuszi és a későbbi győztes Szigeti Szabi !
Ausztriából Zoli, Ficsor, Günter képviselte a sógorokat.

Egyszóval nagyon kemény mezőnnyel vágott neki a húsos kupának a 60 fős társaság. Az eredmények ebben a forróságban mindenképpen jónak mondhatóak, még akkor is ha egyéni és verseny fogási rekordok nem születtek. 36-38 fok volt árnyékban, napon talán még 43 is. A víz hetek óta kristály tisztává alakult, ilyet nem minden nap látni, hogy a 2 méteres víznek tökéletesen látni az alját. Az oldott oxigén tartalom ilyenkor lent fenéken kevés még akkor is ha itt jellemzően 4 körüli vizek vannak.Fenéken kell megfogni a halat ezen körülmények között, feeder bottal. Ez sokaknak sikerült 3 óránként 30-50 kilós fogásokkal.
Volt szektor ahol a helyeket lábalva lehetett jól megközelíteni, hisz a halak érdekében a szákokat minél messzebbre a mélyebb vízrétegbe kell bekényszeríteni. A víz széle ilyenkor akár a 38 fokot is eléri, ebben nem lehet halat tárolni. Persze ezt senki nem bánta, a vízbe gázolás segített átvészelni a kánikulát. A fordulók között jött a fürdőzés, ami jól esett az illusztris társaságnak a Sanyi által elkészíttetett finomságok elfogyasztása előtt. Természetesen a cég a VIBEX HÚS által forgalmazott húskészítmények, hús különlegességek kerültek az asztalra.

Itt helyben kerültek megsütésre, párolva frissen. Csülök, kolbász, hurkák, mellfilék így-úgy készültek, sültek, majd tűntek el szorgalmasan a versenyzőkben ! Remek volt és remek volt a fröccs, sör, üdítő is ami segített a meleget elviselni. A második forduló is komoly izgalmakat hozott, volt mit számolgatni hisz 10 szektorra volt osztva a mezőny. A győztesek , az első 20 helyezett kupák és érmek mellett a cég húskészítményeit - kolbászokat, szalámikat- nyertek.
Nagyon jó hangulatú eredmény hirdetést ami most csak 40 percig tartott természetesen a főnök Kurusta Sanyi tartotta meg.
Köszönjük neki ezt a pompás napot a versenyt a lehetőséget. Az indulóknak gratuláció a helytállásért a sportszerű versenyzésért.
Jövőre tovább folytatódik a VIBEX- Hús kupa. Idén még egy páros Gold-Vibex kerül megrendezésre amiben szintén oroszlán részt vállal Sanyi, csatlakozva hozzá a kicsi Alex is a Gold révén.

Hajrá mindenkinek, soha rosszabbat
rendezőség

Eredmények

Képek
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink