Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB versenysorozat
RÉSZLETEK...

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Vas - Zala rakósverseny, 2015
38 fok, átlátszó víz fogadta a 10-10 fős társaságot vasárnap reggeli gyülekezőkor. A régre visszanyúló hagyományos rakósbotos szomszéd várak csatája mindig komoly kihívás még akkor is ha baráti rendezvényről lévén szó.

Mivel mi sem vagyunk normálisak a vasárnapi versenyt szombaton egy feederes, majd éjszaka egy rakósbotos verseny előzte meg. Ennek az éjszakainak reggel 6 kor vége lett, majd 7-8 között jött a megyei párharc sorsolása, technikai értekezlete illetve a közös reggeli.

Szokásos páros-páratlan sorsolás, hisz felváltva ülnek a 2 megye versenyzői. 2 db 10 szektorban, helycserék nélkül rendezzük az e fajta versenyeket, találkozókat. Nem a szektor elsőség itt a cél elsősorban, hanem a 2-2 szomszéd legyőzése, mivel 10 fős szektort a Zsennyei pálya adottságai miatt nem lehet korrektül kijelölni. Ezért az egyéni eredmények itt nem is kerülnek kihirdetésre, mert nem tükrözi hűen az esetek döntő többségében a realitást. Viszont csapat eredmény szempontjából abszolút korrekt, amennyire csak lehet.

Féltünk a halak kapó kedvétől, átlátszó víz, ezerrel süt a nap, húzott szélmentes víztükör és forróság hetek óta. Nem jó előjelek peca szempontjából.
Mindenki, de legalábbis az előrelátóak hűtött nedükkel, sör és fröccs kíséretében érkeztek le a pályára a kisorsolt rajtszámokhoz. Alapozó etetés 10 perc és hajrá!

Nagyon hamar rácáfoltak a halak a sok-sok negatív időjárási körülményre, nagyon hamar jöttek, ettek, illetve úsztak kifelé nyúló gumik mellett a halak, pontyok-dévérek-kárászok. Jó volt látni, folyamatosan hajoltak a botok, különböző színű gumik nyújtogatták a nyakukat ki a topsetekből.
Remek volt amúgy is a hangulat, így meg a korona is felkerült a helyére.

Az első fordulóban a legjobb fogások 30 kiló fölé mentek, míg a második erre is rátéve, az 50 kiló sem állította meg. 30 kilóval csak szektor közepe teljesítmény, mondhatnánk, hogy fasor! A 2 forduló között ismét hadtáp, mondhatnám azt is hadnedű betöltés és feltöltés. Kellemes peca volt a mai is még akkor is ha páran azért bólogattunk rendesen az éjszakai rakózást is letudva!

Nagy csatában a vasi- Fish farmos delegáció az első fordulót 5 pont különbséggel hozta, míg a másodikban leikszeltünk a zalai barátokkal.

Így maradt az 5 pontos különbség, azaz 2015 ben is a 2014 hez hasonlóan nyertünk. Egyébként ez csak a statisztika miatt fontos, de ez nagyon sokad rangú!! Itt voltak a lányok is , horgásztak is, jól éreztük magunkat.

Jöhet a hétfő és a következő hétvégére való várakozás. Szombaton ZSENNYEI HALNAPOK egész napos rendezvénnyel, majd vasárnap ismét rakózunk.
Hát ilyen ez, aki útszélére kívánkozik az ne csodálkozzon azon hogy nem marad szűz!


A csapatunk tagjai: Szigeti Szabi, Horváth Peti, Lisztes Gergő, Göndöcs Atti, Takács Tomi, Szántó Laci, Balázs Roli, Marosi Zsolti, Kurucz Józsi, Komáromi Levi.

Köszönjük a részvételt mind a 20 főnek és kísérőknek.

hajrá ! . FISH FARM
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink