Navigáció
· Főoldal
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB versenysorozat
RÉSZLETEK...

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
VIBEX HÚS - Zsennye bojlis találkozó!
VIBEX HÚS - Zsennye bojlis találkozó!


120 óra nettó és csak a nagy halak azaz 6 kiló feletti az érvényes ezen a baráti pecán.
Miért is szólna a bojlizás kis halakról, hisz a módszer lényege a nagy testű halak megfogása.
Igen frontos 6 napnak néztünk elébe, ami sajnos be is igazolódott. Voltak szép kellemes napos nyarat búcsúztató napok és sajnos késő őszi csúnya borongós esős, sáros, erősen szelesek is ebben a majdnem 1 hétben. Vasárnapi finisre azért megkönyörült az időjárás mert ismét kisütött, mondhatni pránk vigyorgott a napocska. Így nem kellett senkinek sem vizesen összepakolni, sarazni. Persze mindig van otthon még tennivaló, elkészíteni újra a felszereléseket a következő csatákra, ne az utolsó pillanatokra maradjon.A társaság egy zárt közösséget alkotó barátokból, jó pecásokból álló team. Itt semmi mondhatni szinte semmi sem titok egymás elől, folyamatos a szomszédolás, koccintgatás, kellemes kikapcsolódás a leglényegesebbek ebben a bruttó 140 órában amit együtt töltünk. Rekordok most nem születtek, de szép fogások igen ! 30 db környéke volt a 10+ os halak száma, ebből is a legnagyobb Horváth Karesz nevéhez fűződött ami 17 kiló fölé nőtt.- mi más mint gratula Karesz!

A 6 db 6 kiló feletti hala majd minden társaságnak meg volt, akiknek nem azok meg szórakoztatták a társaság többi tagját és hadtáposat is játszottak. Tomi, és a két Pisti ,,,Főztek vaddisznó pörköltet, kellemes italokkal tálalva, nem kis örömére a többieknek.A harmadik helyen végzett ( Norbi vezetésével) veszprémi társaság a legtöbb sört fogyasztók érmét is elvitték csak úgy mint Bozi Jani-Horváth Zsolti páros a legtöbbet hozó és legtöbbet fogyasztó pálinka aranyérmét nyerték el. Ja kérem itt ilyen is van.

Az Osztrák barátaink Pinkafeldről, főleg ha Thomasra gondolunk, akkor a legjobban átázó és a legtöbb éjszakát a botok mellett töltő medált nyerte meg.

A legtöbb akadást elérő, legtöbbet a bozótra feldobó és csónakázó team : Gergő & Dani volt, övék ez az érem. A leglazábban hozzáálló (most nem jött be ez eredményileg) képzeletbeli aranyérem a Fish Farm-os finomszerelékes csapaté lett. Ők képesek voltak 1 nap háromszor is becsiccsenteni. Az aranyérmes italokról mindig Jocó gondoskodik, most is így volt.

A szakács csapat : Szabiék, a legjobb hajrát mutatták be az utsó 1,5 napban.
A legnyugodtabbnak járó arany medál Pestről érkező Roli által vezetett csapaté lett kétségtelenül. :-)

Egyetlen női pecás indulónk Vicus és társa Robi a legegyenletesebb teljesítménnyel szép eredményt értek el. Kimagasló nagy haluk nem volt, de a piciket sem fogták, halaik 12 és 8 kiló között ingadoztak szép számmal. Kalapot lehet emelni Vicus előtt ezért a helytállásért amit abban a 2,5 hideg esős szeles napban nyikkanás nélkül végig csinált!A győztesek, ( bár itt mindenki győztes ) Tomi, Szilárd és Karesz, rendkívül tudatosan felépített taktikával kerekedtek a mezőny fölé, nem érdemtelenül.Zoliék ezüst érme is teljesen megérdemelt, a jól felépített taktika remekül működött, a találkozó utolsó napjaira jöttek a 10+ os halak, addig a biztonságot adó 6 feletti halakat zsebelték be. Hozzá teszem ezt előre bejelentették, így is lett.

A Tatai fiúk, Atti, Laci, Misi a legcsendesebb csapatnak járó, de egyébként szépen kortyolgató team aranyérmét nyerte.

Ja kérem itt mindenki nyert, köszönjük a VIBEX HÚS-nak a felajánlást, a Fish Farm tónak a 2 szeri finom meleg kaját és mindenkinek aki valamilyen formában részt vett, segítette ezt a remek közel 1 hetet.

Hajrá!
levi


A találkozón készült képek megtekinthetőek itt:
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink