Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Képek
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB 2019 versenysorozat
RÉSZLETEK...Bútortervezés, bútorgyártás

MEDER TÉRKÉP


Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Spinning--eltünk!
Spinning--eltünk!


Azaz pergettünk fogatlan és fogakkal megáldott ragadozókra.
Történt, hogy ebben a nyár eleji napon (november 7 én) 23 fokot mutattak a hőmérők és éjjel sem hűlt 9 fok alá.
Persze a megszokottnak megfelelően iszonyatosan jól sikerült a száraz edzés pénteken. Ehhez, az amúgy sem egészen normális társasághoz,,, Stuki (csuki), Zsolti úr (zsóóti), Zoltán (kotyi), Jenő (punci úr), Imike (kopasz), Krisztián (hiszti), Tomi ( sztivi), Krisztián (zsöni), Zsolti (fater), Gergő (geri), Misi (misike), Pujkás (pujki) & magam (levi),,, Csatlakoztak a pesti Móri pergető betyárok vagy 10 en, akik tejfakasztót tartottak 3 napig.

Na, ez volt az előzmény úgy szombat 2 óráig. Főzés, ami óriás kondérban made & take it, a disznónak szinte minden részéből volt a kondérban. Kotyi volt a cook. Ehhez Zsóóti hozott made in Hungarikumot azaz pájinkákat. Ezt Punci úr megtódotta rose és red wine-nal permetülős kannából.
Na, ezt ettük ittuk. Jó és tartalmas vót. Jó vót? Jó, azt? azt, akkor jó!
Így tértünk nyugovóra, hogy még az nap 7 kó teknikai után nekifussunk a víznek spinningenyi.
Meglepetésemre mire elő másztam már a társaság hidegindítóval (jéger, nem éger) + rozé fröccsel koccintottak november 7 re. Ennek örömére elénekelték az internacionálét. Mindezt 2016 hoz közeledvén a junióban.

Közben töltődött a társaság a többiekkel és lassan kiegészűt a társaság.
Mire beléptem a patikába (büfé), már valaki a kezembe nyomott egy laza fröccsöt. Ilyen körülmények között nehéz technikait tartani. Azért valahogy megvót. Most is megtisztelt minket Eszti, Rocsi párjaként, mint egyetlen pergető lányunk a mai napon. A Horváth család legfiatalabb tagja Dani, aki még nincs 10 éves is ringbe szállt édesapjával, Petivel.
Milyen jól tette, a mezőny legfiatalabbja a találkozó legnagyobb megfogott hala egy csuka az ő nevéhez fűződik 79 cm volt.
Repülő rajtot vettünk, indult a verkli. Fantasztikus idő volt már reggel 9 kor is a hőmérő már 16 fokot mutatott a teraszon. Hétágra sütött a nap, tiszta volt az ég, semmi nem zavarta egész nap a sun-t.
Ennek megfelelően pólóban volt a többség javarészt. Zsebben illetve csónakokban a nedűk bekészítve a mindenféle mű csalik társaságában. Hamar megfogtuk és sokat el is engedtünk a ragadozókból már az első órában is.
Érdekesre sikerült az első 3,5 óra. Volt azaz vót minden. Rolit egy harcsa csónakostól húzta be a bokorba. Sajnos leakadt a nem harcsára kitalált pergető botról. Hisztisnek méteres csukája mondott 20 másodperces küzdelem után pát. Többünknek farok nélkül jött fel a mélyből a gumihal.
Persze azért mértünk halakat, csuka és süllő volt a teríték. több csapat is 1-2 méter között járt a pihenőre.

Az a mondás megdőlt, hogy "no wind, no pike ". Húzott víztükör és mégis volt, pedig a víz is le volt tisztulva és a nap is szikrázott. Az a szabály a horgászatban, hogy nincs szabály!- csak tapasztalat, sok sok eltöltött óra után a vízen.
Mivel telhetett volna a szünet? Hát persze, folytatódott a száraz edzés csak még nagyobb társasággal.
Voltak páran, akiknek még meg kellett hosszabbítaniuk a pihenőt 30 perccel is, mert így biztonságosabb volt. Ott folyatta, ja- folytatta a társaság ahol abba hagyta. Mi rendre engedtük el a halainkat, a végére

16 pikkelyes húzta meg a botot a kezünkből. Volt olyan, hogy egy bokor mellől 1 percen belül kettőnket is megtréfált a fogas.

Hisztis ebben az esetben nem igazán mert felállni a csónakban, de ő így is érzi ezt a pecát. Sikerült neki akasztáskor fejbe vágnia magát, majd 10 perc fetrengés után, fogott mérgében még 1 csut azaz csukát..

Sztivi a végére bebizonyította, hogy érti ő a süllőket, de nehéz egy pálya ez a víz ennyi töréssel, akadóval és elálló hellyel. A Horváth család apraja és nagyja, nagyon jó délutánnal elcsípték a dobogó 3 helyét 189 cm el a 179 centis Liszti - Sztivi páros elől.

Az ezüst a délelőtt még egy picivel vezető Ihász Tibi - Kondics Krisz párosé lett 190 centivel. Az arany nekünk sikerült 237 el, de hát vagy 5 méter körül kellet vóna, de nem lett. Ez van.


Jó egy nap vót, kellemes és remek ez a társaság. Mi kell ennél több? Na hogy ez így maradjon ezért meghívásos ez a tali.
Hamarosan újra akasztjuk a mű csalikat, november 22 a dátum és újra száraz edzés és a többi....

Szép az élet Babocsai néni.

levi
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink