Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Képek
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB 2019 versenysorozat
RÉSZLETEK...Bútortervezés, bútorgyártás

MEDER TÉRKÉP


Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
P E R F E C T kupa 2016.

P E R F E C T kupa

2016.


8, három órás fordulóban került megrendezésre a 2016 os Perfect kupa. Páros versenyről lévén szó, a párok egymást váltva horgásznak 3-3 óránként, majd kapnak szektoreredményeket. Így a 8 szektor eredmény összessége a csapat össz pontszámát és össz súlyát adja.

A verseny megnyitóját szombaton 6 órakor MAGYAR SZILÁRD a méltán népszerű horgászmárka képviselője, világbajnok és sokszoros magyar bajnok, magyar válogatott sporthorgász nyitotta meg. Technikai és sorsolás után jött a felkészülés majd 7,30 kor az első napi első 3 óra.

A kezdés után hamar jelentkeztek a Zsennyei pikkelyesek, minden csapat a matchbotos technikát és ezen belül ezek különböző ágait választotta. Az elmúlt hetekben a nagy melegeknek köszönhetően az eredményes horgászatot a vízközti peca biztosította leginkább. A verseny hetében megjöttek az éjszakai őszies lehűlések, nem volt ritka a 7-10 fok. Az időjárás változást is bele kellett kalkulálni a taktikába. Ráadásul a vízközt úszkáló halak is időről - időre vízszintet változtattak, azaz folyamatosan nem lehetett egy módszerrel elegendőd fogni belőlük.

Sorra jelentkeztek a nagytestű 8-14 kilós pontyok, 3-10 kilós amurok és természetesen a dévér állomány 40-80 dkg-os képviselői. Azok a csapatok lettek az első napi 4 fordulóban a legsikeresebbek, akik vegyes taktikát választottak. A szektor elsőségekhez általában 25-50 kilós fogások kellettek fordulónként. A délelőtti kissé hűvösebb időjárás, dél környékén igazi nyárra váltott, amit a Zsennyei halak is megéreztek, ismét másként és másképp táplálkoztak.

Ez a szép a horgászatban, soha sincs 2 egyforma verseny - forduló, mindig valamiben eltér egyik a másiktól. Kellemes és jó hangulatú horgászat volt.

Az első napot 2 csapat oldotta meg hibátlanul az A szektorban Vancsák Peti & Nagy Sanyi három 1 es és egy 2 -t , a B szektort Szigeti Szabi & Kiss Robi. 4 db szektor 1-est horgászva, hibátlan horgászattal álltak a mezőny elejére. Szoros volt a további rangsor is, de tudjuk, Zsennye sokszor tartogat meglepetéseket, nincs lefutott verseny, pláne a mezőnyt ismerve. A 4ik forduló lefújása után, gyors átpakolás a másnapi helyre, majd közös vacsora, megbeszélés, beszélgetés és fröccsözés következett. Magyar Szilárd végig pásztázta az egész napi versenyt, melynek tapasztalatait megosztotta a versenyzőkkel. Mit lehetne vagy kellene esetleg megpróbálni, mire érdemes odafigyelni.

Másnap, szintén korán kezdődött az első, összességében az 5ik forduló. Kellemes hajnalra ébredt a társaság, köd borította a tó felületét, melyet a gyorsan emelkedő nap pillanatok alatt szertefoszlatott. Kicsit átrendezte a szektorokat a sorsolás. A két szektor között viszonylag nagy különbségnek mondható fogások születtek. Míg az A szektorban 50 kiló a B ben 30 kiló is elegendő volt 3 óra alatt a szektor elsőséghez.

Kiss Robi- és Szabi, ott folytatták ahol előző napon abbahagyták. A másikszektorban viszont az eddig hibátlanul horgászó Peti- Sanyi, nem találta a megoldást, „csak” 4 ek lettek a szektorukban. Bazsival, nekünk sikerült behúzni az 1 est. Kovács Matyi és Vincze Peti, módszeres, pontos és kimagaslóan jókedvű horgászattal egyre jobbakat horgászva, behúzták a szektor 2 -t.

A másik szektorban az első nap után a harmadik helyen álló Bakler Miki és Laci, stabilan hozták a 2 est, szorongatva a Robiékat.

Nagy csaták voltak, de persze a többiek is fordulóról- fordulóra bele szóltak az eredmények alakulásába, még akkor is ha körvonalazódni látszott az idő halad tával, hogy a verseny elsőségért 2 csapat, a bronzért 3 csapat csatázik. Jelentős hátrányban voltunk mi is a dobogóért folytatott „harcban” melyet sikerült a 7 ik fordulóra annyira ledolgozni, hogy jött a 8ik az utolsó, a mindent eldöntő, ahol is azonos ponttal, de 34 kilós hátránnyal álltunk a 4 ik helyen Vancsák Peti és Nagy Sanyi mögött, szorosan a nyomunkban 2 ponttal lemaradva a V. Peti- K. Matyi páros az 5ik helyen.


Az elsőségért vívott párharc, szintén nagyon szoros volt a B. Miki -Sz. Laci & K. Robi - Sz.Szabi párosok között. Itt nem elég jól horgászni, nem elég felkészültnek lenni, több kell a sikerhez.

Egy ilyen hosszú megmérettetésen a verseny sajátosságából fakadóan a párosnak nagyon jól össze is kell dolgozni, egymás horgászatát segíteni. Ez lehet a siker egyik záloga. Az utolsó - nagyon izgalmas fordulóban eldőlt a végeredmény sorsa. Szabiék 50 kilóval behúzták magabiztosan a szektor 1 est, az ezüstre teljesen megérdemelten Mikiék repültek rá, a harmadik helyet nekünk sikerült bebiztosítani 90 kiló feletti fogással, szektor 1 el.

Nagyon jó és nehéz verseny volt, sok mindenre oda kellett figyelni, sokszor kellett botot, módszert váltani, még a vízközti horgászatban is több vízmélység dominált. A fenekező matchbotozás is sokféle arcát mutatta. Jól kellett az adott szituációban megválasztani a taktikát, azonnal váltani kellett, ha valami nem akart úgy működni. Tanulságos volt mindenkinek ez a 2 Zsennyei PERFECT-es nap.

A kimagasló 500.000 forintos díjazást a PERFECT cég ezen belül Magyar Szili biztosította.

Az első 5 csapat nagyon értékes tárgynyereményeket vehetett át, bottartók, botok, száknyelek jogos tulajdonosaivá váltak a győztesek. Az egyéni első helyezett Szigeti Laci 2-1-1-1 szektoreredménnyel, megkapta a verseny fődíját, egy horgászládát. Méltán büszke lehet a teljesítményére.

Zsennye bajnoki pontok pedig az első 10 egyéni helyezetnek jutottak, melyek hozzájárulnak majd a Zsennye Bajnoki 2016 os sorozat végeredményéhez. A versenyt Szilárd szavai zárták, melyben már a 2017 es PERFECT kupa is be lett harangozva. Bánhatják, akik kihagyták, vagy valamilyen okból muszáj volt távol lenniük ettől a remek hétvégétől!


Köszönjük a jelenlétet minden résztvevőnek, szurkolónak, köszönjük a magyar márkának a Perfectnek a lehetőséget!

hajrá, &.legközelebb ZSENNYÉN !

levi


 


Egyéni eredmények:


 


Csapat eredmények:Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink