Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Partnereink

Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
2018 ZSENNYE BAJNOKSÁG
2018 ZSENNYE BAJNOKSÁG
Kezdhetnénk így is, hogy „Hol volt, Hol nem Volt”- már 6 éve zajlik a Zsennye Bajnokság két fogásnemben, Feeder & Úszós kategóriákban.
Hagyományosan most is az aktuális év utáni új év elején tartottuk meg az ünnepélyes eredményhirdetést, újév koccintást, újévi horgászatot, közös évkezdést!

Most sem volt másként, annyi különbséggel, hogy most az időjárás pont ezen a napon mutatta meg először a télies arcát. Sűrű pelyhekben havazott, hamar beborította az utakat 5-12 cm es hótakaró, amivel egyik percről a másikra nyilván nem tud mit kezdeni a KÖZÚT sem, pláne ha Kurucz Józsi mókamester barátunk is itt van a díjátadón és nem az utakat felügyeli - köszönet, h ő is így gondolta, ha idén nem is sikerült a legeslegjobbak közé beverekednie magát, de itt a helye megtapsolni a győzteseket és üdvözölni barátaival együtt az újévet ! , csak úgy mint sokan tették ezt most is, annak ellenére,,,nem volt könnyű most idejutni ebben a havazásban. Jó páran 100 km es távolságból is eljöttek ezért a néhány óráért, barátnőkkel, kisgyerekkel. Voltunk vagy 35 – 40 en.

Nyolc kijelölt versenyből 7-7 számított bele az össz értékelésébe minden versenyzőnknek, már ha értékelhető volt az adott verseny eredménye, azaz a legjobb 10 helyezett közé került be.
Érdekesség, a versenyzők kiegyenlített teljesítményével kapcsolatosan, h mindkét kategória az utolsó, 8 ik fordulóban dőlt el, nagyon kiélezett csatákban sikerült kiharcolni a dobogós helyezéseket.
Senki nem mehet biztosra, hiába fordul itt meg gyakran Magyar válogatott, Magyar Bajnok, Világ és Európa bajnok vagy érmes, emelve az amúgy is magas színvonalat!
Statisztikailag is nagyon sok halat fogott a társaság összfogásban, 3-4 órás fordulónkként többször voltak 80 kg feletti fogások is a 30 ha versenytóból, szép és komoly erőben lévő halakból. Az idei évben többször megdőlt a versenykörülmények között horoggal fogott ponty rekord is, átlépve az álomhatárt a 20 kg ot.

Ezt legelőször Feeder versenyen Csécsényi Attinak sikerült bevésetnie, majd követték még 5 en, az elkövetkező hetekben! Egyelőre a rekord valamivel 21,5 kg alatt van. Mit hoz a 2019 es év ilyen szempontból?- hamarosan kiderül ! Nagyon komoly teljesítmény ekkora halakat szektorban tartva, érvényesítve bemérlegelni. Kiemelkedő teljesítmény, gratula az elejtőknek.
A szokásnak megfelelően remek hangulatú kb. 1 órás eredményhirdetés díjait rendszeres támogatóinknak, márkaképviselőinknek, versenyrendezőinknek, barátainknak köszönhetünk.

Kimagasló díjazásban lehetett ismét része a fogásnemenként 5-5 versenyzőnek.
Külön gratula Bolla Zolinak, Bíró Lacinak, Keserű Norbinak, Tordai Józsinak, Vincze Zolinak & Mészáros Rolinak mert először sikerült „beverekedni” magukat a legjobb 10 be kategóriájukba!

A támogatóinktól, kaptunk óriás serlegeket, kísérő üveg kupákat, sapkákat, Zsennye éves jegyeket (10 db ot) – Zsennye Horgásztó- Fish Farm kft, vásárlási utalványokat-Webfishing Center-Ho Ho horgászbolt, különböző nagyságú vásárlási kedvezményeket Ritmo és Gravitáció kft, zoknikat és kesztyűket Németh Bazsi-Shell, természetesen etetőanyagokat Trabucco Magyarország - Lantos Mix , zsinórokat, horgokat, úszókat, pelleteket, dippeket , forgókat rögzítőket és egyéb horgász eszközöket- Cralusso Magyarország kft, szalámikat Kurusta Sanyi - Vibex Hús kft, tricolor bottartókat – Németh Attila - vasi Aluflokk kft, - pálinkákat – Birkás kft- től.Az új versenyévre már nem olyan sokat kell várnunk, néhány hónap és itt lesz a kikelet, újra bevetésre készen a cájgok, ismét komoly erőpróbákkal nézünk szemben. A jókedv, a kiélezett eredmények, barátságok, erős szektorok, kellemes percek-órák-napok, jó fröccsözések GARANTÁLTAK!

Köszönet mindenkinek, támogatóinknak-versenyzőinknek-márkaképviselőinknek a 2018 as évért is!

A teljes eredménylista a http://www.zsennyehorgaszto.hu/viewpage.php?page_id=159 lapon elérhető.

A díj átadón készült itt érhetők el:

Hajrá!

- mindenkinek BUÉK, kormoránban és vidrában mentes, halfogásban gazdag versenyévadot kívánok 2019 ben is.

levi
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink