Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Partnereink

Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Tavasz mini horgásztábor Zsennyén

Tavaszi mini horgásztábor Zsennyén

Hogyan lehet halat fogni?  Hogyan lesz horgászengedélyem?
Horgásznál, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, milyen felszerelést használj?

Olyan szemléletet szeretnénk átadni: - hogy olyan horgászokká váljatok, akik szeretik a természetet, tisztelik a halakat, kíméletesen bánnak velük, legyen szó akár konyhai feldolgozásukról, akár szabadságuk visszaadásáról!    

Programok:

A napi foglalkozások mellett elméleti és gyakorlati programokkal is biztosítjuk a horgász ismereteitek bővülését.
 
Horgászat éjjel-nappal, spiccbotos, matchbotos, pergetős, feederes, horgászat oktatása.

Húsvétra hangolódás: A Horgásztanyán elrejtett horgászfelszerelések , meglepetések felkutatása.( Éjszakai program :-) !  Bográcsozás, szalonnasütés, halsütés, tábortűz…..

Várjuk teljesen kezdő és haladó horgászok jelentkezését!  Mi segítünk nektek mindenben!

A horgásztáborba jelentkezhet 9 éves kortól minden kalandot, természetet szerető, horgászatot kedvelő vagy azt szívesen megtanulni vágyó fiú, és lány egyaránt. A táborban a horgászaton túl, focizni, asztali teniszezni, tollasozni is tanulhatnak a gyerekek. Esténként tábortűz mellett szalonnasütés. Azok, akiknek még horgász vizsgájuk nincsen, a tábor végére azt megszerezhetik. A helyszínen vizsgabizottság előtt tett hivatalos vizsga lehetőségét megszerveztük, melyre a felkészülést a tábor idő alatt folyamatosan végezzük.

A táborba érkezés ideje: 2020. 04.08  Szerda  14.00 – 18.00-ig
18.00 órától bemutatkozás, tábori ismertető.
A Tábor vége, táborozók átadása: 04.10. Péntek 16.00-18.00-ig

Elszállásolás igényesen kialakított, szigetelt  faházakban. Étkezés: naponta háromszori étkezés + büfé lehetőség.

Részvételi díj: 16000,- Ft/fő/turnus részvételi díj, a faházas elszállásolást, napi háromszori étkezést, a napijegy árát, foglalkozásokat, 24 órás felügyeletet tartalmazza. A teljes részvételi díjat a tábor kezdete előtt 7 nappal kell befizetni. Lemondás esetén a turnus indulása előtt egy héttel túl, a már befizetett részvételi díj 50%-át tudjuk visszafizetni. 1 héten belül történő lemondás esetén sajnos nem áll módunkban a részvételi díjat visszafizetni.

 

A horgásztábor teljes részvételi díja: 16000 Ft/fő/turnus, melyet a következő számlaszámra kell utalni. Németh Krisztián, kisadózó. Rum és Vidéke Tksz. 72700222 – 30229389 - 00000000 A közlemény rovatba kérjük a gyermek nevét, és születési dátumát feltüntetni.

A részvételi díj a Zsennyei horgásztavon és Szombathelyen a Ho-Ho Horgászboltban is befizethető, a nyitvatartási időben.

Figyelem! A jelentkezők száma korlátozott, ezért azok elfogadása a jelentkezési lap leadása, illetve a befizetés sorrendjében történik.

A horgásztábor célja elméleti, és gyakorlati tudnivalók elsajátítása. A környezet és a természet megismerésére. Horgászat minden nap. A horgászatot a megye tizenhatszoros bajnokcsapatának horgászai oktatják. Próbálunk minden tavi horgászmódszert elsajátítatni (spicc botozást, match, feederezést és harcsázást is). A turnus ideje alatt lesz mód éjszakai horgászatra, halismeretek és elméleti horgászmódszerek elsajátítására. Sportolási lehetőségként focizunk, pingpongozunk, tollasozunk, csocsózunk, eső esetén horgász elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartunk, és különböző táblajátékokat és kártyajátékokat biztosítunk. Este tábortűz, bátorség próba, szalonnasütés, vetélkedők. Horgászverseny ill.egyébb játékos vetélkedők, sportok, ahol horgászfelszereléseket, érmeket, különböző kategóriákban egyéni és csapatértékeléssel lehet megnyerni.

árjuk teljesen kezdő és haladó horgászok jelentkezését!  Mi segítünk nektek mindenben!

Amit a táborba hozni kell:
A hálózsák, esőkabát, gumicsizma, sportcipő, papucs vagy szandál, vegyes ruházat, /meleg ruha is! / sapka, vagy kendő, műanyag vagy fém bögre, törölköző, tisztasági csomag, nap tej, íróeszköz, zseblámpa, fejlámpa - Minimum 1db, maximum 3db horgászbotot (legalább 1 db picker vagy feeder bot,  4-5 m spiccbot,  ajánlott), úszókat 2-3 db (kishalazáshoz, keszegezéshez, pontyozáshoz), horog, ólom, etetőanyagnak vödör, horgász szék. A horgász felszerelésekhez, amit hozni kellene: ollót, horogszabadítót, 3 kg etetőanyagot, merítő szákot etetőkosár, forgót, gumigyöngy ütközőt, legalább 150 m 23-25 ös zsinór, a sok nagytestű hal miatt ajánlott.

Minden leendő Táborlakónak horgászfelszerelése feltöltésére, egyszeri alkalommal 20% kedvezményt biztosít minden termékre  a Ho Ho Horgászbolt Szombathelyen a Piaci vásárcsarnok melletti üzletünk. 

Állami éves Országos Horgászjegy a táborozóknak kötelező, mely igény esetén, a helyszínen 2500,-Ft ellenében megváltható. Horgász regisztráció ill horgászkártya igénylés 2000Ft.
A szervezők csalit, etetőanyagot, és alap felszerelést (horgokat, zsinórt, ólmot) szükség esetén biztosítanak. Teljes ellátás miatt zsebpénzként napi 1000 Ft ajánlott, tapasztalataink alapján, az alapvető horgászfelszerelések hiánya miatt is szükséges. A büfében horgászcikk, etetőanyag, csali, meleg szendvics, hot-dog, hamburger kapható.

A horgásztáborba történő jelentkezés a „JELENTKEZÉSI LAP”, valamint a részvételi díj befizetésével válik teljessé! A "Törvényes képviselő nyilatkozata a gyermek egészségi állapotáról” a jogszabálynak megfelelően, tábor megkezdése előtt 4 nappal, de legkésőbb,  a jelentkezéskor, előre kitöltve, helyszínen is leadható. 

TÖLTSD A SZABADIDŐDET HASZNOSAN, JÓ LEVEGŐN, VIDÁMAN 

Jelentkezés, információ:
Ha kérdésetek van, telefonon is elértek minket:

Goldmann Tamás:            +3620/226-9406  (Egyesület elnöke, táborvezető)                 
Németh Krisztián:             +3620/320-6016  (Egyesület alelnöke, táborvezető)
                                                                      
E-mail: tabor@zsennyehorgaszto.hu

9766 Zsennye 012/4 Hrsz.
Fish Farm Horgásztó
www.zsennyehorgaszto.hu

Jelentkezési lap letöltése

Egészségügyi nyilatkozat letöltése


A tábor GDPR szabályzata
ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink