Ami még hozzátartozik!
Írta: fishfarm - Dátum: November 01 2017 10:46:14
Pergetni voltatok ?- igen, sokat ? - igen, mennyit ? - 24 órát azaz
25-öt, hoool ? - Zsennyén, Huszonötöööt ?- yes, ti hülyék vagytok !- azok.
Kikkel ?- jó srácokkal, de kikkel ?- Móri-Webfishinges őrültekkel
imi&lazival&petivel&mikivel&dokival és a helyi barátainkkal,
csukiékkal-kotyiékkal-jenci&jociékkal-agyhalottal-lepkefogóval&robival-andrissal-Renivel&lisztivel-Félixel-Noresszal-Salával-bojlis gergővel&lacival-lantosékkal-harcsázó csapattal
mikivel&zsoltival&bálinttal&tomival&miki&gabival,,,,


....Részletek
Teljes hír
Pergetni voltatok ?- igen, sokat ? - igen, mennyit ? - 24 órát azaz 25-öt, hoool ? - Zsennyén, Huszonötöööt ?- yes, ti hülyék vagytok !- azok.
Kikkel ?- jó srácokkal, de kikkel ?- Móri-Webfishinges őrültekkel imi&lazival&petivel&mikivel&dokival és a helyi barátainkkal, csukiékkal-kotyiékkal-jenci&jociékkal-agyhalottal-lepkefogóval&robival-andrissal-Renivel&lisztivel-Félixel-Noresszal-Salával-bojlis gergővel&lacival-lantosékkal-harcsázó csapattal mikivel&zsoltival&bálinttal&tomival&miki&gabival,,,,fogtatok ?-igen, mit , csuka & süllő és egy kevés balintot, mekkorákat ?-csukákból szípeket, de mekkorákat ?- a legnagyobb 108 centi vót vagy 8 kiló & a zöme meg 80 centi fölött a süllők is rendben vótak, számszerint , 21 csu 19 süllő & 5 bálint ja és 5-7 ponty amibü vót egy 20 kilós is, pergetve ezeket is ? - ja, idő ?- az csupa lehűlő front de nem számít van az a pia, milyen pia ?- hát amit nulladik napon megittunk meg a többi amivel meg folytattuk még 2 napig oszt meg gyütt a Móri Fecó 40 es szüli napija a gumi nőjéve és persze az Iminek a zarándokhelyének a megkoszorúzása, milyen zarándokhely ?-hát amit ez a lökött barátom a Pityu kitálalt vagy inkább kitalált,

mit ?- hát hogy meg köll ünnepűnyi aztat hogy az Imi a mútko kicsit sokat ivott oszt nem fogadta be a gyomra és kigyütta ott a fáná e, akkor az a tábla azért van ott a koszorúval ?-azé hát, ti hülyék vagytok ?- én nem csak a Pityu, hallom valaki fürdött is ? - az úgy vót hogy meleg vót vagy 15 fok a víz meg 12 és hát meg a maligán tudod hogy van ez és fogadtak ki a fasza gyerek levetkőzve kis úszás, no és ?- hát megnyerte mert úszott, abban a vízben ?- hol máshol de nem egyedül volt mert volt aki ezt ruhástul adta elő mondhatnánk " isse rossz ", mit műveltek ti ?-kinek mi köze van hozzá, ez igaz ?!-ahhát.

A szomszéd faluból is jelezték a tavon buli van !- honnan tudták meg ?- hát hallották éjszakánként.- má megszokhatták. Rendben volt különben minden ?-mié ne lett vóna, mikor jön össze ez a díszes spinninges társaság újra ?-alig 1 hónap és ott folytatjuk ahol abbahagytuk, most má megkaphatom a pájinkámat végre?

hajrá!A találkozón készült képek megtekinthetőek itt:

Köszi a barátságot mindenkinek és gratula a győzteseknek.

1. Nagy Miki - Doki 366 cm
2. Nagy Gabi - Fejes Miki 307 cm
3. Barti Miki - Cséri Zsolt 283 cm
4. Székely Imi - Lazányi Karesz 236 cm
5. Stuki - Kotyi 201 cm
6. Geröly Noresz - Levi 197 cm
7. Vugodics Geri - Kmetti Laci 195 cm
8. Györe Reni - Lisztike 163 cm
9. Hiszti - Peti 151 cm
10. Móri Pityu & Fecó 134 cm

& a többiek.


Levi