2017 ZSENNYE BAJNOKSÁG
Írta: fishfarm - Dátum: Január 04 2018 11:20:52
2018 01.01---- a szokásos új év első hala, illetve a 2017 es év összesített versenyeinek a díjátadója.
Hagyományokat ápolva sokan összejöttünk az év első napján egy közös koccintásra, néhány újévi hal megfogására és a 2017 es év Zsennye Bajnokainak a megköszöntésére, díjazására.
Az időjárás és a halak is kegyesek voltak hozzánk versenyzőkhöz.

Napközbeni 10 foknak is köszönhetően, dévérek minden méretben, de a pontyok és kárászok sem maradtak el függetlenül, hogy feeder-match vagy éppenséggel bolognai volt a szakavatott kezekbe.
Kellemes peca volt az a néhány óra melyet pecával töltöttünk az év első napján. Közben az iszogatás és új évi versenyek tervezgetése sem maradhatott el, mindenki már ilyenkor tűkön ül, pedig még sajna a java tél még hátra van.
2017 ben sikerült a kategóriánként 5-5 főt méltán díjazni, melyet fő támogatóinknak ezúton is köszönünk !!!


.....részletekTeljes hír
17 " ZSENNYE BAJNOKSÁG2018 01.01---- a szokásos új év első hala, illetve a 2017 es év összesített versenyeinek a díjátadója.
Hagyományokat ápolva sokan összejöttünk az év első napján egy közös koccintásra, néhány újévi hal megfogására és a 2017 es év Zsennye Bajnokainak a megköszöntésére, díjazására.
Az időjárás és a halak is kegyesek voltak hozzánk versenyzőkhöz.Napközbeni 10 foknak is köszönhetően, dévérek minden méretben, de a pontyok és kárászok sem maradtak el függetlenül, hogy feeder-match vagy éppenséggel bolognai volt a szakavatott kezekbe.
Kellemes peca volt az a néhány óra melyet pecával töltöttünk az év első napján. Közben az iszogatás és új évi versenyek tervezgetése sem maradhatott el, mindenki már ilyenkor tűkön ül, pedig még sajna a java tél még hátra van.
2017 ben sikerült a kategóriánként 5-5 főt méltán díjazni, melyet fő támogatóinknak ezúton is köszönünk !!!

Most sem maradhattak el Kurusta Sanyi barátunk VIBEX HÚS-os húskészítményes ajándék csomagjai, melyeket a 2017 es bajnokság 10 től 5 helyeken végzettek között osztott szét maga a cég tulajdonosa a megjelentek között a díjkiosztón.

Zsennyén rendkívül jól működő etetőanyag arzenált ajánlott fel Erdei Attila, Lantos Mix, Maros Mix, melyek jól jönnek majd a 18 évi versenyeken.
A Cralusso, Génius Díjas 100% ban Magyar márka és tulajdonosa Králik Károly ismét 3-3 komoly ajándékcsomagot állított össze termékeiből, melyeket kategóriák 1-3 helyezettjei kaphattak meg.
5-5 főnek járt a RITMO autósiskola 50% os vezetői engedély megszerzésének a kedvezménye, csak úgy mint Lisztike azaz a Gravitáció kft tulajdonosa minden általa forgalmazott építőanyag 15% os kedvezménye. Ami átalakításnál, házépítésnél jól jöhet.

A finomabbnál finomabb különböző ízű BIRKÁS pálinkák sem maradhattak el, csak hogy felajánlásokat folytassuk, csak úgy mint Shell benzinkút láncot üzemeltető kiváló horgászunk egyesületi tagunk, világbajnoki ezüstérmes válogatott Németh Bazsi is gondolva még a hidegre nyakmelegítőkkel lepte meg a versenyzőket. 5-5 versenyző a Ho-Ho horgászbolt vásárlási utalványát válthatja be 2018 ban Goldmann Tomi jóvoltából, csak úgy mint Kovács Tomi a GARBOLINO magyarországi márka képviseletének tulajdonosa gáláns vásárlási utalványai kerültek kiosztásra az első 3-3 között.

A szövetségünknek a Balatoni Horgász Egyesületek Szövetségnek és elnökének Balogh Tibor támogatását is élvezve indulhatott közös feeder csapatunk, az Országos Klub Feeder Csapat Bajnokságon.
A Fish Farm Sport Közhasznú Horgász Egyesülete, a Zsennye Horgásztó felajánlása a gyönyörű szép kupákon felül,,, kategóriánkénti 5-5 főnek 50.000 ft os 2018 évi ZSENNYE horgászjegyet + egy személyre szóló faházas utalványt adott át az egyesület elnöke Goldman Tomi és alelnöke Zsöni.

A 2018 as év első napja kellemes hangulatban, jó barátságban és megérdemelt gratulációkban telt,,jó így kezdeni az évet, melyet versenyekkel folytatunk már a hétvégén, ameddig az időjárás engedi, remélhetően minél tovább nyúlig ez a téli tavasz;-).

Ami a 2018 as évet illeti, előjáróban úgy néz ki, hogy a Zsennye Bajnokság pontozás rendszere, szabályzata változatlan marad.

Ezen felül idén is megmérettetjük magunkat a szomszéd baráti megyék csapataival Zalával, Veszprémmel, Sopronnal, a 4 megyés baráti csapat rendezvényünkön.

Nem maradhat ki az Osztrák barátainkkal sem az ide-oda csetepaté valamilyen fogásnemben.
Ami a múlt év 2017 főbb sikereit illeti --- 16 szorra sikerült megnyerni a társ egyesületünkkel a Kőszeg SH Egyesülettel közösen VAS megye legnagyobb versenyét a Vas Megyei Csapat Bajnokságot.

Büszkék lehetünk egyéni országos eredményekre is 2017 ből:
KURUSTA SANYI ezüstöt, CSÓKA ALEX bronzot hozott a Metod feeder Országos Bajnokság döntőjéből!
TÓTH ZOLI (Tótika) a TIMÁR - Maver Maters Chalenge országos döntőjéből hozta el az arany érmet!
Finom szerelékes, Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége - Fish Farm csapatunk az Országos Feeder Klub Csapat Bajnokságon végzett erős mezőnyben az előkelő 8 ik helyen, első országos megmérettetésükön, csak hogy a legjobb eredményeket említsük csokorban.

17-ben szintén a szövetségünkel, a Balatoni Horgászegyesületek Szövetségével közös rendezésben tartottuk meg a majdnem 1 hetes Zsennye Horgász Gyerek tábort, sok fiatal örömére, melynek 18 ban természetesen folytatása lesz, melynek fő koordinátorai Balog Tibor és Szépligeti Ferenc a két fő "motor"- jó barát,,, csak úgy mint szintén a Szövetség közel 40 egyesületének a 3 fős csapat feeder találkozója is II.alkalommal megrendezésre kerül majd 2018 ban.

Nem adjuk lejjebb a 24 órás WEB FISHING pergető kupáknál sem, hisz kettő lesz majd az új évben, melynek fővédnöke, a cég tulajdonosa Móri Pityu. Ő találta ki ezt az őrültséget és.......nincs megállás.

Az új évi versenykiírás 90 % ban, április elejéig tervezzük összerakni, így mindenkinek előre tervezhető lesz az év.
A 2017 es év Feederes és Úszós teljes eredményét itt a honlapon a szokásos ZSB rovatban mindenki megtalálja.

Mindenkinek, de főképp nagy elismerés a válogatottakkal és magyar bajnokokkal folyamatosan megtűzdelt mezőnyben elért első 10-10 helyezettnek a szép sikerhez! 2018 ra is hasonló szép eredményeket, jó fogásokat minden versenyzőnknek!

A 2017 es év 1-5 helyezettjei kategóriánként! - 2018 ban őket kell megverni elsősorban!

Feeder kategória:1, MÉSZÁROS ATTILA 2, BINDER ZOTYA 3, NÉMETH KRISZTIÁN 4, KOVÁCS ERIK 5, CSÓKA ALEX


Úszós kategória:1, KOMÁROMI LEVI 2, Dr. KÖPPEL SZILI 3, SZIGETI SZABOLCS 4, MAROSI ZSOLTI 5, KIS RÓBERT


Hajrá 2018 ban a vízparton......

A díjátadón készült képek megtekinthetőek itt: