2018 ZSENNYE BAJNOKSÁG
Írta: fishfarm - Dátum: Január 06 2019 10:19:47
2018 ZSENNYE BAJNOKSÁG

Kezdhetnénk így is, hogy „Hol volt, Hol nem Volt”- már 6 éve zajlik a Zsennye Bajnokság két fogásnemben, Feeder & Úszós kategóriákban.
Hagyományosan most is az aktuális év utáni új év elején tartottuk meg az ünnepélyes eredményhirdetést, újév koccintást, újévi horgászatot, közös évkezdést!

Most sem volt másként, annyi különbséggel, hogy most az időjárás pont ezen a napon mutatta meg először a télies arcát. Sűrű pelyhekben havazott, hamar beborította az utakat 5-12 cm es hótakaró, amivel egyik percről a másikra nyilván nem tud mit kezdeni a KÖZÚT sem, pláne ha Kurucz Józsi mókamester barátunk is itt van a díjátadón és nem az utakat felügyeli - köszönet, h ő is így gondolta, ha idén nem is sikerült a legeslegjobbak közé beverekednie magát, de itt a helye megtapsolni a győzteseket és üdvözölni barátaival együtt az újévet ! , csak úgy mint sokan tették ezt most is, annak ellenére,,,nem volt könnyű most idejutni ebben a havazásban. Jó páran 100 km es távolságból is eljöttek ezért a néhány óráért, barátnőkkel, kisgyerekkel.

....részletek

Teljes hír
2018 ZSENNYE BAJNOKSÁG
Kezdhetnénk így is, hogy „Hol volt, Hol nem Volt”- már 6 éve zajlik a Zsennye Bajnokság két fogásnemben, Feeder & Úszós kategóriákban.
Hagyományosan most is az aktuális év utáni új év elején tartottuk meg az ünnepélyes eredményhirdetést, újév koccintást, újévi horgászatot, közös évkezdést!

Most sem volt másként, annyi különbséggel, hogy most az időjárás pont ezen a napon mutatta meg először a télies arcát. Sűrű pelyhekben havazott, hamar beborította az utakat 5-12 cm es hótakaró, amivel egyik percről a másikra nyilván nem tud mit kezdeni a KÖZÚT sem, pláne ha Kurucz Józsi mókamester barátunk is itt van a díjátadón és nem az utakat felügyeli - köszönet, h ő is így gondolta, ha idén nem is sikerült a legeslegjobbak közé beverekednie magát, de itt a helye megtapsolni a győzteseket és üdvözölni barátaival együtt az újévet ! , csak úgy mint sokan tették ezt most is, annak ellenére,,,nem volt könnyű most idejutni ebben a havazásban. Jó páran 100 km es távolságból is eljöttek ezért a néhány óráért, barátnőkkel, kisgyerekkel. Voltunk vagy 35 – 40 en.

Nyolc kijelölt versenyből 7-7 számított bele az össz értékelésébe minden versenyzőnknek, már ha értékelhető volt az adott verseny eredménye, azaz a legjobb 10 helyezett közé került be.
Érdekesség, a versenyzők kiegyenlített teljesítményével kapcsolatosan, h mindkét kategória az utolsó, 8 ik fordulóban dőlt el, nagyon kiélezett csatákban sikerült kiharcolni a dobogós helyezéseket.
Senki nem mehet biztosra, hiába fordul itt meg gyakran Magyar válogatott, Magyar Bajnok, Világ és Európa bajnok vagy érmes, emelve az amúgy is magas színvonalat!
Statisztikailag is nagyon sok halat fogott a társaság összfogásban, 3-4 órás fordulónkként többször voltak 80 kg feletti fogások is a 30 ha versenytóból, szép és komoly erőben lévő halakból. Az idei évben többször megdőlt a versenykörülmények között horoggal fogott ponty rekord is, átlépve az álomhatárt a 20 kg ot.

Ezt legelőször Feeder versenyen Csécsényi Attinak sikerült bevésetnie, majd követték még 5 en, az elkövetkező hetekben! Egyelőre a rekord valamivel 21,5 kg alatt van. Mit hoz a 2019 es év ilyen szempontból?- hamarosan kiderül ! Nagyon komoly teljesítmény ekkora halakat szektorban tartva, érvényesítve bemérlegelni. Kiemelkedő teljesítmény, gratula az elejtőknek.
A szokásnak megfelelően remek hangulatú kb. 1 órás eredményhirdetés díjait rendszeres támogatóinknak, márkaképviselőinknek, versenyrendezőinknek, barátainknak köszönhetünk.

Kimagasló díjazásban lehetett ismét része a fogásnemenként 5-5 versenyzőnek.
Külön gratula Bolla Zolinak, Bíró Lacinak, Keserű Norbinak, Tordai Józsinak, Vincze Zolinak & Mészáros Rolinak mert először sikerült „beverekedni” magukat a legjobb 10 be kategóriájukba!

A támogatóinktól, kaptunk óriás serlegeket, kísérő üveg kupákat, sapkákat, Zsennye éves jegyeket (10 db ot) – Zsennye Horgásztó- Fish Farm kft, vásárlási utalványokat-Webfishing Center-Ho Ho horgászbolt, különböző nagyságú vásárlási kedvezményeket Ritmo és Gravitáció kft, zoknikat és kesztyűket Németh Bazsi-Shell, természetesen etetőanyagokat Trabucco Magyarország - Lantos Mix , zsinórokat, horgokat, úszókat, pelleteket, dippeket , forgókat rögzítőket és egyéb horgász eszközöket- Cralusso Magyarország kft, szalámikat Kurusta Sanyi - Vibex Hús kft, tricolor bottartókat – Németh Attila - vasi Aluflokk kft, - pálinkákat – Birkás kft- től.Az új versenyévre már nem olyan sokat kell várnunk, néhány hónap és itt lesz a kikelet, újra bevetésre készen a cájgok, ismét komoly erőpróbákkal nézünk szemben. A jókedv, a kiélezett eredmények, barátságok, erős szektorok, kellemes percek-órák-napok, jó fröccsözések GARANTÁLTAK!

Köszönet mindenkinek, támogatóinknak-versenyzőinknek-márkaképviselőinknek a 2018 as évért is!

A teljes eredménylista a http://www.zsennyehorgaszto.hu/viewpage.php?page_id=159 lapon elérhető.

A díj átadón készült itt érhetők el:

Hajrá!

- mindenkinek BUÉK, kormoránban és vidrában mentes, halfogásban gazdag versenyévadot kívánok 2019 ben is.

levi