2021 évi ZSENNYE BAJNOKI díjátadó újév köszöntő
Írta: fishfarm - Dátum: Január 11 2022 12:34:02

Az időjárás 1 napot még csúszhatott volna és akkor teljesen nyitott (hullámzó) felülettel találkozhattunk volna a zsennyei tavakon 2022.01.08 án a hagyományos ( ZSB ) egy évet átfogó Zsennye Bajnokság eredményhirdetésén, az új versenyévre szóló közös koccintásán illetve egy közös kötetlen pecán.

részletek

Teljes hír

Az időjárás 1 napot még csúszhatott volna és akkor teljesen nyitott (hullámzó) felülettel találkozhattunk volna a zsennyei tavakon 2022.01.08 án a hagyományos ( ZSB ) egy évet átfogó Zsennye Bajnokság eredményhirdetésén, az új versenyévre szóló közös koccintásán illetve egy közös kötetlen pecán.

Sajnos csak nagyon kicsi felületen lehetett nyitott vízfelületet találni- erről gondoskodott az éjszakai kemény mínusz, így többnyire az új évi peca sokaknak elmaradt, most még vannak akiknél az új év első hala várat magára.

A megszokottak szerint a két fogásnem (feeder & úszós) legjobb 5-5, összesített eredményű versenyzője lett díjazva 2022 es éves Zsennye Horgásztó jeggyel a Zsennye Horgásztó felajánlásával, LANTOS MIX etetőanyagműhely különböző féle-fajta etetőanyagjaival az első 3-3 helyezett a dobogósok pluszban még 3 nagyméretű emlékserleget (zsennyei versenytó felajánlása) és a VIBEX HÚS kft ajándékcsomagját vehették át, a bajnokok pedig a HO-HO szombathelyi horgászbolt vásárlási utalványát is nyerték.

Ezúton is köszönet támogatóinknak a sokszoros egész évi és a díjátadó támogatásáért.

De a fő győzelem a dicsőség !, amit nagyon nehéz ebben a Magyar válogatottakkal, világ és európa bajnoki érmesekkel, rengeteg külföldön(Szlovák, Osztrák, Szerb, Cseh,Szlovén) élő MAGYAR versenyző barátainkkal megtűzdelt mezőnyben évi 8 versenyen keresztül jól és kiegyensúlyozottan teljesíteni.

Feeder kategóriában 78 olyan versenyző szerepelt akik pontot vagy pontokat szerzett, úszós kategóriában 60 fő volt.

Feederben 2 újoncot is avattunk az érmesek között, mindjárt a dobogó legfelső fokára állhatott : BOKOR PETI (új bajnok) aki magabiztosan tartotta az első helyét versenyről versenyre, majd az ezüst MÉSZI ATTI-é ( 3x Zsennye bajnok), idén is remek formában volt. A bronz egy fiatal nagyon szimpatikus remek horgászé első alkalommal a dobogón NÉMETH PETI , a 4, hely egy rutinos remek versenyzőnké JAKAB GABI-é és az 5, hely egy sárvári még a későbbiekben is nagyon sok borsot mindenki orra alá törő NÉMETH BÁLINT-é lett.

Úszós vonalon az arany LEVI-é (immáron 8x Zsennye bajnok) az ezüst BÍRÓ LACKÓ-é (1x Zsennye bajnok) aki idén is dobogóra állt, a bronz ROSTA ANDRIS régi motoros-é (új érmes). A 4 hely NAGY SANYI-é aki fantasztikusat hajrázott az év utolsó 3 pontszerző versenyén és az 5 hely BOGNÁR GYUSZI-é ( 3x Zsennye bajnoki ezüst és 1x bronz érmes) aki 2 rakósbotos versenyen képes volt 240 kg halat fogni, vagy inkább merni.

A további és részletes eredmények itt a honlapon.

Minden résztvevőnek nagy gratula, elsősorban az első 10-10 helyezettnek a pontszerzésekért. Az egész évi támogatásért pedig a márkaképviselőknek, akik mind hozzájáruln(t)ak ahhoz, h a győztesek győztesei megérdemelt értékes tárgynyereményekkel és élményekkel távozhassanak a Zsennyei versenyekről !

Rangsor nélkül :
TRABUCCO, LANTOS MIX, TIMÁR MIX, WEBFISHING, GARBOLINO, CRALUSSO, ALUFLOKK, VIBEX HÚS, BALATONI HORGÁSZSZÖVETSÉG, TACKLEBAIT, SPECIÁL MIX, RAPTURE-DAMIL.HU, ENERGOFISH, DAIWA, MAVER, MAROS MIX, TUBERTINI, WALTERLAND, ERDEI ATTILA, GÖNDÖCS ATTI-DIAGEO VISZKI, HO-HO horgászbpolt és a ZSENNYE horgász és verseny TÓ.

Folyt köv, 2022 ben !

Hajrá !

Zsennye horgásztó csapata

Képek a galériában