MIKULÁS Rapture damil.hu kupa
Írta: fishfarm - Dátum: December 11 2022 10:24:03

Téli erősen lehűlő időt kaptunk a nyakunkba a 2022-es MIKULÁS Rapture damil.hu kupán. Gyakorlatilag délután végig esett 1-2 C fokban kellemetlen szélben. Telt házas nevezéssel mentünk, ezen az erősen frontos napon.

Részletek

Teljes hír

Téli erősen lehűlő időt kaptunk a nyakunkba a 2022-es MIKULÁS Rapture damil.hu kupán. Gyakorlatilag délután végig esett 1-2 C fokban kellemetlen szélben. Telt házas nevezéssel mentünk, ezen az erősen frontos napon.

Pecázni 2 féle idő létezik, jó és nagyon jó, csak ruha van rossz/alkalmatlan. A napsugár horgász meg otthon TV-zik ilyenkor.

A mezőny fele fogott legalább 1 db halat még a zord idő ellenére is, összesen 23 db lett a vége. 2 csajszink is volt mint az évzáró versenytavi pergetőn is BERNADETT & MONCSI, akik most is derekasan végig nyomták a „tök mindegy milyen idő is van”-ban. Berni nagy kitartással mérni is tudott egy kacsacsőrűt, Moncsinak leakadt mielőtt partra került volna. Jó, hogy most is itt voltak, színesítik a nagyon erős mezőnyt.

Sok leakadó halat és finnyás kapásokat hozott ez a 2 forduló. Több hal megszákolása előtt lelépett, de jó párral volt szerencse is ahol a szákolás után a horog már külön volt a haltól. Egyértelműen a gumik voltak a favoritok - és a mozgatása, pöckölése, behúzása volt a döntő a siker felé. Nagyon finnyás volt, szakmai nyelven vékonyan evett, inaktívak voltak ma a csukák. Harcsa/süllő egyáltalán nem jelentkezett a horgainkon, ez is nagyon ritka a napijegyes tavak Mikulás versenyein.

A dobogó a verseny vége előtt 2 perccel még jelentősen változott egy korom sötétben Tibi által fogott csu-val! Sosem szabad feladni... Bronzot ért.

Gaben elnök úr nevezéskor stílusosan mindenkinek 1-1 Mikulás csomaggal kedveskedett, NAGY KÖSZÖNET ÉRTE. Csak úgy mint Pázmány Petinek aki saját maga által forgalmazott Fluo előkéket ajánlott fel a győzteseknek. Köszönettel neki is. A fő szponzor a Trabucco-Rapture-Damil.hu márkaképviselete pedig a 3 db remek pergető botot, műcsalikat és orsót biztosított nagy kedvezménnyel a győzteseknek.

Lássuk azokat akik jól vagy nagyon jól oldották meg a nehéz feladatot:

13, PÁTKAI ROBI 41 cm
12, TIMÁR BÜBÜ 49 cm (és 2 db vérponty, az egyik 10+)
11, BÖSZÖRMÉNYI GABI 50 cm
10, BERNADETT 53 cm
9, BUGLEDITS ÁKOS 54 cm
8, ZSELINSZY GABEN 55 cm
7, ZSOLDOS MARCI 92 cm
6, PÉTERFI ATTI 99 cm
5, KISS ÁDÁM 102 cm
4, ZOLI 106 cm
3, IHÁSZ TIBCSI 146 cm
2, PUFI TOMI 149 cm
1, HORVÁTH BÁLINT 169 cm

Jó volt együtt ismét, a hangulat a társaság pipa!

Mindenkinek kellemes év végét, még sok pecát ami csak belefér ebbe a 2022 es évbe. KORMORÁN, VIDRA és SZEMÉT mentes vízpartokat! BUÉK kedves SPINNINGES barátok!!!

2023-ban, január 8-án tali a hagyományos TRABUCCO - RAPTURE PETRGETŐ évnyitóval a napijegyeseken!

Képek a galériában