EA.-MAROS-TUBERTINI-WALTERLAND páros feeder 2023
Írta: fishfarm - Dátum: Július 29 2023 09:45:30

Kemény 2 + 1 nap volt a társaságnak. Jellemzően tavasszal & ősszel megrendezett E.A kupát, remek csaták, csapatok, izgalmas fordulók jellemezték a nyárba belecsúszott tavaszi E.A-Maros-Tubertini-Walterland kupán.

Részletek

Teljes hír

Kemény 2 + 1 nap volt a társaságnak. Jellemzően tavasszal & ősszel megrendezett E.A kupát, remek csaták, csapatok, izgalmas fordulók jellemezték a nyárba belecsúszott tavaszi E.A-Maros-Tubertini-Walterland kupán.

Családi csapatok is voltak szép számmal, az indulók között gyerekek/ifik(Nimród, Ádi, Bazsi, Boti, Andris, Kristóf, Bence, Barnabás) is képviselték magukat. A legifjabb NIMRÓD 10 évesen édesapja oldalán becsülettel végignyomta abban a felnőtt mezőnyben ahol épp 1 hete ismét világbajnok,,,, 2023 egyéni magyar Masters bajnok,,, Erdei Attila is horgászott, de több magyar válogatott is erősítette a mezőnyt. Ráadásul Nimródék ebben a profi mezőnyben az előkelő 22 helyen végeztek- a fiatal úr 70 kg feletti össz fogást kanyarított partra !! Erdei Attis nem tudott ezen a hétvégén sem hibázni, mind a 4 fordulóját szektor 1 re hozta, csak úgy mint Kubicsek Máté és Jakab Gabi(Gigi). Nem volt ezen a hétvégén olyan aki le tudta volna őket győzni a szektorokban 1x sem. Így a jobb súly( több mint 132 kg) döntött az egyéni győztes javára aki Pápáról : GIGI lett ! Erdei Atti és Máté között 80 dkg volt mindösszesen 122 kg súlynál ami az ezüst/bronz egyénit adta.

A sok családtag/ barátnők/anyukák-apukák/segítők/drukkereknek is csak az elismerés, hisz ebben a forróságban, fordulatos időjárásban végig szurkolva segítették csapataikat. A profi mezőnyben voltak csapatok akik a társaságért, a hangulatért és a tanulásért jöttek. Azt gondolom egyikkel sem volt baj, már a zsákban van. Csak így lehet előbbre lépni szakmailag aki akar.

A nemzetközi mezőnyben(szlovén, szlovák, osztrák,magyar) nagy távolságokról is szép számmal volt indulók hagyományosan. Köszönjük nekik, h sok 100 km ről is tiszteletüket tették az E.A - Maros páros 24 órás feeder kupán aminek évente 2x a Zsennyei versenytó a helyszíne immáron bőven több mint 10 éve.

A csapat érmekért még a 7 ik utolsó forduló után sem dőlt el semmi sem, hisz 7 csapatnak reálisan állt a zászló!

Ez is mutatja a csapatok erejét, h 7 forduló lehorgászásával még semmi sem alakult ki, gyakorlatilag megmondhatatlan volt kik lesznek a befutók, kik lesznek akik 2 + 1 nap után is még maximumot tudják nyújtani a legminimálisabb hibával abszolválni a 8 ik fordulójukat. Nagy csapatmunkát igényel, nagyon sok múlik a csapattagok összehangoltságán, együtt gondolkozásán.

Ebből az adok kapokból a sokáig vezető Apáthy Sebi & Gulyás Barnabás bronzéremre, a Kovács Bence & Kubicsek Máté ezüstre és Szigeti Szabi & Gigi aranyéremre jött ki.

Az első 5 csapat között 2 pont különbség lett csupán. A csapat legtöbb súlyt a bronzos csapat fogta majdnem 320 kg al !!

A találkozó legnagyobb halát Gigi terelte partra ami 17 kg feletti ponty volt.

Az össz fogás 56q felett, úgy h a megfogott dévér nem ért ami 8-10 q biztosan volt.

Remek volt, jó volt, izgalmas volt. Köszönet mindenkinek aki megtisztelte ezt a hagyományosan nagy rendezvényt. Köszönet a támogatóknak, a márkaképviselőknek:

WALTERLANDnak, TUBERTINI magyarországi képviseletének, a MAROS MIXnek és természetesen ERDEI ATTILA-nak aki mindig jó szívvel jön saját versenyére Zsennyére a srácok közé.

Hamarosan szeptemberben ismét tali az őszi E.A kupán !!

Jó pihit, mert jön a többi összecsapás addig is:

HAJRÁ!

Képek a galériában