Aluflokk 4 korosztályos kupa
Írta: fishfarm - Dátum: Május 29 2024 09:00:51

Nos, hogy is másképp mint remekül sikerült a 2024 es ALUFLOKK 4 korosztályos egyéni feeder kupa.

Részletek

Teljes hír

Nos, hogy is másképp mint remekül sikerült a 2024 es ALUFLOKK 4 korosztályos egyéni feeder kupa.

19q halat zsákmányoltak összesen a versenyzők. Szép számmal jelentek meg a csajok akik 2 szektorban versenyeztek. Az első fordulójuk nehezebben indult halfogásilag( bár a teljes mezőny legfiatalabbja11,5 éves Rózsa Csenge így is 20 kilót kicsapott ), kicsit távolabb voltak a halak a parttól, ami az egész napot jellemző frontoknak volt köszönhető, de azért a II. fordulóra már sok halat(Németh Regina majdnem 50 kilót is fogott) csíptek a csajok, sok sok 10 + al megspékelve. A végső győztes Kovács Gabi mindig jó teljesítményt nyújt a profik között is, rutinja nem kérdés. Szabó Lucánál mosolygósabb arcot nem láttunk amikor átvette a megérdemelt II. helyéért járó díjakat😉.

Az ifiknél a tavalyi bajnok Molnár Sziszi 2 db szektor 1 el magabiztosan 53kg feletti össz fogással ismét zsennyei Aluflokk bajnok lett, Nimród és Max előtt.

A tapasztaltak (55+ ) os mezőny idén is nagyon jó pecásokból verbuválódott össze. Megjósolhatatlan volt kik kerülhetnek a dobogóra.
Végül a befutó Horvát Atti, Sándor Laci és Németh Ottó trió lett ebben a sorrendben. A TULAJDONOS, névadó, fő szponzor és a versenyben is induló NÉMETH ATTI jóvoltából a kiemelt díjazásnak köszönhetően 7 en is díjazva voltak, úgy hogy minden kategória 3-3 helyezettje egyedi horgot imitáló saját kézzel gyártott kupákat is átvehettek az egyedi érmek mellett. Minden kategória győztese és örök életű Aluflokk feeder kart kapott ajándékba, többek között.

A profi kategória díjazottjait(8 fő), is igen kicsi különbségek döntötték el. Az első 2 helyezett között is hibátlan horgászatuk ( 2 db szektor 1)mellett csak a fogott több súly döntött. Zsennyén megszokottan nagyon erős volt ez a kategória, amiből remek horgászattal Harami Zotya, Kiss Feri és Szasza állhattak a dobogóra.

Jó és különleges nap/verseny, kemény mezőny, jó csaták, jó kedv és ALUFLOKK-NÉMET ATTI. Mi más kell ?, aki nem volt lemaradt valamiről.

Hajrá !

Képek a galériában