Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Képek
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB 2019 versenysorozat
RÉSZLETEK...Bútortervezés, bútorgyártás

MEDER TÉRKÉP


Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Zsennye Bajnokság 2018

ZSB- Zsennye Bajnokság 2018!

A Fish - Farm Sporthorgász Egyesület - Zsennye Horgásztó 2018-as évben is folytatja, a teljes verseny évet átölelő - Feeder és Úszós kategóriákban a - ZSENNYE BAJNOKSÁG - sikeres sorozatát.
A Fish  Farm Sport Horgász Egyesület & Zsennye Horgásztó  a 2013 as évben új versenysorozatot indított el, melynek célja a Zsennyei versenyek még kiélezettebbé és érdekesebbé tétele volt. A versenysorozat a hozzáfűzött reményeket maradéktalanul beváltotta.


Amennyiben valamely oknál fogva egy verseny időpont változik, egy előre időben kijelölt másik időpontra lesz halasztva lehetőség szerint.
A pontozásos rendszer változatlan, azaz azonos a 2017 es évvel.
Úgy gondoljuk a szektor 1 est horgászó versenyzőket továbbra is plusz bónusz 1 ponttal jutalmazzuk, hisz ebben a mezőnyben szektor 1 est aki horgászik—mindenképpen megérdemli a + 1 bónusz pontot a teljesítményéért.

Minden szektor 1 es +1 pontot ér. Ez akkor is így lesz, ha valaki egyébként nem kerül be az adott versenyen a legjobb pontszerző tízbe! Ha igen akkor annyival növekedik a versenyhelyezésért kapott pontszáma ahány 1 est horgászott az adott versenyen. Ezt a bónusz pontot nem veszíti el a versenyző, még akkor sem, ha az a verseny eredménye melyen horgászott  szektor 1 est kiesne, mert van nála jobb verseny eredménye, vagy nem került be az első 10 hely valamelyikére az adott versenyen.

Példa: Tehát, egy 2 fordulós versenyen, ha valaki 2 szektor egyest ér el, akkor a végleges helyezéséért járó pontok mellé még 2 bónusz pontot is fog kapni. Ha megnyeri ezzel a versenyt, akkor 11 + 2 , ha második, akkor 9 + 2 pont , ha 10 ik és ezen a versenyen horgászott az egyik fordulóban egy szektor 1 est is-akkor 1+1 pont jár stb....lesz a neve mellé bekarcolva.


Aki részt szeretne venni a (ZSB) Zsennye bajnokságon illetve az eredmény listán, annak az egyesület vezetőségének és versenyzőinek egyöntetű döntése alapján a következő  főbb szabályoknak kell megfelelnie 2018 ban:

1, Az egyesület által a Zsennyei tavon rendezett versenyzői kategóriás ZSB –ra is kijelölt versenyeken induló versenyzőnek
- Feeder és Úszós kategóriában  is az elért legjobb maximum 7, eredménye számít bele az értékelésbe.

2018 - évben feeder és úszós kategóriában is 8-8 olyan verseny lesz, amely eredménye beleszámít a Zsennye Bajnokság - ba. A versenykiírásokban a Zsennye Bajnokság egyértelmű azonosítás miatt az elmúlt  éveknek megfelelően mindig az itt látható ZSB-s lógóval lesz ellátva a sorozatra kijelölt verseny.

 

2, A versenyeken elért eredmények alapján a kapható pontok:
A pontozás minden erre kijelölt verseny esetében a legjobb 10 versenyzőt érinti a következők szerint:
A 10-ik helyezést elért versenyző 1 pontot, a 9-ik helyezést 2, a 8-ik 3, a 7-ik 4, a 6-ik 5, az 5-ik 6, a 4-ik 7, a 3-ik 8, a 2-ik 9, az első helyezett 11 pontot fog kapni az indulók számától függetlenül.

Vegyünk egy példát:

- Ha egy versenyző nem használja ki például kategóriájában a 8 db ZSB versenyét, hanem „csak” 5 ön indul, akkor az 5  versenyen elért eredménye kerül be az összesített értékelésbe. Ebben az esetben a versenyző nem használja ki a maximális pontszerzési lehetőségét, tehát még 2 verseny eredménye értékelhető helyezése esetén hozzáadódhatna az addig elért pontjaihoz. Ha kihasználja a maximum lehetőségét, azaz indul az összes 8 vagy legalább 7 kijelölt ZSB versenyen akkor a 7 legjobb eredménye fog beszámítani. Ha a versenyző mind a 8- ZSB versenyen indul és mindegyiken a legjobb 10 be végez, akkor a leggyengébb eredménye törlődik és a legjobb 7 fog beszámítódni az össz. eredményébe. Tehát 1 versenyeredmény kidobható.

3, A ZSB eredményhirdetésére vélhetőleg szezon végén, 2019 jan. kerül sor ünnepélyes keretek között,, melyről a honlapon is tudósítunk. 2017 es évtől kategóriánként 5, azaz az első 5-5 főt fogjuk díjazni!
A díjazás szponzorok által felajánlott tárgynyeremények, kupák, vásárlási utalványok, éves Zsennye horgászjegy és napijegyek formájában történik meg.

A ZSB 2018-as bajnokai a hagyományoknak megfelelően különleges serlegeket vihetnek haza végérvényesen,,,, nem vándorserleg, ami már a bázison megtapogatható. A dobogósokon kívül természetesen nem mindegy ki van a legjobb tízben és kinek sikerült bekerülnie akár a legjobb húszba ismerve a Zsennyei versenyek nehézségi fokát, ami nektek versenyzőknek köszönhető!

4, A ZSB folyamatos versenyről - versenyre állásáról a www.zsennyehorgaszto.hu - n (egyesület honlapja) tájékozódhattok a megfelelő kategóriás ZSB logókra kattintva.

Előző évi ZSB eredmények


2017. Úszós Eredmény
2017. Feeder Eredmény
 
2016. Úszós Eredmény 2015. Úszós Eredmény
2016. Feeder Eredmény 2015 Feeder Eredmény
2014. Úszós Eredmény 2013. Úszós Eredmény

2014. Feeder Eredmény

2013. Feeder Eredmény

HAJRÁ 2018 !
Rendezőség


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink