Navigáció
· Főoldal
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB versenysorozat
RÉSZLETEK...

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Zsennyei Horgász és Kaland Tábor
Zsennyei Horgász és Kaland táborA horgásztáborba jelentkezhet 8 éves kortól minden kalandot, természetet szerető, horgászatot kedvelő vagy azt szívesen megtanulni vágyó fiú, és lány egyaránt.

A táborban a horgászaton túl, csocsózni, focizni, asztali teniszezni, tollasozni is tanulnak a gyerekek. Próbára tehetik bátorságukat a csodaszarvas tájpark kötélpályán. Esténként tábortűz mellett szalonnasütés. Azok, akiknek még horgász vizsgájuk nincsen, a tábor végére azt megszerezhetik. A helyszínen vizsgabizottság előtt tett hivatalos vizsga lehetőségét megszerveztük, melyre a felkészülést a tábor idő alatt folyamatosan végezzük.

A táborba érkezés ideje: A táborkezdés első napján, 07.00 – 08.30 ig.
8.30 - tol bemutatkozás, tábori ismertető.
A Tábor vége, táborozók átadása: Péntek 16.00-18.00-ig

Táboridőpontok:

1. Július 2-6
2. Július 16-20 (MEGTELT)
3. Július 30 – Augusztus 3
4. Augusztus 13 - 17

Elszállásolás 5 személyes faházakban. Étkezés: naponta háromszori étkezés + büfé lehetőség.

Helyszín: Zsennye

Korosztály: 8-18 éves kor

Részvételi díj: 35 000.- Ft/fő/turnus részvételi díj, a faházas elszállásolást, napi háromszori fő étkezést, a napijegy árát, foglalkozásokat, kirándulást, belépőket és 24 órás felügyeletet tartalmazza. A teljes részvételi díjat a tábor kezdete előtt 7 nappal kell befizetni. Lemondás esetén a turnus indulása előtt egy héttel túl, a már befizetett részvételi díj 50%-át tudjuk visszafizetni. 1 héten belül történő lemondás esetén sajnos nem áll módunkban a részvételi díjat visszafizetni.

Figyelem! A jelentkezők száma korlátozott, ezért azok elfogadása a jelentkezési lap leadása, illetve a befizetés sorrendjében történik.

A horgásztábor célja elméleti, és gyakorlati tudnivalók elsajátítása. A környezet és a természet megismerésére. Horgászat minden nap. A horgászatot a megye tizenhatszoros bajnokcsapatának horgászai oktatják. Próbálunk minden tavi horgászmódszert elsajátítatni (spicc botozást, match, feederezést és harcsázást is). A turnus ideje alatt lesz mód, folyóvízi és éjszakai horgászatra, halismeretek és elméleti horgászmódszerek elsajátítására.

Sportolási lehetőségként focizunk, pingpongozunk, tollasozunk, csocsózunk, eső esetén horgász elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartunk, és különböző táblajátékokat és kártyajátékokat biztosítunk. Este tábortűz, bátorság próba, szalonnasütés, vetélkedők. Horgászverseny ill. egyéb játékos vetélkedők, sportok, ahol horgászfelszereléseket, érmeket, különböző kategóriákban egyéni és csapatértékeléssel lehet megnyerni.

Amit a táborba hozni kell:

A hálózsák, esőkabát, gumicsizma, sportcipő, papucs vagy szandál, vegyes ruházat, /meleg ruha is! / sapka, vagy kendő, fürdő nadrág, műanyag vagy fém bögre, törölköző, szúnyogriasztó krém, tisztasági csomag, naptej, íróeszköz, zseblámpa, fejlámpa - Minimum 1db, maximum 3db horgászbotot (legalább 1 db picker vagy feeder bot, 4-5 m spiccbot, ajánlott), úszókat 2-3 db (kishalazáshoz, keszegezéshez, pontyozáshoz), horog, ólom. A horgász felszerelésekhez, amit hozni kellene: ollót, horogszabadítót, kisebb horgászék, 3 kg etetőanyagot, kb.10 literes méretű vödör, merítő szákot etetőkosár, forgót, gumigyöngy ütközőt, legalább 300 m 23-25 ös zsinór, a sok nagytestű hal miatt ajánlott.

Minden leendő Táborlakónak horgászfelszerelése feltöltésére, egyszeri alkalommal 20% kedvezményt biztosít minden termékre Szombathelyen a Ho Ho horgászbolt horgász szaküzletünk. Elérhetőség: +3630 6805669

Állami horgászjegy a táborozóknak kötelező, mely igény esetén, a helyszínen 1500,-Ft ellenében megváltható.

A szervezők csalit, etetőanyagot, és alap felszerelést (horgokat, zsinórt, ólmot) szükség esetén korlátozott mennyiségben biztosítanak. Zsebpénzként napi 1000 Ft ajánlott (üdítő ,jégkrém, nasi) tapasztalataink alapján, az alapvető horgászfelszerelések hiánya miatt is szükséges. A büfében horgászcikk, etetőanyag, csali, meleg szendvics, hot-dog, asábkrumli igény szerit kapható.

A horgásztáborba történő jelentkezés a „JELENTKEZÉSI LAP”, valamint a részvételi díj befizetésével válik teljessé! A "Törvényes képviselő nyilatkozata a gyermek egészségi állapotáról” a jogszabálynak megfelelően, tábor megkezdése előtt 4 nappal, de legkésőbb, a jelentkezéskor, előre kitöltve, helyszínen is leadható.

Köszönjük a figyelmet, minden táborozónknak felejthetetlen horgászsikereket, az élmény dús napokat garantáljuk!


Letölthető jelentkezési lap, tájékoztató:TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink