Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
VersenynaptárZSB versenysorozat

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Ismét egy Fish farm - Kőszeg SHE sporthorgász a megye legjobb horgásza.
Ismét egy Fish farm - Kőszeg SHE sporthorgász a megye legjobb horgásza.

Incze Tamás lett a vasi vizek legjobb sporthorgásza!
A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége immár nyolcadszor rendezte meg a Vasi Vizek legjobb sporthorgásza elnevezésű versenysorozatát hobbi és versenyhorgász kategóriában.
A hagyományoknak megfelelően Seregi Miklós a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége elnöke az évzáró elnökségi ülés keretében hirdette ki az egész éves megmérettetés végeredményét.

Az idei versenysorozatban is szép számmal vettek részt a versenyzők, az egyes fordulók során átlagosan 50-70 nevező volt, a teljes versenysorozatban közel 150 horgász vett részt.
Az idei évadban több alkalommal a verseny előtti napokban már le kellett zárnia az előzetes regisztrációt túljelentkezés miatt, mely egyértelműen mutatja, hogy a versenyhorgászat egyre népszerűbb Vas megyében hobbi és versenyző kategóriában is egyaránt. Mindkét kategóriában a Szövetség által kiírt 5 fordulóból minimum 3 fordulón kellett indulni a sporthorgászoknak, hogy a versenysorozatban értékelve legyen az eredményük.

A nevezési díj nélküli versenysorozaton bárki elindulhatott, de az összesített értékelésbe kizárólag a Vas Megyei Horgász Szövetség tagszervezeteiben lévő tagoknak az eredménye számított bele. A versenysorozat részeként a következő helyszíneken voltak a megmérettetések az év során: Kéthatár-tó, Abért I-II. tó, Gersekaráti Sárvíz-tó, Vadása-tó, Ölbői Horgásztó. Mind a felnőtt hobbi, mind a versenyzők számára kiírt kategória a végletekig kiegyenlített volt, csak az utolsó fordulóban dőlt el a helyezések végső sorrendje.

A versenyzők között Incze Tamás a Kőszegi SHE. horgásza végzett elsőként, köszönhetően többek között a Megyei Bajnokságon való jó szereplésének is, ahol az egyéni összesítésben ezüstérmes lett.Tomi, egész fiatalon került a kettős (Fish - Farm-Kőszeg) egyesületi csapatunkhoz.
Sosem volt probléma a hozzáállásával, horgásztudását folyamatosan csiszolva biztos és stabil tagjává vált Vas Megye minden idők legeredményesebb I. számú csapatának.
Pár próba év után ahol mindig a megyei csapatversenyeken a II. számú csapatunkkal is mindig dobogón végzett, folyamatosan bizonyította,,,,helye van az I. számú sokszoros bajnokcsapatban.

A lehetőséget meghálálva, az ő teljesítményének is köszönhetően immáron sokszoros csapat aranyérmes megyebajnokká vált.
2017 es évben a Megyei Egyéni bajnokságot megnyerve, első egyéni Vas megyei bajnoki címét is begyűjtötte. Tomi eredményes évnek mondhatja a 2017 es verseny évadot, hisz a megyei csapatversenyen sokadszorra ismét bajnok, majd a megyei egyéni kupát is első ízben elhódította.

Gratula Tomi!! További hasonló folytatást & hozzáállást!

Fish Farm csapata
levi


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink