Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Partnereink

Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
2021 évi ZSENNYE BAJNOKI díjátadó újév köszöntő
Versenyek

Az időjárás 1 napot még csúszhatott volna és akkor teljesen nyitott (hullámzó) felülettel találkozhattunk volna a zsennyei tavakon 2022.01.08 án a hagyományos ( ZSB ) egy évet átfogó Zsennye Bajnokság eredményhirdetésén, az új versenyévre szóló közös koccintásán illetve egy közös kötetlen pecán.

Sajnos csak nagyon kicsi felületen lehetett nyitott vízfelületet találni- erről gondoskodott az éjszakai kemény mínusz, így többnyire az új évi peca sokaknak elmaradt, most még vannak akiknél az új év első hala várat magára.

A megszokottak szerint a két fogásnem (feeder & úszós) legjobb 5-5, összesített eredményű versenyzője lett díjazva 2022 es éves Zsennye Horgásztó jeggyel a Zsennye Horgásztó felajánlásával, LANTOS MIX etetőanyagműhely különböző féle-fajta etetőanyagjaival az első 3-3 helyezett a dobogósok pluszban még 3 nagyméretű emlékserleget (zsennyei versenytó felajánlása) és a VIBEX HÚS kft ajándékcsomagját vehették át, a bajnokok pedig a HO-HO szombathelyi horgászbolt vásárlási utalványát is nyerték.

Ezúton is köszönet támogatóinknak a sokszoros egész évi és a díjátadó támogatásáért.

De a fő győzelem a dicsőség !, amit nagyon nehéz ebben a Magyar válogatottakkal, világ és európa bajnoki érmesekkel, rengeteg külföldön(Szlovák, Osztrák, Szerb, Cseh,Szlovén) élő MAGYAR versenyző barátainkkal megtűzdelt mezőnyben évi 8 versenyen keresztül jól és kiegyensúlyozottan teljesíteni.

Feeder kategóriában 78 olyan versenyző szerepelt akik pontot vagy pontokat szerzett, úszós kategóriában 60 fő volt.

Feederben 2 újoncot is avattunk az érmesek között, mindjárt a dobogó legfelső fokára állhatott : BOKOR PETI (új bajnok) aki magabiztosan tartotta az első helyét versenyről versenyre, majd az ezüst MÉSZI ATTI-é ( 3x Zsennye bajnok), idén is remek formában volt. A bronz egy fiatal nagyon szimpatikus remek horgászé első alkalommal a dobogón NÉMETH PETI , a 4, hely egy rutinos remek versenyzőnké JAKAB GABI-é és az 5, hely egy sárvári még a későbbiekben is nagyon sok borsot mindenki orra alá törő NÉMETH BÁLINT-é lett.

Úszós vonalon az arany LEVI-é (immáron 8x Zsennye bajnok) az ezüst BÍRÓ LACKÓ-é (1x Zsennye bajnok) aki idén is dobogóra állt, a bronz ROSTA ANDRIS régi motoros-é (új érmes). A 4 hely NAGY SANYI-é aki fantasztikusat hajrázott az év utolsó 3 pontszerző versenyén és az 5 hely BOGNÁR GYUSZI-é ( 3x Zsennye bajnoki ezüst és 1x bronz érmes) aki 2 rakósbotos versenyen képes volt 240 kg halat fogni, vagy inkább merni.

A további és részletes eredmények itt a honlapon.

Minden résztvevőnek nagy gratula, elsősorban az első 10-10 helyezettnek a pontszerzésekért. Az egész évi támogatásért pedig a márkaképviselőknek, akik mind hozzájáruln(t)ak ahhoz, h a győztesek győztesei megérdemelt értékes tárgynyereményekkel és élményekkel távozhassanak a Zsennyei versenyekről !

Rangsor nélkül :
TRABUCCO, LANTOS MIX, TIMÁR MIX, WEBFISHING, GARBOLINO, CRALUSSO, ALUFLOKK, VIBEX HÚS, BALATONI HORGÁSZSZÖVETSÉG, TACKLEBAIT, SPECIÁL MIX, RAPTURE-DAMIL.HU, ENERGOFISH, DAIWA, MAVER, MAROS MIX, TUBERTINI, WALTERLAND, ERDEI ATTILA, GÖNDÖCS ATTI-DIAGEO VISZKI, HO-HO horgászbpolt és a ZSENNYE horgász és verseny TÓ.

Folyt köv, 2022 ben !

Hajrá !

Zsennye horgásztó csapata

Képek a galériában
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink