Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
VersenynaptárZSB versenysorozat

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Partnereink

Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szoros augusztusi, szeptemberi és októberi napok!
Információk
Szoros augusztusi, szeptemberi és októberi napok!


Az immáron nyolcadik hónapját „taposó” Fish-Farm egyesület verseny csapataira kemény versenyekkel teli 2-3 hónap vár.
Az egyesület 2010. 01.02 től kezdte meg működését és fogadta - fogadja mai napig is soraiba a horgászokat.
Az egyesület a közkedvelt Zsennyei Horgásztóra alakult még 2009 őszén.
Ekkor elkészült egy kulturált, minden igényt kielégítő büfé is a horgászok megelégedésére.
Azóta is sok horgász és családja tölti itt el szabadidejét, reméljük hasznosan.
A gyerekeknek homokozó, csúzda és mászóka áll a rendelkezésére.
A felnőttek a horgászáson kívül sütés - főzésre is adhatják a fejüket mindenki kedve és igénye szerint (a hozzá való fát a Zsennyei tó üzemeltetői biztosítják).
Nyári 72 órás hétvégi nyitva tartás miatt sokan hódolhatnak az éjszakai peca szenvedélyüknek is.
A Fish-Farm egyesületünk, amatőr versenyzői tagjainak tavasszal megrendezett egy egyesületi versenyt ahol az indulni vágyók 3 nap alatt feltöltötték a lehetséges maximális 90 indulós létszámot úszós és fenekes kategóriában.
A nagy érdeklődést komoly, szoros verseny koronázta meg ahol a családtagokkal és hozzátartozókkal együtt egy kellemes napot tudhatott mindenki maga mögött.
A környező falvak elöljárói is tiszteletüket tették a rendezvényen, sőt Sanyi bácsi (Dr. Horváth Sándor, aki egyben horgász is) a helyi körjegyző a versenyen a középmezőnyben végzett. Az egyesületünk egyik első belépői közé tartozik.
Az idő múlásával tagjaink között tudhatunk több közismert – megbecsült személyt, barátot és horgászt is.
Az egyesület tagjai között tudhatja (szintén az elsők között lépett be) a megyei MGHSZ állategészségügyi igazgatóságának hatósági fő állatorvosát Dr. Dobrotka Lászlót, aki sok segítséget és tanácsot nyújt a nagy és sokszínű halállománnyal bíró zsennyei tó üzemeltetőinek és tulajdonosainak, Németh Krisztiánnak és Goldmann Tamásnak.
Ezen felül a szombathelyi színház egyik legismertebb színésze Trokán Péter, aki imád horgászni, és sok horgász versenyen is indult már több kevesebb sikerrel.
A nyarat a balatoni nyaralójában tölt, de ahogy kezdődik a színházi szezon, sokat tartózkodik szombathelyi lakásában és szabadidejéből sokat tölt Zsennyén.
Egyébként tagja a magyar horgász színész válogatottnak is Reviczky Gabi és Csöre Gabi színész társaival.
Tagja még egyesületünknek Ladányi Tamás, aki minden idők legeredményesebb magyar bojli horgásza. Sok magyar és külföldi sikert tudhat magáénak.
Magyarországon ha bojli akkor Ladányi!
Katus Gyula és ifj. Katus Gyula, akiket a horgászoknak nem hiszem, hogy be kellene mutatni. Mindketten világbajnok horgászok, a Katus horgász dinasztia jeles képviselői.
Id. Katus Gyuszi 4 szeres egyéni magyar bajnok és sokszoros Klubcsapat bajnok is.
A hazai etetőanyag gyártás egyik meghatározója a családi vállalkozás.
A Híres etetőanyaggal a „Katus Super-ral” szerezte meg, a magyar válogatott, eddigi egyetlen világbajnoki aranyérmét Madunicében.
Kalocsán laknak és ott található az üzem és a horgászboltjuk is, ahol a kiváló minőségű Katus etetőanyagok sokaságát gyártják.
A Zsennyei büfében is kaphatóak a jobbnál jobb termékeik.
Büszkeséggel tölt el, hogy 2010-től egy csapatban horgászhatok velük miután id. Katus Gyula felkért a csapatába való horgászatra.
Boksz profi világbajnokunk Erdei Zsolt „MADÁR” is tag, aki ha van szabad ideje, szívesen látogat le Zsennyére. Kedvenc módszere a pergetés első sorban csukára és süllőre.
Szereti a helyi jó borokat és a finom jóízű pálinkát is.
Hamarosan jön a pergető szezon és bizonyára lesz ideje egy kis pecára csak úgy, mint pergető színészünknek, Csöre Gabinak is és meglátogatnak minket.
Az egyesületet gyarapítja közel 90 verseny horgász is, akik különböző módszerek jeles képviselői. Az elmúlt 10-12 év vas megye legeredményesebb versenyzői szinte kivétel nélkül az egyesület tagjai.
Található közöttünk feeder specialista, finomszerelékes többszörös magyar válogatott, pergető szaki, bojlis, legyező stb.
Az a finomszerelékes úszós csapat is a Fish-Farm egyesületünk tagja, akik idén immáron zsinórban 11 szer megnyerték vas megy legnagyobb csapatversenyét a Vas Megyei CSB-t.
A finomszerelékes csapat saját rekordját múlja felül évről- évre, hiszen közel 40 év távlatában mindösszesen egymás után egy egyesület csak háromszor tudott zsinórban megyei bajnok lenni (ez a vas megyei Munkás volt). Jövőre következhet a 12-dik, reméljük, persze ehhez nyílván az ellenfeleknek is lesz beleszólása.
Vas megyei egyéni bajnoki cím is van a csapatban jócskán, hiszen két fő 3-3, két fő pedig 1bajnoki címmel büszkélkedhet sok egyéb dobogós helyezés mellett.
Szerencsére még sorolhatnánk azokat, akiket valamilyen oknál fogva még jól ismer a közérdemű!
Az egyesület minden tagjának köszönet hogy 2010-ben egy frissen alakult egyesületnek megadták a bizalmat és beléptek soraiba.
Az egyesület vezetősége megpróbálja ezt továbbra is meghálálni.
A 2011-es év első 3? hónapjában belépők ismét (csak úgy, mint idén) kapnak az állami jegy mellé 1 db ingyen Zsennye napi jegyet 1500 ft értékben.
Az immáron 1200 főt meghaladó egyesület várhatóan október 17-én rendezi meg ismét ennek a tavaszi amatőr versenynek az őszi fordulóját, ahol minden tag és induló a horgászáson kívül még egy tál meleg ételre is vendége az egyesületének. Ennek a kiírása heteken belül olvasható lesz a www.zsennyehorgaszto.hu honlapon.
A Fish-farm egyesület a megye messze legnagyobb taglétszámú egyesületévé nőtte ki magát röpke pár hónap alatt, úgy, hogy a második legnagyobb a Savaria (volt Munkás) amely 700 fő körül tud jelenleg a soraiban. A két egyesület év elején egy kölcsönös együttműködési megállapodásban állapodott meg, melyet év közben közös pecázásokkal és versenyzésekkel erősített meg.
Ennek a megállapodásnak a fő lényege az volt, hogy azon horgászokat, akik a vas megyei szövetségi vizeken nem kívánnak valamilyen oknál fogva horgászni azokat szövetségen kívüli állami jeggyel a Fish-Farm egyesület, akik pedig szövetségi vizeken is szeretnének hobbijuknak hódolni azokat a Savaria egyesület, különböző jegyféleségekkel (szövetségi állami jegy, vas megyei területi jegy …stb) fogja ellátni és tisztességesen kiszolgálni.
Ez természetesen a következő években továbbra is folytatódni fog.
Az egyesület közben nagyon jó kapcsolatot alakított ki osztrák feeder és rakósbotos, zalai feeder és finomszerelékes pecásokkal, versenyzőkkel.
Feeder vonalon a zalaiak erősebbnek mutatkoznak csapatilag a mieinknél annak ellenére, hogy a nagyon erős sárvári feeder fellegvárból jó páran bent vannak a Fish-Farm feeder csapatban. Természetesen Fish-Farm csapatot csak egyesületünk tagjai alkothatják, bármilyen kategóriáról legyen is szó.
Eddigi megmérettetést a zalai barátok nyerték, de a visszavágó, ami októberben lesz, reméljük csapatunk nyeri.
A zalai rakós baráti csapatnak viszont rosszul megy ellenünk, mivel az eddigi öt megmérettetést a mi csapatunk nyerte meggyőző fölénnyel.
Nyilván mindent el fognak követni a szeptember 18-i visszavágóra a győzelemért.
Az osztrák Oberwarti barátok rakós csapatának szeretnénk október 3-án visszavágni mivel náluk a saját módszerükkel (taiger) jól megvertek minket, talán ezért is kárpótoltak minket egy ilyen rendezvényen szokásos helyi speciális étekkel és italokkal.
A Grazi feeder csapat is a Murán csapatunkat, ha nem is nagy fölénnyel, de legyőzte, melyet szeptember 12-én megpróbálunk visszaadni.
Ezekhez a megmérettetésekhez, baráti rendezvényekhez most ősszel már becsatlakozik egy Veszprém megyei baráti társaság-csapat is, melynek időpontja még nem ismert.
Szóval folyik az egyesületi élet teljes fronton.
Köszönet mind az 1200 tagnak és mindenkinek, aki ezekhez a rendezvényekhez, egyesülethez tartozik.
Kellemes őszi pecákat és
Kormorántól, szeméttől mentes élményekben gazdag horgásznapokat minden horgászatot kedvelő sportbarátnak.

Hajrá Fish-farm, hajrá Savaria!


levi
Hozzászólások
#1 | pecás - augusztus 19 2010 19:02:01
SadIde tartozunk. Köszi
#2 | nagy ho ho horgász - augusztus 23 2010 11:29:20
nagyon jó bár lehetne több versenyGrinGrinGrinSmileWinkCoolGrin
#3 | barát! - augusztus 23 2010 15:57:29
CoolHiszen minden hét végén verseny van!
#4 | Zsennyei lakos - augusztus 26 2010 02:33:17
Én inkább a vadászatnak hódolok, de büszkeség tölt el ha a zsennyei horgásztórol hallok híreket. Minden elismerésem a tó üzemeltetőinek, az új egyesületnek. Csak így tovább, sok sikert minden versenyhez.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink