Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat
ZSENNYÉN TESZTELVE
Cralusso

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
II.Fish Farm she amatőr kupa, beszámoló, eredmények
Versenyek
II.Fish-Farm she. amatőr háziverseny


Egyesületünk, második amatőr versenyét 2010. Október 17-n tartotta a Zsennyei horgásztavon. A szinte már télies időjárás ellenére tekintélyes létszámú versenyző állt rajthoz mind felnőtt, mind pedig ifjúsági kategóriában egyaránt.
A reggeli előkészületeket, elnöki köszöntőt a forralt bor, és a frissen sült hurka illata járta át. így még a 6fokos hideg is elviselhetőbb volt.

A helyek sorsolása után a versenyzők elfoglalták a tó partját, és a kezdést jelző dudaszóra kezdetét vette a négy órás halfogás. A halak étvágyát némiképp befolyásolta a lehűlés, de ez tény nem nagyon érdekelte az ifjúsági kategória horgászait, ők már az első félórában több szép pontyot tereltek szákba. Köztük is kiemelkedően szerepelt a mindössze 9éves Kovács Zoltán Koppány (8320gr) és Kurusta Viktor (10680gr). A verseny teljes ideje alatt felváltva álltak az 1-2 helyeken, de Viktor egy közel 3kg-s ponttyal eldöntötte kettőjük csatáját, mellyel ő állhatott a dobogó legmagasabb fokára.
Eközben a felnőtt mezőnyben is szép számmal fogták a halat, többen próbálkoztak Match botos módszerrel volt, aki a part menti spicc botos módszert választotta, de az indulók túlnyomó többsége a feederes technika mellet döntött. Végül az eredmények a feedereseket igazolták, hiszen az első három helyezett is ezt a módszert választotta, és a fogásuk nekik lett igazuk. Harmadik helyen Pajor Károly végzett 16kg feletti fogással, őt mindössze egy kilóval előzte meg Tama József, aki 17,3kg halat terelt szákba, és ezzel a második helyre horgászta magát. A legnagyobb hal fogója (9,9kg) és a II. Fish Farm she. amatőr háziverseny győztese Tóth Zoltán lett, aki rendkívüli teljesítményével 31,2kg fogott súllyal állhatott fel a dobogó felső fokára.


A mérlegelés, és az eredményhirdetés közti időben egyesületünk tagjait megvendégeltük egy forró gulyásra, és egy italra, melyet jó étvággyal és hangulatban fogyasztottak el. Az eredményeket Goldmann Tamás, egyesületünk elnöke ismertette. Beszédében kiemelte ifjúsági horgászunk, Tama Szabolcs előző napi eredményét, ahol is egy iskolai 3fős csapat horgászversenyen, kiemelkedő fogásával segítette iskoláját ez első hely megszerzéséhez, melyhez ezúton ismételten gratulálunk. A helyezetteknek járó értékes díjakat Németh Krisztián, a Fish-Farm she. alelnöke adta át.

Végezetül köszönjük minden indulónak a részvételt és a kitartást, de legfőképpen köszönjük minden tagunknak, hogy 2010-évben a FISH-FARM SPORT HORGÁSZEGYESÜLETET választották, és bízunk benn, hogy jövőre is minket választanak.

Fish-Farm she. vezetősége.
Részletes eredmények
A versenyen készült képek megtekinthetőek itt.

ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Kedd - Vasárnap
Hétfő szünnap
kivéve: Ünnep-, és Munkaszüneti nap

Nyári szezonban:
07.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:
07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:
(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
KIEMELT PARTNEREINK