Navigáció
· Főoldal
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB versenysorozat
RÉSZLETEK...

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Élménybeszámoló a 7. Lódoki és Barátai Horgászversenyről
Élménybeszámoló a 7. Lódoki és Barátai Horgászversenyről


2017. június 01-én Zsennyén Tünde napon tartottuk meg Zsennyén a Fish Farm Horgászegyesület taván a immár hagyományos versenyünket.

Szerencsére az OMMI baljós előrejelzése nem vált be és kellemes időben tarthattuk meg az egy fordulós 5 órás (nekünk amatőröknek fél-marathoni) versenyünket.


beszámoló
VAS  MEGYEI  CSAPAT  BAJNOKSÁG  2017


beszámoló...
4 Évszakos Walterland-Maros-Vibex bojlis túra

4 Évszakos Walterland-Maros-Vibex bojlis túra

Sokan szeretnek horgászni, de akik ezt az egy hetet "végignyomták"
...........azok csak igazán.
Nem emlékezem olyan bojlis hétre ami csak hasonló is lett volna mint ez
az április végi csörte, már ami az időjárást illeti.
Előzményekben minden úgy volt mint ahogyan ez normálisan lenni szokott, jégolvadás után a tavasz zálogaként egyre erősebbnek érezhető napsugarak
felélesztik a természetet téli álmából.
...részletek
Országos Vasi Rendőrkupa - Zsennye

2017. április 22  Szombat Országos Vasi Rendőrkupa , Zsennye  2 fordulós  fenekező és  úszós  2x 3.5  órás versenyVersenyt megelőző napokban télies idő, aggodalmat okozott a verseny szempontjából.
Több telefon, érdeklődés a verseny felől.
10 csapat 30 fő jelezte versenyzési szándékát.
21 péntek a nevezett csapatok és tagjaik egy része megérkezik.

beszámoló...
Rakós botos szomszédvári rangadó...
Vas-Zala


Rakós botos szomszédvári rangadót tartottunk nagypénteken egy kis húsvéti bemelegítőnek. 11-11 versenyző sorsolt csapatonként a reggeli iszogatás, beszélgetés után a versenytóra. Ez a rakós csata volt a 2017 es év versenytavi nyitó bulija, már ami a fogásnemet illeti.

Kissé tartottunk tőle, hisz éjszaka még 0-2 fokokat mutatott a hőmérséklet mérő, annak ellenére, hogy nappal nagyon kellemes 15-20 fokig kúszott fel az a bizonyos higanyszál. Ekkora felületű vízen ez még nem a jó előjelek csoportjába tartozik, pláne ha max. 13 méteres rakósbottal kell "halásznyi ". Mit lehet tenni? Beszélgettük a zalai CSK -val Bognár Gyuszival a versenyt megelőző napokban. Ez van ezt kell és fogjuk megoldani......


....részletek


Tavaszi Harcsafogó napok...
Rügyfakadás Spinning módra :

Rügyfakadás Spinning módra :


2017 április leges leg eleje. Gyönyörű, már majdnem túlságosan is jó idő, mint később megtudtuk ismét Magyarországi meleg rekord született ezen a napon. Szóval nagyon meleg volt, talán napon a 30 at is elérte április 2 án !

A szokásos társaság most is szépen összejött erre a jó hangulatú évkezdésre. Természetesen a nulladik nap sem maradhatott el, mondhatni az is jól sikerült, pláne ha azt vesszük a másnapi győztes profi csapat is a nulladik naposok közül került ki. Már a nulladik nap is módszeresen van felépítve, nem mindegy ott sem a sorrend, mikor van a kaja főzés, mikor a piálgatás és majd a fekvés.

...részletek
FEEDER KLUB VILÁGBAJNOKSÁG 2017 MÁSODIK NAP, VÉGEREDMÉNYtovább az eredményekhez

Végy egy egyszerű pecát !

Ezt nem a botra és a hozzá tartozó kellékekre kell érteni, hanem az előkészületekre - a felszerelésre - az etető anyagra, elékészítésére és még sok másra.

Így tavasszal a siker és egy nagyon kellemes és eredményes peca záloga, keress egy olyan tavat amiben garantáltan van hal. Van visszajelzés hogy jól csinálod amit csinálsz. Én most a Zsennyei kis tavat (1 ha) választottam erre a célra, hisz hétvégén indul a verseny szezon egy rakós pecával és tréningnek is jó lesz ez a fél napi kikapcsolódás így egyszerűre fogva. Bár még a fűzfák rügyei csak olyan helyen meredeznek ahol szél árnyék van és a nap is bővelkedik sugaraival, de a halak már érzik a tavaszt, érzik VÉGE A TÉLNEK ! Hisz napközben 20 fok van.

...részletek
Adó 1%
Süllő telepítés


Március 28- án 2 mázsa süllő talált új otthonra a zsennyei vizekben..
Zsennyei Horgász és Kaland Tábor
2016 Zsennye Bajnoki Díjátadó
A sikeres sorozat már negyedik éve került megrendezésre és zárult le 2016 késő ősz versenyeivel. Röviden tudni kell erről a sorozatról, hogy 2 finomszerelékes  kategóriában van kiírva, - Feeder és Úszó -.

Év elején előre lefektetett szabályok szerint kategóriánként 15-15 kiemelt verseny számított bele az értékelésbe, ahol minden versenyenként első 10 hely valamelyikén végzett versenyző pontot-pontokat kapott.
Természetesen az első helyezett a legtöbbet és a 10 dik helyen végző a leg kevesebbet, azaz 1 pontot. Ezen felül, bónusz 1 ponttal van jutalmazva, aki bármelyik 15-15 versenyen szektor első helyezést ér el.

Részletek
2016 - s év utolsó Domolykói!
2016 - s év utolsó Domolykói!


Dec. 30 án nyugodtabb, már hetek óta megsimult csendes télies idő lepte meg megyénket. Éjjel pár fok mínusz, nappal mínusz 2 és plusz 2-3 fok között ingadozunk. Néha süt, de inkább nem, ködös fátyolba hajszolja a tél a napot. Igazából beállt idő van, csak ami nekem most sem tetszik az év végéből, az a forgatag, amivel az ünnepek ilyenkor telnek.

...részletek

Állami jegyváltás 2017!
Jegyváltási információk!Egyesületünknél elkezdődött a 2017 évi horgász jegyek érvényesítése!
Jegyváltó helyeinken leadhatják fogási naplóikat, illetve meg hosszabbíthatják jegyeiket a 2017 évre.

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy a fogási naplók időben történő leadására, melynek határideje 2017 Február 28.

A fogási napló leadásának elmulasztása, továbbá késve leadása, összesítés nélkül, vagy hibásan összesített fogási naplók leadása esetén az állam emelt díjas jeggyel jutalmaz, azaz 2000Ft plusz költséget számít fel.


.....részletekPáros - pergető MIKULÁS - Zsennye kupa!


2016,,, Mikulás Spining cup! Zsennyén.


Mínusz 6-8 fok éjjel a kupát megelőző két napban. Nem túl jó előjel, de.......
Szép számmal összejöttünk ismét, MIKULÁST ünnepelni ezen a nem túl barátságos hideg téli napon, így tél kezdetekor.
Sikerült, mondhatnám most sem úsztuk meg fürdőző nélkül. Tavaly Nagy Zoli (kotyi), idén Tóth Krisztián (Hisztis) mártózott meg a Zsennyei pár fokos habokban. Már ahol lehetett, hisz a tó délelőtt 1/2 ed, délután 1/3 része kopogott, lefagyott. ennyivel is kevesebb helyet biztosítva a NEM napsugár horgászoknak....


...Részletek


Székely Imi így látta a vasárnapot egyszerűbben "semmi _extra_290"
Székely Imi így látta a vasárnapot egyszerűbben "semmi _extra_290"Pisti! Köszönöm, hogy elhívtál. Most vagy mazopista vagy, vagy túlságosan imádsz zrikálni, és/vagy a barátom vagy, hogy rohadj meg. Persze, csak képletesen. Általában az a jellemző, hogy én vagyok az, aki "finoman" ugratok mindenkit, de valahogy az immun-riasztó rendszerem nálad nehezen szólal meg, ennek kapcsán aztán a szívatások tömegét vagyok kénytelen elviselni. Tőled. Nem értem, mintha süket lennék, nem hallom a vészcsengőt, pedig kéne, nem sűrűn, csak valahányszor megszólalsz. No, mindegy, ez hozzá tartozik az élvezethez, legalább rajtam kívül mindenki más jól szórakozik. A refrénjét lásd fentebb! Szóval meghívást kaptam egy zártkörű csónakos/páros/pergető versenyre. Milyen egy verseny Zsennyén? Kiváló a hangulat, jók a fejek, bár Pisti is ott van......

....részletekZSENNYE PERGETŐ kupa 2016!
ZSENNYE PERGETŐ kupa 2016!


Remek nap, nyugodtan kezdhetjük így ezt a már sokadszorra hagyományos találkozót!
Remek emberek- versenyzők- horgászok, szép halak, jó italok, baráti tisztességes mezőny, fifikás peca, jó - már szinte tavaszias idő, nagy létszám,.

....részletek


Hagyományos HO-HO kupa!
Hagyományos HO-HO kupa!


Csípős időben már hajnali fagyok mellett került megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő hagyományos HO-HO horgászbolt kupa. A páros viadalon egy - egy csapat 1 feederes és 1 úszós botot forgató versenytársunkból állt.
Sötétben találkoztunk és sötétben végeztünk...

.....részletek

Fish Farm Amatőr Horgász verseny, Közgyűlés!
Tisztelt Horgásztársak!
Egyesületünk, a
Fish Farm Sport Horgászegyesület
2016, Október 30- án (vasárnap) rendezi HORGÁSZ VERSENYÉT, valamint 8 órai kezdettel közgyűlését!


Versenykiírás

Közgyűlési Meghívó
24 órás Páros Feeder verseny
Mit fogott Zsennyén Straub Dezső és Erdei Zsolt?

Nagyszabású baráti horgászversenynek, az Erdei - Maros - Tubertini Kupának adott otthont az elmúlt hétvégén a Zsennyei horgásztó. Híres magyar horgászok, sportolók, színészek is pecabotot fogtak.

A kupának 35 páros futott neki. Roppant erős mezőny jött össze, hiszen a meghívásos versenyen tiszteletét tette a magyar horgászsport nemzetközi szinten is elismert krémje, sokszoros magyar válogatottak, magyar bajnokok, világ és Európa bajnoki érmesek. Így például Serman László, Novák János, Erdei Attila vagy éppen Németh Balázs. De színesítette a mezőnyt például a korábbi olimpiai bronzérmes, profiként Európa bajnok, világbajnok bokszoló, Erdei Zsolt. És ott ült a parton két Jászai Mari díjas kiváló színész, Méhes László és Straub Dezső. A találkozón tiszteletét tette a Zsennyei tó rendszeres vendége, a Weöres Sándor Színház művésze, Trokán Péter is, aki most kivételesen nem tudott "fegyvert " ragadni elfoglaltsága miatt.

....részletek

TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink