Páros - pergető MIKULÁS - Zsennye kupa!
Írta: fishfarm - Dátum: November 30 2016 11:30:50


2016,,, Mikulás Spining cup! Zsennyén.


Mínusz 6-8 fok éjjel a kupát megelőző két napban. Nem túl jó előjel, de.......
Szép számmal összejöttünk ismét, MIKULÁST ünnepelni ezen a nem túl barátságos hideg téli napon, így tél kezdetekor.
Sikerült, mondhatnám most sem úsztuk meg fürdőző nélkül. Tavaly Nagy Zoli (kotyi), idén Tóth Krisztián (Hisztis) mártózott meg a Zsennyei pár fokos habokban. Már ahol lehetett, hisz a tó délelőtt 1/2 ed, délután 1/3 része kopogott, lefagyott. ennyivel is kevesebb helyet biztosítva a NEM napsugár horgászoknak....


...RészletekTeljes hír
2016,,, Mikulás Spining cup! Zsennyén.


Mínusz 6-8 fok éjjel a kupát megelőző két napban. Nem túl jó előjel, de.......

Szép számmal összejöttünk ismét, MIKULÁST ünnepelni ezen a nem túl barátságos hideg téli napon, így tél kezdetekor. Sikerült, mondhatnám most sem úsztuk meg fürdőző nélkül. Tavaly Nagy Zoli (kotyi), idén Tóth Krisztián (Hisztis) mártózott meg a Zsennyei pár fokos habokban. Már ahol lehetett, hisz a tó délelőtt 1/2 ed, délután 1/3 része kopogott, lefagyott. ennyivel is kevesebb helyet biztosítva a NEM napsugár horgászoknak.

Mi lesz ebből?- hogy lehet majd, ezen körülmények között ragadozót fogni mű csalival. Mert élő hallal nem ügy, de plasztikkal?, Gülü szemű katalógus 20 ik oldalán található fröccsöntött kütyükkel ?, libegő farkú giliszta utánzatú twisterekkel?, tengelye körül pörgő valami vas anyagú kis falevél utánzatú körforgókkal ?, Salmo és egyéb márkanévre hallgató Woblerekkel és felsorolhatatlan kis szarokkal hogyan lehet majd halat fogni ?? - ki tudja.

Jelentem a népes társaság megoldotta! Általában remekül, még akkor is, ha az elmenő, leakadó, MELLÉÁLLÓ, halak számát úgy 50 darabra számoltuk. A megfogottakét, lemérlegeltekét 76 ra ! A mezőny több mint 42 métert fogott. ;-).

A hangulat a szokásos, a helyszín a szokásos Zsennye, a társaság szintén, csak olyanok, akik törzsvendégek vagy azok barátai. Itt a mérést, centizést mindenki maga végzi, becsületére van bízva. Na, ettől is más. :-)

Jó volt, a győztes csapat 16, a második 11, a harmadik 9 halat mérhetett le. A 10 ik helyhez is 100 cm felett kellett fogni.

A találkozón készült képek megtekinthetőek itt:

Az első 10 helyezett team fogásai!

1, Szabó Józsi- Fekete Csabi 904 cm !!!!!!!
2, Pátkai Róbert- Horváth Bálint 575 cm!
3, Balázs Roli - Levi 519 cm!
.........................................................................
4, Tóth Krisztián – Molnár Gábor 452 cm
5, Németh Krisztián - Németh Krisztián 397 cm
6, Rabotka Gyuri- Takács Tomi 322 cm
7, Karádi Laci- Ihász Tibi 297 cm
8, Puha Balázs- Szabó Ottó 288 cm
9, Tóth Krisztián- Lisztes Gerő 128 cm
10, Sörös Karesz- Gerencsér Zsolti 103 cm


Hajrá mindenkinek!- legközelebb.