Ismét egy Fish farm - Kőszeg SHE sporthorgász a megye legjobb horgásza.
Írta: fishfarm - Dátum: December 12 2017 13:20:04
Incze Tamás lett a vasi vizek legjobb sporthorgásza!

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége immár nyolcadszor rendezte meg a Vasi Vizek legjobb sporthorgásza elnevezésű versenysorozatát hobbi és versenyhorgász kategóriában.

A hagyományoknak megfelelően Seregi Miklós a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége elnöke az évzáró elnökségi ülés keretében hirdette ki az egész éves megmérettetés végeredményét. Az idei versenysorozatban is szép számmal vettek részt a versenyzők, az egyes fordulók során átlagosan 50-70 nevező volt, a teljes versenysorozatban közel 150 horgász vett részt.


....részletekTeljes hír
Ismét egy Fish farm - Kőszeg SHE sporthorgász a megye legjobb horgásza.

Incze Tamás lett a vasi vizek legjobb sporthorgásza!
A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége immár nyolcadszor rendezte meg a Vasi Vizek legjobb sporthorgásza elnevezésű versenysorozatát hobbi és versenyhorgász kategóriában.
A hagyományoknak megfelelően Seregi Miklós a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége elnöke az évzáró elnökségi ülés keretében hirdette ki az egész éves megmérettetés végeredményét.

Az idei versenysorozatban is szép számmal vettek részt a versenyzők, az egyes fordulók során átlagosan 50-70 nevező volt, a teljes versenysorozatban közel 150 horgász vett részt.
Az idei évadban több alkalommal a verseny előtti napokban már le kellett zárnia az előzetes regisztrációt túljelentkezés miatt, mely egyértelműen mutatja, hogy a versenyhorgászat egyre népszerűbb Vas megyében hobbi és versenyző kategóriában is egyaránt. Mindkét kategóriában a Szövetség által kiírt 5 fordulóból minimum 3 fordulón kellett indulni a sporthorgászoknak, hogy a versenysorozatban értékelve legyen az eredményük.

A nevezési díj nélküli versenysorozaton bárki elindulhatott, de az összesített értékelésbe kizárólag a Vas Megyei Horgász Szövetség tagszervezeteiben lévő tagoknak az eredménye számított bele. A versenysorozat részeként a következő helyszíneken voltak a megmérettetések az év során: Kéthatár-tó, Abért I-II. tó, Gersekaráti Sárvíz-tó, Vadása-tó, Ölbői Horgásztó. Mind a felnőtt hobbi, mind a versenyzők számára kiírt kategória a végletekig kiegyenlített volt, csak az utolsó fordulóban dőlt el a helyezések végső sorrendje.

A versenyzők között Incze Tamás a Kőszegi SHE. horgásza végzett elsőként, köszönhetően többek között a Megyei Bajnokságon való jó szereplésének is, ahol az egyéni összesítésben ezüstérmes lett.Tomi, egész fiatalon került a kettős (Fish - Farm-Kőszeg) egyesületi csapatunkhoz.
Sosem volt probléma a hozzáállásával, horgásztudását folyamatosan csiszolva biztos és stabil tagjává vált Vas Megye minden idők legeredményesebb I. számú csapatának.
Pár próba év után ahol mindig a megyei csapatversenyeken a II. számú csapatunkkal is mindig dobogón végzett, folyamatosan bizonyította,,,,helye van az I. számú sokszoros bajnokcsapatban.

A lehetőséget meghálálva, az ő teljesítményének is köszönhetően immáron sokszoros csapat aranyérmes megyebajnokká vált.
2017 es évben a Megyei Egyéni bajnokságot megnyerve, első egyéni Vas megyei bajnoki címét is begyűjtötte. Tomi eredményes évnek mondhatja a 2017 es verseny évadot, hisz a megyei csapatversenyen sokadszorra ismét bajnok, majd a megyei egyéni kupát is első ízben elhódította.

Gratula Tomi!! További hasonló folytatást & hozzáállást!

Fish Farm csapata
levi