DOLGOZÓI 6 FŐS CSAPAT FEEDER 2021
Írta: fishfarm - Dátum: Július 31 2021 18:06:15

BALATONI HORGÁSZ SZÖVETSÉGÜNK (BHSZ) támogatásával idén is immáron 4 ik alkalommal lett megrendezve az egyik legnépszerűbb csapat feeder versenyünk, ahol 6 fő alkot 1-1 csapatot.

részletek


Teljes hír

BALATONI HORGÁSZ SZÖVETSÉGÜNK (BHSZ) támogatásával idén is immáron 4 ik alkalommal lett megrendezve az egyik legnépszerűbb csapat feeder versenyünk, ahol 6 fő alkot 1-1 csapatot.

Az időjárási körülmények nem fogadták kegyeibe a 17 csapatot, mert naponszélmentesen 35-38 fokot kellett végig küzdenie mindenkinek. A halak kapókedve is ennek megfelelően alakult, bár így is 1900 kg(19q) halat mérlegelhettünk, a versenysport az ilyen. A 2 x 3 órás forduló között közös ebéd (babgulyás) várta a versenyzőket és kísérőiket. A szakmák és dolgozói csapatversenyen nagyon sok mindenki képviseli magát akár több csapattal is.

Nem maradhatnak ki a mozdonyvezetők, mentősök, fináncok, BPWsek, Swietelskysek, LUKkosok, Balatoni Horgász Fórum a Zrínyi a Székitavi, a Fish Farm az Olajipari Nagykanizsa horgász egyesület, de a Vasi-Pesti-Fejér megyei zsaruk is alapítói a már 4 ik éve tartó rendezvénynek. Idén csatlakozott be a Vasi Korrekt a társaságba, sajnos idén a doki barátaink nem tudtak jönni, de majd jövőre.

Hangulat remek volt, a rendezvény fő csapásiránya az összetartozás, a közösen barátokkal eltöltött horgásznap. Persze az eredmény sem mellékes, de nem a legfontosabb!

Gratula a győzteseknek! Külön gratula sokatoknak, de itt kiemelnénk a lányokat, KOVÁCS GABRIELLÁT (2 db 1 est pecázott!), BOROS KATÁT, a fiatalokat akik remekül pecáztak ifj. CSIZMAZIA ANDRIST & BARANYAI ÁRONT (szintén 2 db 1 es mindketten), a felnőtt mezőnyben KOZSÁN PETI & SZÉLESI CSABI (szintén hibátlant 2 db 1est pecáztak) a BALATONI FÓRUMNAK akik a 4 éve tartó sorozatban mindig dobogón végeztek!(most bronzosok)- és mindenkinek akik ebben a melegben helytállt, végig küzdötte.

A győztes SZÉKITAVI egyesület remekeltek, ezüst a CELLI MOZDONYOSOKÉ lett, a 4ik pedig a Balatoni ZRÍNYI horgász Egyesületé Szépligeti Feri vezetésével.

Kellemes nap volt, hajrá mindenkinek, csak így tovább!

Képek a versenyől