Erdei Maros 24 órás páros feeder 2022
Írta: fishfarm - Dátum: Szeptember 12 2022 08:11:46

2022 őszi páros telt házas EA azaz Erdei Attila - Maros - Tubertini- Walterland kupája szoros eredménnyel zárult.

Részletek

Teljes hír

2022 őszi páros telt házas EA azaz Erdei Attila - Maros - Tubertini- Walterland kupája szoros eredménnyel zárult.

Közel voltunk a 60 q megfogott halhoz úgy, h összességében nem volt könnyű halat fogni. Mindkét napot erős frontok befolyásolták, annak ellenére, h remek fogások is jellemezték ezt a hagyományosan erős 2 napot.

A csapatok egy része nem volt felkészülve a változásra/nem megszokottra, így a szokásos metodozásban bíztak "csak" ami nem mindenhol jött be, de legalábbis nem végig.

Igen aki nem akar még itt Zsennyén sem lyukra futni annak tudnia kell a feederezés is sok, de legalább 3-4 oldalú pecát igényel még erősen pontyos vízen is. Nagy tanulság lehetett sokaknak!

Több Magyar válogatottal megtűzdelt nemzetközi megmérettetésen az " elhullajtott" pontok megbosszul(hat)ják magukat. Nagyon szorosan alakult a jó helyezések sorsa. Minket is elért a covid ami kicsit, de beleszólt a versenybe. Jobbulást!

Volt csapat aki vasárnapra nem tudott/nem szabadott leülnie(Szaszáék) és volt akinek (Szász Zoli)egyedül kellett abszolválnia a 4 fordulót vasárnap, mert a társának Szilvinek(Kurucz Szilveszter) erős rosszullét miatt nem sikerülhetett végig vinnie, de becsülettel lehozta a szombati ráeső fordulóit. Itt megjegyzendő, hogy így is a mezőny messze legtöbb halát fogták, közel a 400 kg hoz! Szép munka. Kijött egy 20 + is amit Gazsi nyomatott, így a saját rekordja is megdőlt!

Az egyéni hihetetlen szorosan zárult, 4-en is 4 db 1 est tudtak pecázni azaz nem volt legyőzőjük ! Talán ilyen még nem is volt az EA immáron 14 éves pályafutása alatt.

Érdekességek is voltak, Félix Amina egyetlen női pecásunk nagyon jól szerepelt, csak úgy mint Kozsán Edubácsi aki második fiatalkorát tölti. Remekül pecáztak, tisztelet érte, hogy így helytálltak ebben az extra mezőnyben.

Színes a versenyzői felhozatal, hisz most is voltak feltörekvő fiatalok is, akik közül most is Doncsecs Boti volt a legifjabb aki a felnőtt mezőny 1/3 át megelőzte immáron sokadszorra nem véletlenül aki soha nem hiányzik édesapjával az EA kupákról.

A Biciklista Smuck Zoli a mindig is sztárvendég, kivételesen hiányzott, mert a napokban születtek ikrei. Reméljük minden rendben, tavasszal nem hiányozhat. Ezen felül köszönet az országhatárunkon kívül érkezőknek is (sokan voltak), akik emelték most is a színvonalat.

Mikor legközelebb? - hát majd 2023 tavasszal újra jön Erdei Atti, akivel meg lehet mérkőzni.

Aki hiányzott, lemaradt…

Hajrá EA!

Képek a gallériában