TRABUCCO-RAPTURE egyéni versenytavi pergető kupa 2022
Írta: fishfarm - Dátum: November 21 2022 07:30:08

Nagyon komoly izgalmakat hozott a 2022 Évzáró TRABUCCO-RAPTURE egyéni versenytavi pergető kupa. Gyakorlatilag a profi harcsahorgász csapat, PEIDL JANI & LADÁNYI SANYI az utolsó órában fordította/forgatta fel az addigi állást ! Hát igen, a fényváltás az szinte mindig jó, most extra jó volt.

Részletek

Teljes hír

Nagyon komoly izgalmakat hozott a 2022 Évzáró TRABUCCO-RAPTURE egyéni versenytavi pergető kupa.

Gyakorlatilag a profi harcsahorgász csapat, PEIDL JANI & LADÁNYI SANYI az utolsó órában fordította/forgatta fel az addigi állást ! Hát igen, a fényváltás az szinte mindig jó, most extra jó volt. Jó pár süllő tette tiszteletét a sötétedéskor. Ráadásul addig nem kevés ragadvány akadt le a horgainkról, fényváltáskor - torokra vették a megfelelően mozgatott/felkínál műcsalikat. Az össz tapasztalat : ma a legjobb csalik a vertikális és a gumik voltak. A legnagyobb balint Ladányi Sanyi 68, a legnagyobb süsüt 66, jómagam,,, ejtettük át.

A csukák ma csütörtököt mondtak, pedig vasárnap volt naptár szerint. Harcsa 1 akadt, de sajnos elment Moncsi horgáról, valamit tud, mert versenyről/versenyre bőven akasztgatja/fogja a bajszosokat. Most is remekül pecázott, tőle megszokott módon. Volt egy új belépő csajszink is Bernadett. Neki most "csak" vérpontyokat sikerült fognia, tényleg le a kalappal a lányok előtt, hihetetlenül odafigyelve, szimpatikusan és az utolsó pillanatig koncentrálva profin nyomták, üde színfoltot víve a borostások közé . Büszkék vagyunk/lehetünk rájuk. Köszönjük, h a pergető évzáróra Pestről/Fehérvárról, Sopronból, Zalából is tiszteleteteket tettétek. Nagyon jó/kellemes napon vagyunk túl, érdemes így versenyt/találkozót szervezni !!

Köszönet mindenkinek a részvételért. A győztesek(1-2) remek Trabucco pergető botokat + Trabucco orsókat és a bronzos is egy Trabucco orsót vihetett haza. Bár a nyeremények még ha minőségiek is, de a másodlagosak, ez látszott a társaságon.

Hajrá, mindenkinek, még1x köszönet és hamarosan a Mikulás kupán tali dec. 10 én, akkor már gyalogosan a napijegyesen !!!

EREDMÉNYEK :

1, PEIDL JANI 45 SÜLLŐ, 53 SÜLLŐ, 61 SÜLLŐ = 159 CM
2, LADÁNYI SANYI 68 BALIN, 59 SÜLLŐ = 127 CM
3, MONCSI 27 SÜLLŐ, 45 SÜLLŐ = 72 CM
4, LEVI 66 SÜLLŐ
5, ZOLI 60 SÜLLŐ
6, TIMA ANDRIS 59 SÜLLŐ
7, BUCI 2 SÜGÉR = 12 CM
és a többiek amik mind / mind NYERTEK 1 jó napot, barátságot, tiszteletet egymás iránt(FRÉDI, SZASZA, ROBI,ÁDI, BERNADETT, GABEN, KEVIN, ANDRIS)!

Képek a gallériában