Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
VersenynaptárZSB versenysorozat

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Partnereink

Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Bakler Miklós

1984.09.21-én születtem Sárváron. Jelenleg két gyermek rendkívül boldog édesapja vagyok. Kata lányom 2013-ban, "kis" Miki pedig 2015-ben született. Középiskolai tanulmányaimat Szombathelyen végeztem, majd 2008-ban diplomáztam Mosonmagyaróváron, mint agrármérnök. Jelenleg is ezen a területen dolgozom, főállásban és másodállásban egyaránt.

A horgászattal először 6 évesen ismerkedtem, de ez kérészéletűnek bizonyult. Azonban még én is horgászhattam a legendásan halbő Rába folyón és a környező kavicsbánya tavakon. Komolyabban 2012-ben kezdtem foglalkozni a pecával, mint "újrakezdő". Azon belül is az akkor robbanásszerűen fejlődő feeder technikával, de kizárólag hobbi céllal. 2013-ben vásároltam első rakósbotomat, innentől kezdve nem volt megállás. Mostanra már szinte csak a finomszerelékes horgászattal foglakozom. Ezen belül a kedvenc a rakósbotos, spiccbotos peca. Szeretek matchbotozni és bármilyen meglepő, snecizni is imádok. Kedvenc célhalaim elsősorban a keszegfélék (dévér, karika, bodorka, vörösszárnyu) , illetve természetesen a ponty és a kárász.

Manapság már szinte kizárólag csak versenyeken horgászok, illetve a versenyekre való célzott felkészülések alkalmával. Sajnos a kelleténél kevesebb idő jut a horgászatra a munka és a család mellett, de ha időm engedi, a zsennyei versenyeket nem hagyom ki :). Lelkes amatőrként országos márkakupákon, ranglistaversenyeken is részt veszek. Elsősorban nem a győzelem reményével, hanem a feeling miatt. Az elmúlt évben újra feeder botot ragadtam, de csak a folyóvizi pecák ( Rába, Duna ) alkalmával.

Kedvenc horgászvizeim , természetesen a zsennyei tórendszer után, a Nyugati-övcsatorna, a Velencei-tó, a Szombathelyi csónakzó és horgásztó, a Rába és a Duna-folyók stb.

A jövőben szeretném tovább csiszolni horgásztudásomat, hogy még szebb eredményeket érhessek el a fent nevezett horgászvizeken.


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink