Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat
ZSENNYÉN TESZTELVE
Cralusso

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
2021 hagyományos DIAGEO rakósbotos!
Versenyek

Viszkis, Diageo (Göndöcs Attila rendezésében), rakósbotos „döglesztő" páros kupa 12 fordulóban/csapat. Ez a találkozó már 7 éve 2 alkalommal/év hagyományosan az egyik legsikeresebb úszós verseny. A díjazás nagy részét a finomabbnál - finomabb nagykorú viszkik forgalmazója a DIAGEO biztosítja. A dobogósok számára a vásárlásiutalványt a TRABUCCO & DAMIL.hu magyarországi képviselete jóvoltábólkapták a remekül szereplők.

Nagyon-nagyon erős mezőny jött össze ismét. Olyan szoros volt az eleje, hogy az utolsó előtti fordulóban (5ik) matematikailag még 7 csapat is nyerhetett volna. A nagy meleg miatt a keszegfélék érvénytelenek voltak, ami plusz feladatot adott a mezőnynek, hisz technikailag érdemes volt megoldani (amennyire lehetett), hogy minél kevesebbet fogjunk belőle. Ennek ellenére nagyságrendileg 8q környéke így is horgon volt a 0,5-2 kg os egyedekből. Ponty & amurból közel 3 tonnát zsákmányoltunk a rakósbotra nem épp ideális időjárási körülmények között 22 főnél. Jellemzően 2 & 4 q között mérlegeltek a csapatok 6 fordulóban! A megfogott halak átlagmérete 1-3kg, de sokan most fogták meg életük legnagyobb pontyát rakós bottal. Jópár 10+ is horogra akadt, de 15+ -ból is volt vagy 6-7 db. Nagy gratula elejtőiknek. Az átlag fogás 130 kiló felett/fő - re sikeredett az érvényes halakból.

A Zsennye Bajnoki pontszerző találkozón az egyéni eredményekre is oda kellett figyelni, hisz év végén nem mindegy majd a gyűjtött pontoktekintetében, kinek mennyi sikerült. Az ezüst-bronz csatában "csak" a súly döntött, azonos volt a pontszám a2 csapat között. A mezőny legtöbb súlyával (400 kg) az ezüstöt BognárGyuszi & Kerényi Ervin zsebelte be. A bronz a végig nagyon remekül pecázó Gazsi & Habda Gabi párosé lett. Gabi élete első komoly rakósbotos versenyén nagyot alakított ebben a mezőnyben. Az arany 2 pont előnnyel Szigeti Szabi & Komáromi Levié lett, nagyizgalmak között, annak ellenére, hogy az elejétől a végig vezettek fordulóról-fordulóra, azaz rajt cél győzelem.

A 3-12-15 éves viszkiket a DIAGEO kft biztosította a győzteseknek. Nagyon magas színvonalú verseny, remek hangulat, sok hal társaságában telt el a maratoni 48 óra.

Jövőre újra belecsapunk !

Képek eredmények
ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Kedd - Vasárnap
Hétfő szünnap
kivéve: Ünnep-, és Munkaszüneti nap

Nyári szezonban:
07.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:
07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:
(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
KIEMELT PARTNEREINK