Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat
ZSENNYÉN TESZTELVE
Cralusso

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Zsennye Bajnokság
ZSB- Zsennye Bajnokság


A Fish - Farm Sporthorgász Egyesület - Zsennye Horgásztó ebben az évben is folytatja, a teljes verseny évet átölelő - Feeder és Úszós kategóriákban a - ZSENNYE BAJNOKSÁG - sikeres sorozatát.
A versenysorozat 2013 as évben vette kezdetét, melynek célja a Zsennyei versenyek még kiélezettebbé és érdekesebbé tétele volt.
A pontozásos rendszer változatlan, azaz azonos a 2018 as évvel.
A szektor 1 est horgászó versenyzőket továbbra is plusz bónusz 1 ponttal jutalmazzuk, hisz ebben a mezőnyben szektor 1 est aki horgászik—mindenképpen megérdemli a + 1 bónusz pontot a teljesítményéért.
Minden szektor 1 es +1 pontot ér. Ez akkor is így lesz, ha valaki egyébként nem kerül be az adott versenyen a legjobb pontszerző tízbe! Ha igen akkor annyival növekedik a versenyhelyezésért kapott pontszáma ahány 1 est horgászott az adott versenyen. Ezt a bónusz pontot nem veszíti el a versenyző, még akkor sem, ha az a verseny eredménye melyen horgászott  szektor 1-t kiesne, mert van nála jobb verseny eredménye, vagy nem került be az első 10 hely valamelyikére az adott versenyen.

Példa: Tehát, egy 2 fordulós versenyen, ha valaki 2 szektor egyest ér el, akkor a végleges helyezéséért járó pontok mellé még 2 bónusz pontot is fog kapni. Ha megnyeri ezzel a versenyt, akkor 11 + 2 , ha második, akkor 9 + 2 pont , ha 10 ik és ezen a versenyen horgászott az egyik fordulóban egy szektor 1 est is-akkor 1+1 pont jár stb....lesz a neve mellé bekarcolva.


Aki részt szeretne venni a (ZSB) Zsennye bajnokságon illetve az eredmény listán, annak az egyesület vezetőségének és versenyzőinek egyöntetű döntése alapján a következő  főbb szabályoknak kell megfelelnie:
1, Az egyesület által a Zsennyei tavon rendezett versenyzői kategóriás ZSB –ra is kijelölt versenyeken induló versenyzőnek
- Feeder és Úszós kategóriában  is az elért legjobb maximum 7, eredménye számít bele az értékelésbe.
Feeder és úszós kategóriában is 8-8 olyan verseny lesz, amely eredménye beleszámít a Zsennye Bajnokság - ba. A versenykiírásokban a Zsennye Bajnokság egyértelmű azonosítás miatt az elmúlt  éveknek megfelelően mindig az itt látható ZSB-s lógóval lesz ellátva a sorozatra kijelölt verseny.

zsb_logo_2024.jpg

2, A versenyeken elért eredmények alapján a kapható pontok:
A pontozás minden erre kijelölt verseny esetében a legjobb 10 versenyzőt érinti a következők szerint:
A 10-ik helyezést elért versenyző 1 pontot, a 9-ik helyezést 2, a 8-ik 3, a 7-ik 4, a 6-ik 5, az 5-ik 6, a 4-ik 7, a 3-ik 8, a 2-ik 9, az első helyezett 11 pontot fog kapni az indulók számától függetlenül.
Vegyünk egy példát:
- Ha egy versenyző nem használja ki például kategóriájában a 8 db ZSB versenyét, hanem „csak” 5 ön indul, akkor az 5  versenyen elért eredménye kerül be az összesített értékelésbe. Ebben az esetben a versenyző nem használja ki a maximális pontszerzési lehetőségét, tehát még 2 verseny eredménye értékelhető helyezése esetén hozzáadódhatna az addig elért pontjaihoz. Ha kihasználja a maximum lehetőségét, azaz indul az összes 8 vagy legalább 7 kijelölt ZSB versenyen akkor a 7 legjobb eredménye fog beszámítani. Ha a versenyző mind a 8- ZSB versenyen indul és mindegyiken a legjobb 10 ben végez, akkor a leggyengébb eredménye törlődik és a legjobb 7 fog beszámítódni az össz. eredményébe. Tehát 1 versenyeredmény kidobható.
3, A ZSB eredményhirdetésére vélhetőleg szezon végén, januárban kerül sor ünnepélyes keretek között, melyről a honlapon is tudósítunk. Kategóriánként 10, azaz az első 10-10 főt tudjuk díjazni!
A díjazás szponzorok által felajánlott tárgynyeremények, kupák, vásárlási utalványok, éves Zsennye horgászjegy és napijegyek formájában testesül meg.

Fő szponzoraink:

4, A ZSB folyamatos versenyről - versenyre állásáról a www.zsennyehorgaszto.hu - n (egyesület honlapja) tájékozódhattok a megfelelő kategóriás ZSB logókra kattintva.

A Bajnokság legjobbjai (5-5 fő) a következő évre Zsennye horgászengedélyt (80-80.000 Ft értékben) is kapnak ajándékba a kupákon kívül (3-3 fő).

+ VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNYEK, etetőanyagok, horgászcsalik:

  • a FISH FARM kft zsennyei horgásztavon
  • a szombathelyi HO-HO horgászbolt az 1- 5 helyezetteknek minden horgásztermékből és csalikból 20%
  • a CRALUSSO Magyarország 20% kedvezményt
  • a szombathelyi GARBOLINO TAKLE BAIT a 6 - 10 helyezetteknek 15 % kedvezményt biztosít termékeiből 01.01-től - 12.31-ig korlátlan összegű vásárlásaiból a Szombathelyi boltokban és a honlapokon.
  • a LANTOS MIX & TIMÁR MIX remek etető anyagokat
  • a VIBEX HÚS az első 10-10 főnek húskészítményeiből ajándékcsomagokat állít össze.
Ezek igénybevételéhez minden nyertes, mindkét fogásnemben (1-10 helyezett) névre szóló kuponkártyát fog kapni a hagyományos évzáró díjátadón.


Előző évi ZSB eredmények2023. Úszós eredmény

2023. Feederes eredmény

2022. Úszós eredmény

2022. Feederes eredmény

2021. Úszós Eredmény

2021. Feederes eredmény
2020. Úszós Eredmény 2019. Úszós Eredmény
2020. Feeder Eredmény 2019. Feeder Eredmény
 
2018. Úszós Eredmény 2017. Úszós Eredmény
2018. Feeder Eredmény 2017. Feeder Eredmény
 
2016. Úszós Eredmény 2015. Úszós Eredmény
2016. Feeder Eredmény 2015 Feeder Eredmény
2014. Úszós Eredmény 2013. Úszós Eredmény

2014. Feeder Eredmény

2013. Feeder Eredmény

HAJRÁ!
Rendezőség

ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Kedd - Vasárnap
Hétfő szünnap
kivéve: Ünnep-, és Munkaszüneti nap

Nyári szezonban:
07.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:
07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:
(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
KIEMELT PARTNEREINK