Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat
ZSENNYÉN TESZTELVE
Cralusso

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
2023 évi ZSENNYE BAJNOKI DÍJÁTADÓ
Versenyek


Támogatók


Idén nem engedte meg az időjárás, hogy horgászással is köszöntsük az évet az ünnepélyes díjátadónk mellett.
8-10 cm es jéggel borított tavak verőfényes napsütésben fogadták a díjátadóra megérkezetteket. Remek, fogásokban, kihívásokban, összecsapásokban bővelkedő évet tudhatunk magunk mögött 2023 tekintetében is. A 2 kategória(FEEDER & ÚSZÓS) előre kijelölt kiemelt 8-8 versenye számított bele a végső összesítésbe.


Érdekesség, h feederben 66 fő, úszósban 56 fő szerzett a kijelölt versenyeken ponto(t)kat.
A feeder kategóriában a győztes 5 , a második 4, a harmadik helyezettnek szintén 4 versenyen sikerült pontokat gyűjtenie. Ez a szám úszósban 7-5-2 volt, azaz elég volt a dobogóhoz a 8 kijelölt találkozóból 5, 4 vagy akár 2 verseny is h a dobogón sikerüljön végezni. Ez is jól mutatja a mezőny kiegyensúlyozottságát, mennyire nehéz pontokat szerezni, pláne hétről hétre.
Úszóval az első 10 helyezett 22,6q feederrel 22,3q halat mérlegelt, amik átlagosan 225 kg / fő versenyzőnként! Tovább gondolva, az úszósok ezt a rengeteg halat elsősorban rakós versenyeken fogták, azaz némi túlzással a lábuk előtt. Gratuláció mindenkinek aki részt vett a találkozókon, akiknek meg sikerült az első 10-10 be beverekednie magát az összesítést követően, csak így tovább!
A dobogó pedig kivételes kiemelkedő eredmény, új bajnokot avattunk feederben APÁTHY SEBI személyében, nagy harcos, sok jó eredménnyel a háta mögött. Az ezüst, a tavalyi bajnoké akitől megszoktuk a remek teljesítményeket az alázatos szakmai építkezést : SZÁSZ ZOLI. A bronzot ismét egy ZSB dobogón "újonc" versenyzőnk vitte el folyamatos jó teljesítménnyel : NÉMETH OTTÓ aki már nem a legifjabbak közé tartozik, de a lendületével is felveszi a versenyt. A 4-5-6 ik hely NÉMETH PETI, SZIGETI SZABI, NÉMETH CSABI ebben a sorrendben. Csak kicsin múlott, h lemaradtak a dobogóról, jól teljesítettek idén illetve tavaly is. 7-8-9-10 hely tapasztalt rókáké, mindig jók, mindig számolni kell velük, sorrendben : KOVÁCS LACIBÁ, GIGI, FINSZTER SANYA, BEDŐ PITYU.

Úszós kategóriában az arany KOMÁROMI LEVI-é lett a mezőny legtöbb megfogott halával 500 kg felett. Az ezüstöt MAROSI ZSOLTI gyűjtötte be többszörös ZSB összetett érmes versenyzőnk. Amelyik szektorba sorsol, ott mindig számolni kell vele, bármilyen kategóriáról is legyen szó, nagy rutinnal rendelkezik.
A dobogó legalsó, azaz 3ik foka SZIGETI SZABI -é lett úgy, h ő mindkét kategóriában az első 5 helyezett közé bekerült. Több mint megsüvegelendő teljesítmény!
4-5-6-7-8 helyekre egy kivétellel csak Zala megyei rutinos versenyző futott be : KÓBOR BAZSI(tavalyi ZSB bronzos), BOGNÁR GYUSZI( már többszörös ZSB érmes), PÁNCZER TOMI(Pápáról, mindennel jól bánó versenyző), NAGY ANDRIS(idén nagyon jól teljesített), BÍRÓ LACI(szintén többszörös ZSB érmes). Egyértelmű tőlük a jó szereplés. 9-10 helyre két pápai a GÁSPÁR TIBI (mindenkori mókamester) és NAGY SANYI(nagy tapasztalatú versenyző) követelt magának helyet méltán.
Komoly csaták voltak és lesznek 2024-ben is remélhetően, a mezőnyt ismerve, ez nem maradhat el, nagy küzdelem lesz a helyezésekért, a ZSB pontokért.
A mai gazdag díjkiosztóért a kiemelt Támogatóink "tehetnek". Nem csak márkaversenyeket rendeznek Zsennyén, hanem az év végi ZSB(Zsennye Bajnoki) díjátadót is támogatják akik jóvoltából az első 10-10 helyezett részesülhetett plusz díjazásokban.
A TIMÁR MIX & a LANTOS MIX hagyományosan remek etetőanyagait terítette szét a legjobb 10-10 között.
A FJUKA horgász csalicsomagokat állított össze az első 3-3 helyezettnek.
A VIBEX HÚS kft az első 10-10 helyre fenséges húskészítményekkel kedveskedett.
A ZSENNYEI VERSENYTÓ a 3-3 kupát.
A TACKLE BAIT-GARBOLINO a kategóriánkénti 5-10 helyezettnek 2024 es évi minden horgászcikk vásárlásából 15% kedvezményt biztosít.
A CRALUSSO KFT a webshopból 2024 es évi minden horgászcikk vásárlásából 20% kedvezményt biztosít.
A ZSENNYE HORGÁSZTÓ és a HO-HO horgászbolt az 1-5 helyezettnek 2024 es évi minden horgászcikk vásárlásából 20 % kedvezményt biztosít.
A ZSENNYE HORGÁSZTÓ az első 5-5 helyezettnek 2024 es évre a napijegyes tavakra éves horgászengedélyt ajándékozott.
Nagyon köszönjük mindenki nevében a támogatást, a versenyzőinknek a színvonalas versenyévet, hasonlókat 2024-re is!


Képek a galériában
ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Kedd - Vasárnap
Hétfő szünnap
kivéve: Ünnep-, és Munkaszüneti nap

Nyári szezonban:
07.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:
07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:
(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
KIEMELT PARTNEREINK