Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Képek
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB 2019 versenysorozat
RÉSZLETEK...Bútortervezés, bútorgyártás

MEDER TÉRKÉP


Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Megyei csapatbajnokság: 2010 Fish Farm/Savaria siker!
VAS - MEGYEI CSAPATBAJNOKSÁG

Helyszíne: Gersekarát Sárvízi tó
Időpontja 2010. 06.20


A verseny 2x3 órás fordulókban került lebonyolításra a Vasi Horgászszövetség rendezésében.
A versenyre 10 csapat nevezett ebből mi két csapattal képviseltük a két (Savaria SHE és Fish-Farm SHE) egyesületünket.
Az előzményekről muszáj tájékoztatni az érdeklődőket, hogy legyen rálátása mindenkinek arról hogy mi előzte meg valójában a csapatbajnokságot.
A versenyt megelőző hetekben a vasi szövetség, különböző közgyűlésein egyes vasi egyesületek vezetői mindent elkövettek azért, hogy a kettős tagsággal (Savaria-Fishfarm) rendelkező versenyhorgászaink (kb 85 fő) ne indulhasson a megye legnagyobb versenyrendezvényén.
Köztudottan a két egyesület szóbeli megállapodást kötött, amely főként abban merül ki, hogy a Fishfarm azoknak a horgászoknak biztosít állami jegyhez való hozzáférést, akik nem kívánnak a Szövetség vizein nap mint-nap horgászni ezért egy u.nevezett szövetségen kívüli állami jegyet akarnak megváltani .Ha pedig mégis kedvet kapnak rá, akkor napijegy vásárlásával ezt megtehetik ezzel is gyarapítva a szövetség bevételét. Ezek főleg a kevés idővel rendelkezők, a magán tavakon horgászók, az extra halbőségre a kulturált körülményekre vágyók, akik igénylik és meg tudják fizetni azt, hogy az autójuk őrzött parkolóban legyen, büfé álljon a rendelkezésükre vizesblokkal, családilag el tudjanak tölteni egy pecás napot akár főzési lehetőséggel - játszótérrel stb..
Nyílván ezt semmilyen szövetség sem tudja ilyen szinten biztosítani már a kezelésében lévő vizek sokasága és nagysága miatt sem bármennyire is meg van a jó szándéka.
Azokat a vas megyei horgászokat pedig (akik Mohoszos állami és vasi területi jegyet szeretnének váltani, a Fishfarm egyesület és tagjai + a Ho-Ho horgászbolt, Tesco horgászbolt + a Vasi Peca horgászbolt + a Zsennye horgásztó és versenyzői + baráti körei) az immáron névváltozáson átesett Vas Megyei Savaria (volt Munkás) sporthorgász egyesületbe delegálja.
Eddig ezt az elektromos egyesületbe tettük meg. Akkor persze ez nem volt probléma, de így már hogy a Savariának, az már gond a többi szombathelyi egyesületnek!
Ezzel is továbbra növelve a Vasi Szövetség és a Mohosz jogos bevételét.
Ez a három vasi egyesületnek (főképpen az elektromos she-nek) nem tetszett és egy rágalmazó, diszkriminatív kampányt indított el ami törvénytelen határozatok elfogadásához , foganatosításához vezetett.
1-2 példa:
- a fishfarm mért hirdeti a 3900 Ft-os állami jegyet, amikor az 1000 Ft –ba kerül?.
- tilos kettős horgász tagságot váltani,
- aki Savariás és Fishfarmos, (azaz kettős tag) az nem indulhat semmilyen vasi szövetség által szervezett rendezvényen (itt főleg 2 versenyről van szó, hiszen eddig mi az elektromosnak szállítottuk az eredményeket. Félt tőle a volt egyesületünk vezetősége, hogy most ez megszűnik, mert akik ott maradtak - pár versenyző- nem olyan erős vonalat képviselnek, hogy ezt tovább tudják vinni), még akkor sem indulhatunk, ha Mohoszos állami és vasi területi jeggyel rendelkezünk, amivel természetesen rendelkezünk.
- nem indulhat olyan sem a rendezvényeken, aki mindkét egyesületben vezetőségi tag (ilyen pl: Takács Tamás),
- Savaria egyesületet kötelezték arra, hogy nem választhat be a vezetőségébe olyan személyt, aki a Fisfarmban is tag, pláne vezetőségi.
- váltsa le elnökét a Savaria (!!!!!BELÜGY!!!!!)
- a Savaria nem delegálhat olyan küldöttet a vasi szövetség közgyűléseire, aki kettős tag és még lehetne sajnos sorolni az ehhez hasonló dolgokat.
Magyarországon a hatályban lévő törvények szerint annyi egyesületben lehet bármely magyar állampolgár tag amennyiben akar, illetve megfelel a különböző egyesületek szabályinak.
Ennek korlátozása nem lehetséges és Törvénytelen!
Az állami jegy áráról annyit hogy ténylegesen 1000 Ft – ba kerül, de horgász csak különböző költségekkel együtt tudja megvásárolni. Ilyen pl. az egyesületi tagdíj, a halasítás megváltás és még sokféle lehet, mert ezt minden értékesítő saját maga határozza meg.
Egyébként ezt a Vasi szövetséghez tartozó egyesületekben 8000 Ft-körüli áron lehet megvásárolni. A Fishfarm egyesületben 3900 Ft.
Kérdezem én, hogy hol van tájékoztatva arról külön kérése nélkül a vásárló, hogy amit megvesz annak az ára milyen különböző költségekből tevődik össze.(itt azért megjegyezném, hogy a Fishfarm honlapján ez le van írva) a nagy többséget nem is érdekli és miért is érdekelné?
A benzinkúton sincs kiírva hogy az a 350ft/liter ár miket tartalmaz (üzemanyag + finomítás + szállítás + vagy 50 féle adó + értékesítői haszon + alkalmazotti bér költségek és még ki tudja milyen egyéb költségek). Nyilván ez lehetetlen is lenne!- csak egyes vasi egyesületi vezetők fejében kellene ennek így lennie - tisztelet annak a kevés kivételnek! Az élelmiszerek melyeket megvásárolunk ott is csak azt írják le, hogy pl: 1 kg kenyér 500 Ft. Pedig valójában a kenyér csak 70 Ft de 500 –at kell érte fizetni ahhoz hogy megkaphassuk. Ez miért ilyen érthetetlen pár Szombathelyi egyesületi vezetőnek? Talán mert nem bírják megérteni, vagy nem akarják érteni (mindkettőre van példa).
Mint kiderült, azóta már a többi határozat is nagy részben törvénytelen, diszkriminatív volt.
Ezeket a határozatokat a Savaria egyesület vezetősége, élén Bíró István elnökkel megtámadta a Vas megyei ügyészségen.
Ennek eredménye az lett, hogy a határozatokat muszáj volt visszavonniuk.
Itt feltétlenül meg kell említeni, hogy a Kőszegi egyesület volt az egyetlen vas megyében, aki ezeket a diszkriminációkat, mondvacsinált indokokat végig elutasította és nemmel szavazott a határozatok elfogadására!!!! Nemmel szavazott a legrégebbi- legnagyobb szövetségi (600 fő) Vasi egyesület a Savaria kizárására! Tisztelet érte, hogy felmerték vállalni véleményüket.
Volt olyan szombathelyi egyesületi vezető, aki azzal is indokolta kizárásos döntését, hogy Bíró István (Savaria elnöke) nem ebédel velük együtt közgyűlések után és ez etikátlan.
Ezzel szemben viszont a Saváriához jöttek be a névtelen telefonok különböző egyesületi vezetőktől, hogy elnézést kérnek a szavazásokért, de nekik kiadták, hogy ezeket meg kell szavazni!
A többi vasi egyesületet vezetőségének nagy részét az elektromosnak, sajnos sikerült meggyőzni a határozatok elfogadásának helyességéről.
Igaz ezek a határozatok rövid életűek voltak, de attól még megszavazták és be is iktatták.
Szerencsére a tinta - a Savaria vezetőségének köszönhetően - nem bírt kiszáradni a határozatokon, mert az ügyészség közbelépett.
Szóval így jutottunk el oda, hogy a kettős tagsággal rendelkezők is elindulhattak ezen a versenyen.
Persze az elektromos mindent elkövetett annak érdekében, hogy valamelyik csapata ezt a megmérettetést megnyerje. Ha ez tisztességes, akkor azzal nincs is semmi baj, hiszen ez verseny. Megmozgattak akit még lehetett, hogy hátha sikerül nyerniük.
Eddig mi az elektromos színeiben nyertük meg ezt a minden évben megrendezésre kerülő megyei CSB-t az elektromos egyesület korrekt támogatása mellett zsinórban 10 szer 2000-től 2009-ig.
Azzal , hogy mi kiléptünk az elektromosból, mert nem értettünk egyet rengeteg dologgal, amibe most ne menjünk bele, üldözöttekké váltunk a volt egyesületünk szemében és ezért másokat is megpróbáltak (sajnos a nagytöbbséget sikerült is) tévútra vinni. Bízzunk a megvilágosodásban, ha már másért nem akkor a hivatalos szerv (ek) ide vonatkozó határozatainak kijózanító erejében.
Közben jártak 4 versenyzőnknek (Szövetségi segítséggel) a Mohosz rendezésű versenyeken való részvételtől való eltiltatása mellett , amit közben az OVHB (Mohosz versenyszakbizottsága) felülvizsgált már leszavazott és eltörölt, bár már kifutottunk az időből hiszen az eltiltás 1 éves volt és most jár le.
Napjainkban viszont a Vasi Szövetség is valamennyire a verseny óta mellénk állt és kérte Szalay úrnál az eltiltásunk hátralévő részének (1,5 hónap) az eltörlését. Ezért köszönet Csécs Sándornak és Csiszár Istvánnak.
Szóval ezek után kiállítottunk egy jó erőkből álló csapatot, akik eddig általában a 2 számú csapatot alkották és évről évre ezeken a csapatbajnokságokon többnyire remek eredményekkel a második vagy harmadik helyen végeztek az 1 számú csapat mögött.
A kettős tagság miatt ez a csapat természetesen a két egyesületet képviselte a CSB-n még akkor is ha a csapatnévben nem engedték a Fishfarmot beletetetni „csak” a Savariát akit már május 29-én kizártak a szövetségből!
Persze ezt a Savaria vezetősége megtámadta a bíróságon és jelenleg folyamatban van az ügy. Az, hogy nem lehet az egyesületi nevet viselni? - mire volt jó nem tudjuk, hiszen mindenki tudja miről is van valójában szó!
Az elektromos hajaz a közben a megye legnagyobb szövetségi egyesületévé vált Savaria tagjaira (most jelenleg kb 650 fő) annál is inkább mivel ez a herce-hurca az elektromos részéről eddig 300-400 fő elvesztésével járt, hiszen most ahogyan említettem nem oda tanácsoljuk a horgászokat, engedélyt váltani, hanem a Savariához és horgászok jelentős része saját magától fordult el az elektromostól pontosan ezek miatt a dolgok miatt. Ezt a 3 nap alatt begyűjtött 500-600 fős tiltakozói nyilatkozat aláírásával (amely a Savaria kizárása ellen szól) erősítettek meg a horgászok. Persze ezt figyelembe sem vették.
Mi versenyhorgászok 240-260 fős elektromos egyesületbe léptünk be 1994 –1997 között. 2009-ben a taglétszám 850 körül lett. Mára 6 hónap leforgása alatt jelentősen megfogyatkozott reméljük a kiválásunk ebbe jelentősen besegített és még fog is!!!!
A megyei szövetséget ez ügyben semmi kár nem érte mivel ezek a horgászok a Saváriába mentek át és váltottak különböző jegyeket, csak úgy mint mi versenyzők is.
Egyébként a Savaria a megye legrégebbi egyesülete és az elmúlt pár év kivételével a legnagyobb taglétszámú is csak úgy mint most már 2010-ben is.
Ezek a tagok kellenének a szombathelyi egyesületeknek, amiből nyilván valóan az elektromos jönne ki a 70%-ban a legjobban. Persze kb. a maradék 30 %-on osztozna a másik két szombathelyi klub. Erről szól ez a történet elsősorban ugye Keppel úr!?
A megye legnagyobb taglétszámát a Fisfarm she tudhatja magáénak, ami 2010 –től tevékenykedik és már pont a napokban meghaladta a taglétszáma az 1000 főt .
Ez az egyesület megalakulása után nem kellett a megyének mondván nem kell velük számolni úgy is csak páran lesznek! Eddig ez 512 pár és a kizárt Savaria 325 pár azaz 837 pár, ha már így számolunk!
Ez a két egyesület együttesen év végére 1800-1900 főt tud majd a soraiban.
Ez már tömeg! - főleg vas megyei viszonylatban!! Velünk számolni kell, ha tetszik, ha nem!
Egyedül a Savaria tudta a tagságát gyarapítani 2010-ben. A többi megyei egyesület kisebb-nagyobb mértékben csökkent. Akkor hogy is van ez? Ki dolgozott jól és ki rosszul?
Szóval Savaria I. és II. néven kerültünk beírásra a nevezési naplóban.
Nem baj, a másik partner egyesületünk nevére is éppen olyan büszkék vagyunk, mint a sajátra és köszönjük, hogy képviselhettük az egyébként jól és korrektül megrendezett (megyei szövetség által) versenyen .
A versenyt megelőzően az I-s és a II. csapat együtt egy napot tréninggel töltött Gersekaráton, mivel a Karát kupán még nem szerepelhettünk, mert akkor még érvényben voltak bizonyos tiltó határozatok. Ezzel is megnehezítve a felkészülésünket a nagy versenyre!
Ekkor látszott, hogy amire számítottunk az továbbra is adott, azaz a 2009-be a szövetség által a 30 ha. tóba betelepített 130q ezüstkárász lesz a verseny hala.
Másra horgászni versenyen lehetetlen, mindent megeszik ez a 4-12 dkg közötti ezüstkárász.
Így volt ez a Rába csatornán Ikervárnál is amikor ott volt a Milo kupa és a nyugati elődöntő is megrendezve. Ide is a verseny előtt 100q felett telepített a Szövetség ezüstkárászt.
Ennek meglett az eredménye és jó fogási súlyok születtek érdekes kiélezett halas versenyben.
Erre lehetett itt Gersén is számítani.
Az edzésen minden módszerrel sok-sok kárászt fogtunk jó össz. súlyokkal.
A match boton is a minél gyorsabb gubancmentes horgászatot kellett kifinomítani.
Ezen mi 11kg maximális fogást láttunk kivitelezhetőnek bónusz hal megfogása nélkül.
A spicc botokban, ami főleg 6-7 méterre korlátozható a 8- 15 kg volt a realitás, de ezen a bonusz halak megfogása szinte lehetetlen.
Azért ilyen nagy különbséggel, mert ez a spiccbotos módszer a széltől és a víz áramlásától nagymértékben függ.
A rakós boton a fogható halmennyiséget 10-18 kg-ra lőttük be viszont a bonusz halak biztosan foghatóak.
Természetesen minden módszernél nagyon fontos volt a halmérethez, időjáráshoz, egyénhez szabva az úszó méret, zsinórvastagság, ólmozás, előke hossz stb..
A csapat mögött már a versenyt megelőzően a teljes eltiltott első csapat és még több jó horgásztudással rendelkező segítő állt.
Ez nem esett senki nehezére, hiszen tudtuk, hogy ez több mint egy verseny és az előbb leírt körülmények között szeretnének minket valahára már megverni, ha már a közgyűlési döntésekben csak rövid időre sikerült.
Az egy másik kérdés hogy az eredményesség akkor igazán értékes, ha az megfelelő körülmények között történik meg. Máskülönben az elért eredmény csorbul, vagy éppen értéktelenné válik, szerintünk. Vannak, akiknek mindegy, ez van.
Ennyi erővel a kupa boltba is be lehet fáradni és vásárolni egy kupát majd felrakni a szekrény tetejére.
Miután a csapatunk tagjai első fordulós helyei kisorsolásra kerültek bár itt történt egy probléma, nevezetesen a Vasi Szövetség egyik egyesülete a Kerkafalvi egyesület a nevezése ellenére sem jelent meg a verseny regisztrációkor ezért Puskás Norbinak ( a Szövetség kommunikációs munkatársa)rögtönöznie kellett gyorsan egy új sorsolási rácsot.
Ez nem kis feladat főleg nem ilyen rövid idő alatt.
Becsületére legyen mondva 20 perc alatt elkészült egy másik hibamentes sorsolással.
A Zala megyei kerkafalvi egyesület pedig (aki tavaly lépett be év közben a Szövetség egyesületei közé) a verseny szabályzat értelmében eltiltásban fog részesülni 2011 dec 31-ig.
Persze a Savaria kizárásában (60 éves egyesület a megye legrégebbi egyesülete) ez az egyesület is a kizárásra szavazott úgy, hogy ½ éve tagja a Szövetségnek csak úgy, mint a Zalaszentmihályi egyesület pár hónapos szövetségben lévő múlttal. Némi kérdések itt is minimum felmerülnek! Szerintünk ilyen horderejű kérdésekben, az ilyen friss egyesületeknek minimum tartózkodnia kellene a szavazáskor. Szívük rajta.
Másik érdekesség, hogy a két másik viszonylag nagy létszámú szombathelyi egyesület (spartacus és pannónia) nem tiszteli meg a többi megyei EGYESÜLETET és a SZÖVETSÉGÉT azzal ,hogy csapatot állítson ki erre a remek nagyszabású rendezvényre. Évek hosszú sora óta ők nincsenek sehol, csak ahol szavazni kell és kitüntetéseket kell átvenni ingyen ebéddel fűszerezve.
El kellene ezen is gondolkozni.
Az I és II csapat versenyzői a rajthelyek elfoglalása után nekiláttak a szerelékek összerakásához az eresztékek beállításához és a csalik limitáláshoz való előkészítéséhez.
Sajnos a sorsolás nem a legszerencsésebben sikerült, mert a pálya 3db u.nevezett, púpos helyéből egyet megkaptunk csak úgy, mint a délutáni fordulóban, amikor ebből kettőn is mi csapatunk tagja ült.
Délelőtt ezt a helyet Vincze Peti kapta ki, aki mögött a Horváth Józsi és jómagam segédkeztem a verseny teljes időtartama alatt, délután a Goldmann Tomi és a Lisztes Gergő kapták ki ezeket a „kimagasló” helyeket. Mögöttük a Bognár Gyuszi, Marossy Laci , Horváth Bazsi és Dr Köppel Szili segédkezett.
Nem volt délelőtt könnyű helyzetben a két csapatunk ifije és segítői sem hiszen a pálya két utolsó helyét kapta Kondics Krisztián és Puha Balázs.
Segítőiknek (Németh Krisztián, az édesapa Kondics Zsolt és Bíró István) komoly fejtörést okozott az aránytalanul kicsi vízben a halak megfogása és odacsalása annál is inkább mivel komoly frontos idő volt az elmúlt napokban és a szektor további helyei lényegesen mélyebb vízzel bírnak. Persze erről senki nem tehet ez egy adottság és valahogyan meg kell próbálni megoldani. A sok nevező miatt ezeket a helyeket nem hagyhatták ki a szervezők, mert kellett a verseny lebonyolításához.
A szervezésről még azt mindenképp meg kell említeni, hogy az előző évhez képest lényeges előrelépést lehetett a tekintetben tapasztalni, hogy a Szövetség elnökének a hathatós közbenjárásának köszönhetően a hangos vízi járművek, a Jetskik nem szántották a vizet a verseny alatt, és nem keltettek hullámokat illetve nem kellett „megsüketülnie” senkinek sem.
A mérlegelés pedig ekkora létszám mellett is mindkét fordulóban tökéletesen frappánsan működött hiba nélkül csak úgy mint a verseny teljes lebonyolítása! Köszönet érte a Fishfarm és a Savaria egyesületek nevében!!!
A Takács Tomi mögött a „szabad madarunk, Free bird” Mészáros Béla volt a napi segítő.
Geröly Norbit a „nővére” Titi űzte a jobb siker elérése érdekében.
A II. csapat is egy közös taktikai megbeszélés után szállt ringbe a minél jobb eredmény elérése érdekében.
Itt megjegyezném, hogy a II. számú csapat tagjai:
Németh Csaba, Horváth Robi, Horváth Ferenc, Lisztes Gergely és Puha Balázs mind nagyon jó ügyes horgász. A horgászatra fordítható idejükkel van csak baj. Ha tudnának erre több energiát, pénzt és időt szentelni akkor meggyőződéssel mondhatom, hogy a megye élvonalába hamar felsorakoznának.
Minden esetre Ők is ízig - vérig pecások és egymásért mindent, amit tudtak megtettek és ezzel az I csapat sikerének Ők is részesei.
Az első forduló természetesen a kárászok minél hamarabb megfogásával telt, de mint látszott a rakós botok csak néhány helyen működtek és 90%-ban a match botoké volt a főszerep.
Az I. csapatunk a 4 helyen fordult minimális különbséggel, hiszen 3 pont előnye volt előttünk a versenyt vezető körmendi delegációnak.
Az első forduló tapasztalatait mérlegelve és tovább finomítva vágtunk bele a második mindent eldöntő második fordulónak.
A minimális hátrányból látszott, hogy idén is áll az első hely és meg kell érte tenni mindent, hogy 11-edszer is meg lehessen.
Tudtuk, hogy az első forduló teljesítményét - ami jónak volt mondható, hiszen senki nem szállt el nálunk és egyenletes teljesítményt nyújtott az egész társaság, így lett 20 pontunk 5 sporthorgász eredményét összeadva, ami 4 helyezési átlagot mutat – tovább kell növelni a győzelemhez.
Ezt ragyogóan hozta a csapat, hiszen 15 pontot horgászott össze a társaság a 2-dik fordulóban ami már leátlagolva 3 – s átlag! Így összességében 35 pontunk lett és magasan 5,5 ponttal plusz a legjobb fogott súllyal nyertük a versenyt. A II. csapatunk a 7 helyen végzett.
Kimagasló teljesítményt Takács Tamás (4-1) és Vincze Péter (2-3) ért el. Az átlagnál gyengébb teljesítmény szerencsére senki.
Az össz halfogásunk közel volt a 80 kg-hoz, ami azt is mutatja, hogy ez a szövetség által kezelt víz jól halasított, rendezett és jól meghorgászható parttal rendelkezik.
Minden vas megyei horgász büszke lehet erre a versenypályára.
A helyi halőr (Karcsi) lelkiismeretességének és munkájának is köszönhetően kellemes napokat tudnak eltölteni az ide látogatók.
Napközben csupán a vízi szörnyek (jetski) hada zavaró kinek jobban kinek kevésbé.
A környezet az szép és rendezett, bár sajnos itt is van 1-2 hülye, aki a vízparton az üregeket teletömi különböző hulladékkal. Hiába ez ellen lassan lehet csak tenni, megértetni az emberekkel, hogy létezik erre is egy kuka ahová a hulladékot kellene elhelyezni.
Ezzel az eredménnyel ismét bebizonyítottuk mindenkinek, hogy 2010-ben 11 szer is zsinórban ez a társaság a LEGJOBB!!!
A győzelmünk ilyen körülmények között pedig számunkra, azaz a két egyesület számára még értékesebb.
Meddig sikerül ezt tartanunk azt nem tudni.
Fociban is ki kaptak már jó csapatok egy gyengébb ellenféltől egy szerencsés- véletlen gól miatt miközben ők rúgtak 10 kapufát és kihagytak sok ziccert.
Egyszer ez is eljön, de bízzunk, bent hogy minél később.
Pozitív meglepetés volt egy kis egyesület, a Csepregi he 3-dik helye (gratulálunk Nekik) és kissé negatív meglepetés az elektromos I. leszerepelése azaz a 4 helyezése. Ilyen az elmúlt 12 évben nem volt a volt egyesületünk eredmény listájában, hiszen hozzászokhattak az 1 helyhez, amit mi folyamatosan szállítottunk. Az elektromos II. csapatában (másodikak lettek a versenyben magasan verve az elektromos I.-t ) viszont Fisfarmos is szerepelt Újhelyi Laci személyében, de büszkeséggel tölt el bennünk, hogy az I és II csapat két magasan legjobban szereplő horgásza a mi tanítványunk a Kovács Dani (3-1) és Kádi Szabolcs (1-2) akik a mi kérésünkre jöttek át az elektromosba tanulni annak idején. Gratulálunk Nekik a jó szerepléshez és sok sikert a továbbiakban is. Ez szintén elégtétel számunkra.
Összefoglalva egy rendkívül jól megrendezett, színvonalas, fordulatos, izgalmas, halas verseny volt ahol remek eredmények születtek.
Mi, jól éreztük magunkat. Köszönjük!
Kormoránban és szemétben mentes, vízparton eltöltött napokat kívánunk minden, horgászatot kedvelő horgásztársnak

Hajrá Fisfarm , Hajrá Savaria!!


Levi
és a Fishfarm - Savaria she vezetősége

Hozzászólások
#1 | darics bálint - június 22 2010 13:19:52
2010 06 26. vagy 27. lesz a csapatversany ????????????GrinGrinGrin
email címem darics.balaint@citromail.hu
#2 | hajrá fish-farm - június 23 2010 19:45:08
Na MIVAN, MIVAN, MIVAN!!!!!!!!!
MÁR MEGINT 11 ed szer?
Hát a többiek?
Lekéstek a vonatról?
A lógó orr?
A keppel?
A kerkaiak hol?
Merre?
Minek?
Miért?
Meddig méééég?
Egyszer ez is megszakad!
Reméljük utóbb mint késöbbbbbb!
Kössétek hátra az egyik kezeteket!
Muszály, értitek.
Na
Uff
#3 | Namivan - június 24 2010 07:51:06
Sajnos a legfőbb ellenfél legyőzése még hátra van.A kárászokkal ellentétben megfoghatatlan az irigység, a butaság. Ehhez a versenyhez kívánok sok kitartást! Hajrá Savaria, hajrá Fish-Farm, hajrá Kőszeg,hajrá Sárvár.
#4 | Németh Csaba - július 05 2010 19:34:42
Gratulálok a fish farm team tagjainak,nagyszerűen versenyeztek.igazi bajnok csapat .az íráshoz gratulálok minden benne van ami érdekel egy vasmegyei horgászt .remélem még több horgásznak felnyitja a szemét ez az írás.kőszegen ismét sikerült remekelni.AZ ELEKTROMOS A LEGJOBB HORGÁSZAIT VESZÍTETTE EL.még egyszer gratula.
#5 | gusztus - július 26 2010 11:33:14
Elérte a Csacsa a célját a szövetségi""""versenyeken""""" való áldozatos indulásával.
Telepítenek a rohanó vízű ikervári csatornába TAVI PONTYOT .
Meghálálták a fáradozásait.
Érdemes volt vas megyei versenyre menni ,Zala megyébe Kerkafalvára 2500 ft napijegyért törpézni.
Végre egy sikertörténet.
Húzzál bele lesz még jobb is.
#6 | pecás - november 09 2010 20:50:56
BukiK a szövetség és a szavazóik.
Nagy kezd lenni a baj a sárga ház körül.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink