Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Partnereink

Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Fordán Krisztián
1983. július 20-án láttam meg a napvilágot Zalaegerszegen. Álmomban nem gondoltam volna sokáig, hogy egyszer Vas megyében fogok kikötni zalai gyerekként. A munkámból adódóan viszont így alakult.

A horgászattal édesapámon keresztül ismerkedtem meg. Sokáig a Lenti mellett található Kerka patak és egyéb kisebb tavak szolgáltak helyszínül ennek a csodás sportnak, igaz akkor még nem így tekintettem rá. Serdülő korosztályban volt néhány (de nem számot tevő) versenysikerem. A legnagyobb eredményem valamikor a 90-es évek elején történt, mikor a MOHOSZ országos horgásztáborában megnyertem az elméleti versenyt… :)A tanulmányaim miatt egy jó időre szakítottam a „szerelmemmel”, ez a szingli korszak 2012-ig tartott. A kedvenc és egyben az egyedüli horgászmódszer, amihez értek (szerintem) a feederezés, ezzel a módszerrel kezdtem újra, és a helyszín nem is lehetett más, mint Zsennye. Mindig is érdekelt a versenyzés, és úgy gondolom, a zsennyei versenypályánál nincs is jobb hely erre.
A feederezésen belül is a kedvenc módszerem a „methodozás”, ezt az egyszerűsége és hatékonysága miatt szeretem igazán.A kedvenc halam a ponty, a nagytestű „aranyhasú bajszosok” versenykörülmények között történő megfogása számomra az igazi kihívás. Titkolt vágyam az, hogy egyszer egy „nagy harcsát” fogjak, akár feeder bottal is… :)

A horgászat révén abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy a Dovit és az XM teszthorgászaként hódolhatok a szenvedélyemnek. Számos, a horgászatok során megtapasztalt és ellesett ötletből blog bejegyzéseket készítek, illetve termékfejlesztés terén is kiveszem a részemet.

Külön részt szentelek a köszönetnyilvánításnak, amit a zsennyei Barátaimnak szánok. Nagy megtiszteltetésnek tartom azt, hogy tagja lehetek ennek a „Családnak”. Sokkal nagyobb sikernek tartom ezt, mint bármilyen versenyeredményemet.Eredményeim közül, amit kiemelnék az a 2013. évi ZSB összetett VI. hely, amire nagyon büszke vagyok, illetve az hogy nem szeretik a versenyző társaim, ha a „Dovitossal” egy szektorba ülnek (és ez nem a személyem miatt van) :)

A „rövidtávú” versenycélom az, hogy valamelyik évben ZSB versenysorozat végén a dobogó valamelyik fokára felállhassak, remélem ez már idén be fog következni!Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink