Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat
ZSENNYÉN TESZTELVE
Cralusso

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Fordán Krisztián
1983. július 20-án láttam meg a napvilágot Zalaegerszegen. Álmomban nem gondoltam volna sokáig, hogy egyszer Vas megyében fogok kikötni zalai gyerekként. A munkámból adódóan viszont így alakult.

A horgászattal édesapámon keresztül ismerkedtem meg. Sokáig a Lenti mellett található Kerka patak és egyéb kisebb tavak szolgáltak helyszínül ennek a csodás sportnak, igaz akkor még nem így tekintettem rá. Serdülő korosztályban volt néhány (de nem számot tevő) versenysikerem. A legnagyobb eredményem valamikor a 90-es évek elején történt, mikor a MOHOSZ országos horgásztáborában megnyertem az elméleti versenyt… :)A tanulmányaim miatt egy jó időre szakítottam a „szerelmemmel”, ez a szingli korszak 2012-ig tartott. A kedvenc és egyben az egyedüli horgászmódszer, amihez értek (szerintem) a feederezés, ezzel a módszerrel kezdtem újra, és a helyszín nem is lehetett más, mint Zsennye. Mindig is érdekelt a versenyzés, és úgy gondolom, a zsennyei versenypályánál nincs is jobb hely erre.
A feederezésen belül is a kedvenc módszerem a „methodozás”, ezt az egyszerűsége és hatékonysága miatt szeretem igazán.A kedvenc halam a ponty, a nagytestű „aranyhasú bajszosok” versenykörülmények között történő megfogása számomra az igazi kihívás. Titkolt vágyam az, hogy egyszer egy „nagy harcsát” fogjak, akár feeder bottal is… :)

A horgászat révén abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy a Dovit és az XM teszthorgászaként hódolhatok a szenvedélyemnek. Számos, a horgászatok során megtapasztalt és ellesett ötletből blog bejegyzéseket készítek, illetve termékfejlesztés terén is kiveszem a részemet.

Külön részt szentelek a köszönetnyilvánításnak, amit a zsennyei Barátaimnak szánok. Nagy megtiszteltetésnek tartom azt, hogy tagja lehetek ennek a „Családnak”. Sokkal nagyobb sikernek tartom ezt, mint bármilyen versenyeredményemet.Eredményeim közül, amit kiemelnék az a 2013. évi ZSB összetett VI. hely, amire nagyon büszke vagyok, illetve az hogy nem szeretik a versenyző társaim, ha a „Dovitossal” egy szektorba ülnek (és ez nem a személyem miatt van) :)

A „rövidtávú” versenycélom az, hogy valamelyik évben ZSB versenysorozat végén a dobogó valamelyik fokára felállhassak, remélem ez már idén be fog következni!Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Kedd - Vasárnap
Hétfő szünnap
kivéve: Ünnep-, és Munkaszüneti nap

Nyári szezonban:
07.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:
07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:
(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
KIEMELT PARTNEREINK