Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat
ZSENNYÉN TESZTELVE
Cralusso

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Linkek: Szálláshelyek
Gombi-Magánszálláshely
Hozzáadva: 22/11/2011 09:16 Megnyitva: 1407
Szidi néni háza
Gutaháza egy kis falu a vas megyei Rum község mellett, távol az országutak zajától. A közelben lehetőség van lovagolni, horgászni, kerékpározni, kirándulni. Ideális kiinduló pont a környék felfedezéséhez, megismeréséhez. Sárvár, Szombathely 20-20, Zalaegerszeg 40 km-re talalható.


Információ: Horváth Zoltán
Mobil: 0620-2618-403.
Hozzáadva: 05/11/2009 09:11 Megnyitva: 1058
Horgásztanya Panzió
A Rába partján álló Rum község a folyó és a Gyöngyös-sík közötti teraszvidék középső részén található. A Vas megye középső, déli részén fekvő falu a folyó hídjánál, az egykori Szombathely-Rum helyiérdekű vasút végállomása volt. A vasúti kapcsolat megszüntetését azonban pótolni tudta a 87-es főút, amely jó kapcsolatot teremt a megyeszékhely felé:

Szombathely távolsága 23 km. A 8-as úton keresztül Vasvár (a város távolsága 13 km) érhető el, illetve a gyógyvizének köszönhetően nemzetközi hírnévre szert tett Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő is rendkívül könnyen, mintegy 15-20 perces autóúttal elérhető. A Rábai teraszos sík itt a Gyöngyös-síktól egy meredek szintlépcsővel válik el, majd a Rába felé, hordalék-kúp jelleggel lejt tovább. Rum község a megye Rába-parti települései közé tartozik, sík területen fekszik, soros beépítésű, utcás, döntően szalagtelkes falu. A falusi turizmust kedvelők kitűnő úti célja. A környék ideális azok számára, akik távol a város zajától testi-lelki felüdülésre, kikapcsolódásra vágynak. Ehhez biztosít otthonos környezetet a Horgásztanya Panzió**, amely a főúttól 300 méterre, a község központi részén helyezkedik el. A település legfőbb vonzerejét jelentő Rába folyó, amely – vadregényes jellegének köszönhetően - vízi-túrákra, és bizonyos helyeken a vadvízi evezésre is kiválóan alkalmas, a panzió közvetlen közelében, mintegy 100 méternyi távolságra folyik.

Igényesen berendezett, fürdőszobás, televíziós 2 ágyas szobáinkban, valamint 2 db étkező konyhával felszerelt és fürdőszobával ellátott 4 fős családi apartmanban összesen 24 fő részére biztosítunk kényelmes szálláshelyet.

Éttermünk 60 fő befogadására alkalmas, nyári időszakban pedig terasz is áll a vendégeink rendelkezésére, gasztronómiai igényeinek mind teljesebb mértékű kielégítésére. Az étlapon a hagyományos magyar konyhaművészet és a helyi tájjellegű ételeken kívül a nemzetközi konyha is képviselteti magát.

A környék - adottságai révén - kiválóan alkalmas kerékpározásra, lovaglásra, túrázásra, kirándulásra. Érdemes felkeresni a szűkebb térség építészeti és kulturális látványosságait, valamint a közelben lévő tavakat is, amelyek alkalmasak egyrészt horgászatra, másrészt strandolásra és horgászatra egyaránt.
Hozzáadva: 22/11/2011 09:15 Megnyitva: 1210
Kopácsi Füves Porta
Kopácsi Füves Porta
Kedves Látogatónk!

Örömmel üdvözlöm a Kopácsi Füves Porta honlapján. Remélem, ezt előbb vagy utóbb személyesen is megtehetem a valóságban is.
Addig is szeretném Önnek bemutatni a portát.

Ez a ház egy kis Vas megyei falucska, Csempeszkopács egyik régi, felújított épülete. A ház a századelőn épült. Ezt a hangulatot megőrizve megpróbáljuk visszaadni vendégeinknek azt a hamisítatlan falusi miliőt, amit ha nem vigyázunk rá eléggé, lassan már unokáink sem fognak látni. A porta három vendégszobájában tíz fő tud kényelmesen megszállni. Így nemcsak családok számára alkalmas vendégházunk, de baráti társaságok, kisebb munkahelyi közösségek is kényelmes elhelyezést találnak itt. Kalandvágyó, expedíciós alkatú vendégeink számára egy 8-10 főt befogadó közösségi szálláslehetőséget is tudunk kínálni. Az igazán vállalkozó kedvű fiatalok és idősebb, de lelkükben ifjú látogatóink részére pedig - szintén közösségi szálláslehetőségként – egy szénapadlás is rendelkezésre áll, ahol a mai kor kalandkeresői megtapasztalhatják nagyapáink életérzéseit egy-egy, a szénában töltött éjszaka nyomán. Vendégeink egy korhű konyhában csillapíthatják éhségüket, akár saját főztjükkel, akár a gazdasszony által elkészített étkekkel.ű

www.fuvesporta.hu
Hozzáadva: 23/06/2013 13:44 Megnyitva: 1219
ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Kedd - Vasárnap
Hétfő szünnap
kivéve: Ünnep-, és Munkaszüneti nap

Nyári szezonban:
07.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:
07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:
(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
KIEMELT PARTNEREINK