Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
VersenynaptárZSB versenysorozat

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fish-Farm HORGÁSZTÓ ZSENNYÉN
Ha halra és nyugalomra vágysz!
35 hektáros tórendszerrel, a napi jegyes tavakban 300 mázsa hallal, nemrég épült faházakkal, murvás parkolóval, melegkonyhás büfével, bográcsozási lehetőséggel várja a Fish-Farm Horgásztó a régi & új vendégeit! A csodálatos környezet és a hozzá illő infrastruktúra tökéletes választás pihenni vágyó családok számára, baráti összejövetelekre, osztálykirándulásokra, céges csapatépítésekre, legénybúcsúkra, esküvőkre – és persze a horgászversenyek sem maradhatnak ki a sorból.Zsennyén 30 évig folyt a kavicsbányászat, mely következményeként az itt található tavak az 1990-es években egy 36 hektáros vízrendszerré alakultak át. Amikor Rum községbe érkezünk, s áthaladunk a falun Gyanógeregye irányába, már messziről látszik a kerítéssel körbevett 5,4 hektáros horgásztó és az 1 hektáros úszó tó, mely bejáratánál zárt, kavicsos parkolóban pihentethetjük gépjárművünket. A területtől 1 km re található a híres művész falu a kastélyával ZSENNYE. A teljes bekerített terület 55 ha.
A harmadik tó 30 hektáron terül el – ami kifejezetten versenyeknek ad helyet.
A tórendszert talajvíz és forrásvíz táplálja. Az átlag vízmélység 2,5-3 méter.
A napijegyes tavak halállományát kéthetente telepítéssel frissítjük. Van itt ponty, amur, keszeg, kárász, süllő, csuka, harcsa, afrikai harcsa, compó, koi ponty… A hitelesítve fogtak már ki a tóból 25 kg-os pontyot, 74 kg-os harcsát, 16 kg-os csukát és 25 kg-os amurt is. Kuriózumként megemlítendő a fekete amur, mellyel alig találkozhatunk más tavakban, itt viszont 7-8 kg-osak is.
A rablózás szerelmesei leginkább ősszel szokták a horgot a vízbe lógatni, télen pedig – amikor az időjárás engedi – a ragadozó hal szerelmesei a léken csukára és süllőre horgászhatnak. Ha valaki otthon hagyott valamit a horgász-felszerelései közül, akkor a központi épület horgászboltjában biztosan megtalálja a hiányzó eszközt – akár megvásárlásra, akár bérlési céllal. A parton gondozott út vezet körbe asztalokkal, padokkal – hogy a minél kényelmesebb legyen a horgászat. A terület szépen gondozott, a fatelepítés (és a fűnyírás) folyamatosan zajlik.
A környéken gyakran látni kisebb vadakat: sűrűn bukkannak fel vadnyulak, borzok, nyestek – és az őzek is rendszeresen megjelennek élelem után kutatva. Madarakban sincsen hiány: fecskék, gólyák, kócsagok, szürke gémek, vadkacsák, hattyúk szállnak el a tó felett – vagy épp úszkálnak a tó vízén. – Ezért is lehet tökéletes helyszín ez a hobbifotósok és a fotószakkörök számára A Fish-Farm kapuja egész évben nyitva áll az érdeklődők előtt! Azért, hogy több napot is el tudjunk tölteni, pár évvel ezelőtt kilenc faház épült: mindegyik öt férőhelyes, tehát összesen 45 fő befogadására képes. Ha ez nem lenne elég, hat személyes bojlis - sátrakat is fel tudnak állítani. A faházak szigeteltek (így télen-nyáron alkalmasak a használatra), villannyal ellátottak. Ezen kívül lakókocsival is lehet érkezni és a sátorozás is megengedett! 2019-ben egy új vizesblokk is a vendégek szolgálatába állt.
Gyerekek nagy örömére évi több időponttal horgásztáborokat is szervezünk. Évente 250 gyermek táborozik nálunk. Gyakorolják, hogyan lehet kifogni a halakat, s nyaralás közben lubickolnak is egy elkerített fürdőrészen. Létrehoztunk a fiatal vendégek számára egy játszóparkot, van csocsó, tollas, ping-pong, füves focipálya is. A Fish-Farm Horgásztó egész területén elérhető az ingyenes wifi-hálózat is. A tóhoz egy több mint 2-2500 fős FISH FARM SHE horgászegyesület is tartozik, mely a BALATONI HORGÁSZEGYESÜLETEK SZÖVETSÉGÉNEK a tagja.
Helyben lehet szinte mindenféle horgászjegyet vásárolni, amit pár perc várakozás után az igénylő már a kezébe is veheti, majd hódolhat szenvedélyének.
Folyamatosan-rendszeresen vizsgáztatunk új belépőket.

2010-ben büféegységet is építettünk, mely rendkívül jól felszerelt: a hideg üdítőn, sörön, jégkrémen, snack-eken és édességeken kívül meleg ételt is felszolgálunk!
Helyben, kemencében sül a csülök, s nincsen hiány oldalasban, hurkában, kolbászban, csirkefalatokban és házi rétesben sem! (Nemzeti Dohánybolt is működik a területen.)
Kérésre, teljes ellátást tudunk biztosítani (svédasztalos reggelit, ebédet, vacsorát), ami baráti összejöveteleken, osztálykirándulások, családi party-k, legénybúcsúk, céges rendezvények, csapatépítő tréningek alkalmával igencsak jól jöhet!
Ha valaki kedvet kap a bográcsozáshoz, akkor szabadon igénybe veheti a tűzrakó helyeket.
HAJRÁ!

-Szabályok
-Szolgáltatások
-Hal árak


További információk
+36/20/3260-986

Nyári horgásztábor 2021
Információk

Nyári horgász és kaland tábor Zsennyén


Részletek
Az első turnusról
VIBEX HÚS kupa 2021
Versenyek

Idén sem hazudtolta meg magát a VIBEX HÚS kupa. Jó létszám, erős mezőny sok hal!

Részletek
TIMÁR MIX 2021
Versenyek

Meleggel, jó hangulattal, erős küzdelemmel, nagyon sok díjjal jellemezhető röviden a sokadik TIMÁR MIX kupa Zsennyén.

Részletek
Élménybeszámoló a 11. Lódoki és Barátai Dr. Szandi Tamás emlékére horgászversenyről
Versenyek

részletek

Tavasz mini horgásztábor Zsennyén

Részletekért kattints ide...

2019 ZSB (Zsennye bajnoksága)
2019 ZSB (Zsennye bajnoksága)


A 2019 évet átfogó versenysorozatban a legjobban szerepeltek elismerését 7ik éve hagyományosan mindig az új év első heteiben tartjuk ünnepélyes keretek között egy új évi pezsgős köszöntővel egyetemben.

Idén is így volt, remek csaták és eredmények mellett nagyon kicsi különbségek döntöttek a bajnoki pontok megszerzésében. Mindkét fogásnemben (feeder & úszó) csak az utolsó mindent eldöntő 8 ig kvalifikációs versenyen dőlt el az első helyezés sorsa. Köszönet a versenyeink támogatóinknak.Külön köszönet a ZSB díjátadót is külön támogatóknak : LANTOS MIX, TRABUCCO MAGYARORSZÁG, CRALUSSO MAGYARORSZÁG, ALUFLOKK, ZSENNYE HORGÁSZTÓ, FISH FARM SH EGYESÜLET, HO-HO HORGÁSZBOLT, SHELL - NÉMETH BALÁZS, BIRKÁS PÁLINKA, GRAVITÁCIÓ KFT, RITMO AUTÓSISKOLA,

A fogásnemek dobogósai 2020 as éves horgászjegyet is átvehettek a Zsennyei Horgásztó üzemeltetőitől.Feeder kategória:
1, Mészáros Attila
2, Túri Attila
3, Németh Krisztián

Úszós kategória:
1, Bíró László
2, Komáromi levente
3, Bolla Zoltán


Új év, új remények BUÉK 2020!

Hajrá!
Ponty telepítés

Ma a horgászaink örömére újabb 12 mázsa ponty került a tóba!
Elmélet és gyakorlat: horgászbemutató világbajnok és magyar válogatott versenyzőkkel
Elmélet és gyakorlat: horgászbemutató világbajnok és magyar válogatott versenyzőkkel

A Szombathelyi Televízió, a Savaria Fórum és a Zsennyei horgásztó közös horgászbemutatóra és közönségtalálkozóra hívja az érdeklődőket, akik világbajnok és magyar válogatott horgászoktól kapnak elméleti és gyakorlati képzést.....

.... A bemutató résztvevői a szervezők vendégei egy adag, helyszínen készült halászlére. A helyszínen büfé és vizesblokk működik. A programra érkezők, amennyiben horgászni is szeretnének, azt a tó érvényes feltételei szerint tehetik meg......részletek9. Lódoki és Barátai Horgászverseny Zsennyén
9. Lódoki és Barátai Horgászverseny Zsennyén


Ez évben már a kilencedik alkalommal 2019. június 13-án csütörtökön került megrendezésre a Fish Farm Sporthorgász Egyesület zsennyei taván a Lódoki és Barátai Horgászverseny.Az ígérkező nagy hőség ellenére az egy fordulós, öt órás versenyre 18-an neveztek be, bár többen munkahelyi elfoglaltságuk miatt nem tudtak idén eljönni. Komáromi Levente (Levi) korábbi magyar válogatott tag részvételével ismét megtisztelt bennünket és „bemutatót” tartott a pecázás tudományából.


.....részletek
Maratoni Webfishing pergető kupa!
Sziasztok!Aki volt az tudja, remek kis találkozó kerekedett ismét, Jól volt hal, 40 db volt a mérhető horgon megmaradó ragadozó. Haresz 2, Balin 14, Süllő 19, Csuka 4. Csukák 84 nél kezdődtek és 100 nál végződtek ami kb 7-8 kilós lehetett. Süllőből is akadt szép,,,68 as, balinok most is jó erőben voltak a leg...es 68 volt. Haresz,,,hát ami kijött az 104(bőven 7 feletti), de volt ismét csónak forgató-bokorba húzó,,,sajna nem olyan botra jött ami neki való.

Lett fogva szájban 18 as ponty sok másik társa mellett, spinner baits-el szájba amur, kárászok , ívó küszök szájba rendesen. Egyszóval mozgalmas volt. Több tonna ponty, kárász, dévér, vörös keszeg, küsz ívott egyszerre!!!


..... részletek

Gyermeknapi Horgász Verseny - Családi nap
Zsennyei horgász és kaland tábor 2020
Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

A tegnapi (05.20.) nappal a kormány döntése alapján a bentlakásos táborokat is, természetesen megfelelő óvintézkedéseket bevezetése mellett engedélyezték.
Ezért a mai naptól kezdve a szokásos módon, emailben tudjátok a jelentkezési lapot elküldeni.

Nap süssön, görbüljön mindenkinek:
Zsennye horgásztó csapata 🎣 🌞 😎

Részletekért kattints a képre.


2018 ZSENNYE BAJNOKSÁG
2018 ZSENNYE BAJNOKSÁG

Kezdhetnénk így is, hogy „Hol volt, Hol nem Volt”- már 6 éve zajlik a Zsennye Bajnokság két fogásnemben, Feeder & Úszós kategóriákban.
Hagyományosan most is az aktuális év utáni új év elején tartottuk meg az ünnepélyes eredményhirdetést, újév koccintást, újévi horgászatot, közös évkezdést!

Most sem volt másként, annyi különbséggel, hogy most az időjárás pont ezen a napon mutatta meg először a télies arcát. Sűrű pelyhekben havazott, hamar beborította az utakat 5-12 cm es hótakaró, amivel egyik percről a másikra nyilván nem tud mit kezdeni a KÖZÚT sem, pláne ha Kurucz Józsi mókamester barátunk is itt van a díjátadón és nem az utakat felügyeli - köszönet, h ő is így gondolta, ha idén nem is sikerült a legeslegjobbak közé beverekednie magát, de itt a helye megtapsolni a győzteseket és üdvözölni barátaival együtt az újévet ! , csak úgy mint sokan tették ezt most is, annak ellenére,,,nem volt könnyű most idejutni ebben a havazásban. Jó páran 100 km es távolságból is eljöttek ezért a néhány óráért, barátnőkkel, kisgyerekkel.

....részletek
2019.01.01 es tradicionális halfogás - horgászat!
2019.01.01 es tradicionális halfogás - horgászat!Most már mondható így január 3-án, - az idei év első napján is halfogással indulhatott az évem ahogy már úgy huszon éve. dec. 31 -e, éjszakai főleg éjféli mindenféle durrogás után eljött a reggel, az évszakhoz képest remek idővel. Még tavaly megettem az anyós remek lencséjét, koccintás és haza. Gyerek az ágyba én meg már a reggelre gondolván, elővettem a fagyasztóból a csodacsalit a csirke májat.

.....részletek

Nyitvatartás Változás
Értesítjük horgászainkat, hogy nyitva tartásunk az alábbiak szerint változik.


December 25, 26, Január 1. ZÁRVA!!


Január 1 től - Március 31 ig
HÉTFŐ SZÜNNAP


Karácsonyi Halvásár!
Magyar Horgászkártya Regisztráció
Tisztelt Tagtársak, Horgásztársak!


Bizonyára már mindannyian értesültetek róla, hogy A Magyar Horgászkártya 2018. szeptember 1-től igényelhető az erre a célra kialakított többnyelvű online regisztrációs felületen.
A jövő évi állami jegyek váltásakor, már csak érvényes horgászkártya birtokában tudtok 2019 évre állami jegyet váltani. A Magyar Horgászkártya regisztrálásához, igényléséhez szükséges az adóigazolvány másolata (fotó vagy beszkennelt formában), valamint a lakcím kártyán szereplő személyes adatok.

Amennyiben a Fish Farm SKHE. segítségét kéritek a Magyar Horgászkártya igényléséhez, úgy a fenti két okirat digitális másolatát/fotóját küldjétek meg a lent megadott email címre, és kollégáink előkészítik a regisztrációhoz szükséges, névre szóló nyilatkozatot.

Természetesen az adatokat titoktartási szabályok szerint kezeljük.


A nyilatkozatot, valamint a névre szóló csekket a már jól megszokott jegy váltási helyeinken tudjátok átvenni, saját kezűleg aláírni.

Az átvétel helyét az iratok küldésekor egyértelműen jelöljétek meg!1, Ho – Ho Horgászbolt
9700 Szombathely, Barátság út 33

2, Fish Farm Sport Közhasznú Horgászegyesület
Fish Farm horgásztó
9766 Zsennye, 012/4 Hrsz

A horgász tavon előzetes egyeztetés alapján lehetőség van az azonnali regisztrációra is!

kézbesítési cím: info@zsennyehorgaszto.hu

Horgásztársi Üdvözlettel:
Goldmann Tamás
Fish Farm SKHE. elnöke
Új Abszolút ponty rekord az ALUFLOKK kupán!
Sziasztok!


2018.09.29 történelmi időpont a Zsennyei versenytó életében is !
Ezen a hét szerdán megfogott feeder versenykörülmények között új ponty rekord 19,8kg nem sokáig élt. Ez egy tükör ponty volt, pontosan 3 napig!


....Részletek
Új rekord...
Kedves Feederes barátok!!!"Sajnálattal "tudatom kedves VIBEX HÚSOS barátunkkal : KURUSTA SÁNDORRAL, hogy a versenykörülmények között fogott ponty rekordját (18,7kg ) a tegnapi napon megdöntötték a Zsennyei verseny tavon.Elkövetője GUETH Róbert a BPW Rába Gyár feederes versenyén a 14 es helyről bezsákolt egy 19,8 kg os tükröst amit a mellékletben láthattok.

Nagy gratula érte neki !- lehet feljebb emelni a lécet....

Hajrá!

Garbolino 24 órás úszós kupa, képekben..

Képes beszámoló...
Bronzérem a horgászbajnokságról
Bronzérem a horgászbajnokságról

Németh Balázs pályafutása egyik legszebb eredményét érte el az ob-n
Bronzéremmel tért haza a III. feeder method országos egyéni horgászbajnokságról a Rábapatyi Németh Balázs.
Az országos feeder method egyéni horgászdöntőnek a Székesfehérvári, 6 hektáros Palotavárosi- tó adott otthont. A
döntőre selejtezőkön lehetett kvalifikálni. Három selejtezőt
rendeztek, mind a hármat Székesfehérváron, minden versenyből a 20 legjobb, vagyis összesen 60 horgász jutott be a fináléba – összesen 180-an neveztek a kvalifikációs
viadalokra.

A döntő négy napig tartott, három, egyenként ötórás fordulóból állt, pontozás alapján alakult ki a végső sorrend
– a több mint kétezer tagot számláló Fish Farm Horgásztó
Zsennye színeit képviselő rábapatyi Németh Balázs végül
az előkelő harmadik helyen zárta az év egyik legrangosabb
versenyét.


....részletek


Legújabb képek

Beküldte:
fishfarm

Beküldte:
fishfarm

Beküldte:
fishfarm


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink