Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat
ZSENNYÉN TESZTELVE
Cralusso

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Fish Farm Horgásztó
Több mint nyolc kilós csuka akadt horogra

Kapitális, több mint nyolc kilós csukát fogott a Zsennyei horgásztavon Pajtli Tibor – meglehetősen izgalmas körülmények közepette.....részletek
I. Lantos -Mix Feeder kupa 2011.10.01
Zsennyén első alkalommal került megrendezésre a LANTOS-MIX feeder kupa....
A versenyről készült beszámoló hamarosan itt olvasható, a

a versenyen készült képek megtekinthetőek itt.2011.Szeptember

Baráti bojlistalálkozó - Zsennye


....képek


24 órás úszós verseny
Tavaszi páros 24 órás úszós verseny
Kellemes időben, sok fogott hallal telt el az induló csapatok számára ez a hagyományos tavaszi páros 24 órás úszós verseny. A verseny 8 x 3 órás fordulója alatt sok nagytestű hal is mérlegre került majd kiméletesen vissza a lételemébe. Több csapat is örülhetett 7-9 kg os pontyoknak és közel 8 kilós amurnak.

részletek.....

Részletes eredmények itt:
Elsöprő siker a Megyei Csapat bajnokságon
2011.05.28-29 –én a Gersekaráti tavon került megrendezésre
vas megye hagyományosan legnagyobb versenye a
Megyei Csapatbajnokság.


A vasi horgász szövetség rendezésében 6 egyesület 10 csapata mérte össze 2011-es tudását..
A vasi szövetségnek közel 30 tagegyesülete van, ennek ellenére csak 6 egyesület adta le nevezését???? Csak úgy, mint a tavalyi évben a megye legnagyobb szövetségen belüli egyesülete a Savaria (volt Munkás) 2, a Kőszeg 2, az Elektromos 2, a Körmend 1-1, Bük 1, Csepreg 1 csapatot nevezett....részletekI. Zsennyei Halnapok

I. Zsennyei Halnapok: horgászat és főzőverseny

Első alkalommal rendezték meg hétvégén a Zennyei Halnapokat. A jó időnek köszönhetően sokan kilátogattak a horgásztóhoz, a jó szakácsoknak köszönhetően pedig sokan megkóstolták a halkülönlegességeket.


részletek...

Tavaszi 75 órás hagyományos baráti VIBEX-HÚS bojlis kupa
VersenyekTavaszi 75 órás hagyományos baráti VIBEX-HÚS kupa bojlis verseny került megrendezésre
Április 28-tól – május 1-ig . Hét elején még az időjósok remek kora nyári időt ígértek.
Ennek ellenére mind a 4 napon, naponta vagy hétszer eleredt az eső és kisütött a nap felváltva. Szerencsére a hőmérséklettel nem volt baj, inkább a folyamatosan változó irányú szél nehezítette meg a halak tartózkodási helyének a meghatározását.
Azok szerepeltek jól, akik ezekhez a folyamatosan változó időjárási körülményekhez a legjobban alkalmazkodtak a horgászatukkal. Kemény, „munkás” horgászatot tudtak le a 4-dik nap végére a csapatok.
A megemelkedett víznek köszönhetően átrendeződtek a helyek és a halak viselkedése is változott. Ráadásul ívás előtt volt közvetlenül a Ponty, ami a táplálkozását merőben befolyásolta......

....részletek


Hagyományos dunántúli Mozdonyvezetői feederbotos 2 fordulós verseny Zsennyén.
VersenyekIsmét hagyományosan 2011 tavaszán is megrendezésre került ez a rendkívül izgalmas és színvonalas amatőr feederes kupa.
A mozdonyvezetői baráti társaság idén is szép halak és egy kellemes nap eltöltése reményében megtisztelte a megye legnagyobb egyesületét a Fish farm egyesületet a baráti-munkatársi versenyük megrendezésével.
Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően sok dunántúli város masinisztái mérték össze tudásukat egy remek baráti pecán, 2x3 órás fordulóban.
A kora reggeli találkozó, gyors szabályismertetés, majd sorsolás után 9 órakor kezdődött meg a versengés. Természetesen, ahogy ez már lenni szokott, a tavalyi sikerek és kudarcok is előkerültek, amely jó ürügy volt egymás ugratására.


....részletekKépek, eredmények...
Horgász, és zsákmánya...

A múlt hét végen nem mindennapi harcsa esett zsákmányul a Zsennyei horgásztavon.....
Tél végi ragadozók
Jégolvadás után...../2011 Február/
Új Évi Horgász Találkozó!
A már hagyományosnak számító új évi peca idén sem maradhatott el Zsennyei horgásztavon. Itt az év első napja, az év első halának megfogásával kezdődik.
A kora délelőtti találkozó koccintással kezdődött, ezt követően pedig az elmaradhatatlan új évi virsli következett, melyet a VIBEX hús Kft. ajánlott fel.
A halfogás a lékek fúrásával kezdődött, mert bizony ezen a napon már vastag jégpáncél borította az egész tó rendszert. A tetszőlegesen választható módszerek közül leginkább a finom szerelékes keszegezés hozta a legtöbb eredményt.
Majd minden új évi horgász halfogással zárta a napot, és elmondhatta magáról, hogy az év első napján, megfogta az év első halát.

Fogásokban, és Eredményekben gazdag, Boldog újévet kívánunk, minden horgászunknak!
További képek....
Novenber végi csukák
FEKETE AMUROK érkeztek a tóba
Információk
November 11-n a Zsennyei horgásztó halállomány egy újabb halfajjal bővült a FEKETE AMUR személyében. A környéken szinte csak nálunk fogható fajból 3mázsa került a tóba. A Fekete Amur egy sokkal agresszívabb, küzdőseb fajta, mint az amur, és reméljük ezt minél több horgászunk személyesen is megtapasztalja.
Válogatás az elmult napok fogásaiból...
II.Fish Farm she amatőr kupa, beszámoló, eredmények
Versenyek
A hétvégén került megrendezésre egyesületünk 2010-évi második amatőr horgászversenye.

Részlétek....


VI. Barátság kupa
Versenyek
Vas (Fish Farm SHE.) - Zala
rakósbotos verseny
2010.09.18-án került megrendezésre Zsennyén a hatodik barátság kupa szomszédvári rangadó.
Hagyományosan Zala és a Vasi Fish Farm sport horgászegyesület 10-10 fős csapatai között 2 x 3 órás fordulókban zajlott a kimondottan rakósbotra kiírt verseny.
A Zalai team élükön Németh Lalival csk. fogadkozott, hogy a tavaszi Miháldi (Nagykanizsa mellett erdő által övezett 4 ha. körüli tó) vereségért most visszavágnak a Vasiaknak......


.....részletek

Közgyülési határozatának végrehajtásának felfüggesztése
Információk
Horgászok Figyelem!


A Vas Megyei Savaria (Munkás) Sporthorgász egyesület szövetségből történő kizárása után beadvánnyal élt a Vas Megyei Bíróságon, amiben megtámadtuk a kizárás jogszerűségét. Ebben a beadványban kérelmeztük, hogy a Vas Megyei Bíróság az általunk törvénytelennek tartott közgyűlési határozatának végrehajtását a per jogerős befejezéséig felfüggeszteni szíveskedjék.

Beadványunkat a Vas Megyei Bíróság elfogadta, s ennek következtében a Vas Megyei Savaria (Munkás) Sporthorgász egyesület teljes jogú tagja továbbra is a Vas Megyei Sporthorgász Szövetségnek.

Továbbra is várjuk tagjainkat, s bármilyen kérdésük, problémájuk van szívesen áll rendelkezésükre az egyesület vezetősége.

Ezúton is szeretnénk megcáfolni azokat a tévhiteket, amiket főleg Szombathelyen terjesztenek a másik egyesületek vezetői, hogy a Vas Megyei Savaria (Munkás) Sporthorgász Egyesület megszűnt, s nem lehet náluk horgászengedélyt váltani.

Bírósági határozatok......


Világbajnokok Zsennyén
Illusztris vendége volt a napokban a Zsennyei horgász¬tónak. A horgászvilágbajnok Katus Gyula - és fia -űzte-hajtotta a halakat,
Katus Gyulát nem nagyon kell bemutatni a sportág szerelmeseinek. Csak a laikusok miatt: az 54 éves sporthorgász négyszeres magyar bajnoknak vallhatja magát, 2003-n tagja volt annak a magyar válogatottnak, amely aranyérmet szerzett a szlovákiai horgász vb-n, és további számtalan hazai és nemzetközi elismerés gazdája. Fia, ifjabb Katus Gyula 24 esztendős kora ellenére ugyancsak veretes névnek számít a sportágban, például egyéni ifjúsági világbajnoki címmel is rendelkezik. Mivel a Katus család három napot Zsennyén töltött, adta magát a lehetőség egy kis beszélgetésre.

részletek....

Megvan az EZREDIK!
Kedves Horgásztársak!


Örömmel értesítünk benneteket, hogy egyesületünk elérte a
Bűvös 1000 fős Taglétszámot, így már biztonsággal kijelenthető hogy pár hónap leforgása alatt Vas megye legnagyobb horgász egyesületévé váltunk.....
....részletek
V. Amatőr Fish-Farm majális
VersenyekAz idei május 1 ragyogó horgászidővel örvendeztetett meg minket. A szél iránya, a víz és a levegő hőfok eredményes fogásokkal kecsegtetett. A helyek sorsolása és a felkészülés után kezdetét vette a négy órás halfogás. Az már az elején látható volt, hogy a rajthoz állók között hatalmas küzdelem lesz, hiszen több kiváló tudású és tapasztalattal rendelkező horgász is elindult a megmérettetésen.

>>>>Részletek
ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Kedd - Vasárnap
Hétfő szünnap
kivéve: Ünnep-, és Munkaszüneti nap

Nyári szezonban:
07.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:
07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:
(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
KIEMELT PARTNEREINK