Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB versenysorozat
RÉSZLETEK...

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Zsennye Bajnokság 2014!
Zsennye Bajnokság 2014!Zsennyei hagyománynak megfelelően 2015.01.01.-re került a 2014 es év "zárszámadása" és a sikeres újév köszöntése.

Sajnos a tó víztükre a sem veled, sem nélküled arcát mutatta, azaz 3-4 cm es jég soványkodott a tó tetején. Ez már elég arra, hogy éppen nem horgászható, de arra meg nem elégséges, hogy rálehessen menni és az év első halait meg tudjuk fogni. Jó ómen mindenkinek, ha az év első halát az év első napján megfogja, majd súg valamit a fülébe és visszaengedi.

Jó magam is ezt teszem már vagy 20 éve. Gondot is okozott a reggel, hogy most akkor mi is legyen, hol fogjam meg? Azért 2,5 órai Pinkai horgászattal megoldottam 1 db 25 cm körüli paduc társaságában. A jó isten megkönyörült rajtam, mielőtt kockára fagytam volna. A Pinkai falvak lakossága év eleji misére gyülekeztek, én meg horgásztam a parton. Na, az a lényeg hogy meg volt, pipa.

Szóval a tavon ez most 2015.01.01 én megoldhatatlan volt. Sokan persze a megjelent versenyzők közül a büfé haltartó tartályából a karácsonyi halvásárról megmaradt néhány pontyot és harcsát simogatták, koccintgatások közepette. Gondolták most ezt dobta a gép, de így is jó hisz halszagú lett az év első napján a kezük.

Az év első napjára datálódik a Zsennye Bajnokságunk eredményhirdetése azaz ZSB-nk.
A ZSB teljes végeredménye az egész 2014 es év pontszerző versenyei alapján alakult ki a versenyévad végére.
Az adott pontszerző versenyeken a finomszerelékes versenyzők, versenyről –versenyre gyarapíthatták ZSB pontjaikat.
Minden versenyen, az élen végzett 10-10 sporthorgász kapott az elért eredményétől függően pontokat. A szektor 1 es eredmények külön bónusz ponttal (kal) lettek díjazva.
Az év folyamán sok rangos, márka versenyeken kellet bizonyítani a felkészültségét és ügyességét a nevezőknek. Mindenkinek volt kicsit szerencsésebb és szerencsétlenül végződő versenye. Sokat tanultunk egymástól és folyamatosan a vízről, halak viselkedéséről.

Összesítésben 2014 ben az első 10-10 versenyző a pontszerző versenyek alatt, összesen 6.986.680 gr azaz közel 7.000 kg halat mérlegelt ! Ez több mint a 2013 as év azonos fogása.
Hát >>>>>><<<<<< ezt épp elég volt megfogni, lemérni!?

Persze nem mindenkinek sikerült a különböző versenyeken a legjobb 10 be bekerülnie, azaz pontszerző helyet elcsípnie.
Ezen rendszer így, hogy átöleli a versenyző egész éves verseny teljesítményét, a szerencse faktort leminimalizálja. Ha ezt % ban kellene kifejezni, talán 2-5 % max.
A szabályzat célja nyilván ez is, mivel a reális eredményt kell, hogy tükrözze az éves összesítés.

Versenyekre a Fish Farm Sport Horgász Egyesület versenyzőin túl az ország minden részéről baráti, remek tudással rendelkező versenyzők is érkeznek, akik között nem ritkák az aktuális és volt magyar válogatottak, világ és európa bajnoki érmekkel rendelkezők sem, ezért joggal mondható – minden versenyen nagy csatákban dőlt el minden pont sorsa a 2014 es évadban is. Érdemtelenül nem adtak és kapott ZSB – pontot senki, nem került be a legjobb 10 be.

Nagyon szoros, kiélezett csatákat hoztak mindkét kategóriában (feeder és úszós ) a Zsennyei versenyek. Az időjárással is,,, idén általában nagyon meg kellett küzdeni. Volt verseny, aminek mindkét versenynapján 80 as alap és 110 es lökésekkel tarkított szél volt a meghatározó.


Aztán sok jutott idén az esőből is, nem egyszer kellett locsogó esőben végignyomni az aktuális versenyt. Azért fogtunk ki olyan napokat is ahol meg a rakós botra sült a kezünk a 38 fokos tikkadt melegben.


A 2015 ös díjkiosztóra sok szponzor ajánlotta fel termékét, ajándékát a kategóriánkénti legjobb 3-3 versenyzőnek. A szponzorok valójában az év többi időszakában is folyamatosan jelen vannak a Zsennyei Tó életében. Termékeik kaphatóak és sikeresek az idelátogató horgászok és versenyhorgászok körében. Termékeikkel a sikereinkhez is nagymértékben hozzájárulnak, szívesen használja mindenki.
A CRALUSSO, LANTOS MIX, MAROS MIX, BAGEM , HO-HO horgászbolt - horgászcikk forgalmazók, szombathelyi DECATHLON sport áruház, BIRKÁS PÁLINKÁK,
ZSENNYE HORGÁSZTÓ, Német Bazsi Shell benzinkútjai, MK Invest kft,
mind – mind hozzájárultak a kimagasló eredményt elérő versenyzők díjazásához.Köszönet támogatóinknak és együttműködő partnereinknek az egész éves támogatásért, az év végi külön kiemelt Zsennye Bajnokság díjazásáért. Innen kívánunk nekik profitban is sikeres Boldog Új Évet!

A díjak: etetőanyagokban, horgokban, match és sport úszókban, adalékokban, kesztyűkben, sapkákban, sálakban, zoknikban, horgászzsinórokban, finom pálinkákban és természetesen kupákban – érmekben teljesedtek ki. Ezen túl a koccintgatás és jókívánságok sem maradhatnak el ilyenkor.
Horgász feleségek és barátnők is színesítették a férfi kavalkádot az év első napján. Köszönjük, hogy most is eljöttek. Zsennyén egyre több csajszi veszi fel a botot és próbál borsot törni az orrunk alá mindkét kategóriában. Már nem ritka a rakós és feeder botos női versenyző sem versenyen! és bizony remek sikereket értek el. Csak így tovább LÁNYOK! A 2014 es, méter magas kupák elkeltek!

2015 évben kik lesznek a győztesek? - mondhatnánk vasiasan: addig még a Rábán sok víz lefolyik.Elkezdődik ismét egy új év, egy új verseny év, ahol jó lenne ismét egy ilyen sikeres évet magunk mögött letudni, mint a 2013-14 volt.

Minden pontszerzőnek és az élmezőnynek fejhajtás mellett kíván halban, egészségben és horgász sikerekben boldog újévet a Zsennyei Horgásztó.

Hajrá!
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink