Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat
ZSENNYÉN TESZTELVE
Cralusso

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
6.Tünde Napi Lódoki és Barátai Horgászverseny Zsennyén
6.Tünde Napi Lódoki és Barátai Horgászverseny ZsennyénImmár hatodik alkalommal találkoztunk 2016. június 01-én a Fish Farm Sporthorgász Egyesület Zsennyei taván, hogy megtartsuk hagyományos horgászversenyünket.
Az évek óta visszatérő törzstagjaink újabb érdeklődő horgász barátokat hoztak magukkal, így ismét 22 versenyzővel tartathattuk meg ötórás (nekünk amatőr pecásoknak „maratoni” versenyünket. Még a halban gazdag hullámzó Balaton mellől is többen vették a fáradtságot, hogy kora reggel velünk lehessenek. Budapestről már a versenyt megelőző délután megérkezett edzeni Dr. Abonyi Tamás kollégánk, aki a tó melletti barátságos faházban éjszakázott, hogy el ne késsen a verseny kezdetéről. Reggel örömmel újságolta, hogy milyen szép szürkeharcsa tisztelte meg őt este pontyozás közben! Gratulálunk!Sok év után először újra Tünde napján a versenyeink történetében először egy valóságos Tündét (Czvitkovics Tóth Tündét) hostessünket köszönthettünk meg egy kis virággal! A gépkocsit nem vezetőknek pálinkás jó reggelt kívántunk, majd elfogyasztottuk a reggelire föltálalt debrecenit. A tógazdák nevében Németh Krisztián üdvözölte a megjelenteket és rövid technikai megbeszélést követően kijelölte a versenyzők helyeit. A verseny tíz perces etetést követően fél kilenckor kezdődött.

Szinte be sem dobtunk, amikor Abonyi doktor a büfé alatti oldalon fogott egy szép pontyot, amikor a tó másik partjáról már mérlegelést kértek egy közel hat kilós amúrhoz! A halak örömmel vették, hogy finomabbnál-finomabb etetőanyagok és csalik potyogtak a vízbe, de válogatós kedvükben lehettek, mert egyes helyeken nagyobb számban megjelentek, míg máshová oda sem hederítettek!
A délelőtt folyamán szépen teltek a szákok. Háziasszonyunk Zsuzsa mama (Dobrotka Lászlóné) sütötte finom túrós-sajtos pogácsájával kínálta körbe a versenyzőket és közben fotózott is!

Késő délelőtt a halak kicsit pihentek, majd dél tájban – biztos, ami biztos - újra kapni kezdtek. Ekkor még nem sejtették, hogy a verseny után többen visszatérnek a helyükre és nagy halfogás reményében késő délután is maradnak.
Az öt órás verseny lefújása után következett mérlegelés során tudtuk, meg igazából, hogy ki mennyi és milyen halat fogott. A legnagyobb halat egy gyönyörű 12.440 grammos pontyot Sárközi Krisztián a Fish Farm SHE tagja (18 éves) fogta. Krisztián az egyesület verseny horgászának, a volt magyar válogatott tag Komáromi Leventének a tanítványa! Mindkettőjüknek gratulálunk! A versenyt követően Krisztián örömmel újságolta, hogy a nyári gyermek horgásztáborokban már ő is oktatni fogja a felnövekvő kis horgász palántákat! Igaz az a mondás, miszerint: Tanulj, hogy taníthass! Csak így tovább fiúk!

A jó ebédet (sertés húsból készült gulyáslevest) Goldmann Tamás előkészítő munkáját követően Kondics Zsolt készítette el. Friss Lipóti kenyérrel (szándékosan nagy L-el írva, mert mára már szinte fogalom ez a minőségi pékáru) hamar kiürült a kondér! Az ebédet Dr. Sélley Erzsébet finom „Ott felejtett pogácsája”koronázta meg!

Az eredményhirdetés során (hála szponzorainknak) horgászaink számára ez évben értékes díjak kerülhettek kiosztásra. Köszönjük az Aluflokk Kft. prémium kategóriás alumínium bottartóit, az Alphavet Zrt.-től kapott Dovit etetőanyagokat, az Atevszolg Zrt-től kapott elegáns, halászlé főzéshez is kiváló kötényeket, a Babati és Társa Kft. Körmend kedvezményes hús termékeit, és nem utolsó sorban a horgászok konyháiban és kamráiban is már bizonyított Insecticid rovarirtó permeteket a szombathelyi Veterinarius Kft.-nek.

A versenyen az alábbi eredmények születtek:
Az eredményhirdetés során a díjak átadása mellett gratuláltunk a nyerteseknek! Végül Komáromi Levente köszönte meg a szervezők munkáját és azt, hogy kollégáink és barátaink ilyen szép számban megtisztelték versenyünket!

Dr. Dobrotka László

Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Kedd - Vasárnap
Hétfő szünnap
kivéve: Ünnep-, és Munkaszüneti nap

Nyári szezonban:
07.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:
07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:
(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
KIEMELT PARTNEREINK