Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Képek
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB 2019 versenysorozat
RÉSZLETEK...Bútortervezés, bútorgyártás

MEDER TÉRKÉP


Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Világbajnokok Zsennyén
Illusztris vendége volt a napokban a Zsennyei horgász¬tónak. A horgászvilágbajnok Katus Gyula - és fia -űzte-hajtotta a halakat,
Katus Gyulát nem nagyon kell bemutatni a sportág szerelmeseinek. Csak a laikusok miatt: az 54 éves sporthorgász négyszeres magyar bajnoknak vallhatja magát, 2003-n tagja volt annak a magyar válogatottnak, amely aranyérmet szerzett a szlovákiai horgász vb-n, és további számtalan hazai és nemzetközi elismerés gazdája. Fia, ifjabb Katus Gyula 24 esztendős kora ellenére ugyancsak veretes névnek számít a sportágban, például egyéni ifjúsági világbajnoki címmel is rendelkezik. Mivel a Katus család három napot Zsennyén töltött, adta magát a lehetőség egy kis beszélgetésre.

- Kalocsán születtem, a Duna, illetve a Szelidi-tó mellett nőttem fel, apám is szenvedélyes horgász volt, így tulajdon képen minden adott volt ahhoz, hogy én is botot fogjak a kezembe, a fiamnak pedig már ki is volt kövezve az útja - fogalmazott Katus Gyula. - De valami baj biztosan lehet a fejemben, mert én a nap minden percében horgászni akartam. Megszállottja vagyok a sportágnak, a természetnek. Mint minden szakmában, sportágban, a horgászatban is csak azok jutnak el a komoly sikerekig, akik mindent beleadnak, akik megszállottai saját területüknek. Érdekes sportág a miénk, napról napra fejlődik, számtalan kategóriában írnak ki versenyt. Aki lépést akar tartani az élmezőnnyel, az szinte naponta képezi magát. Magam is igyekszem mindenféle vízen, mindenféle halra, mindenféle technikával horgászni. Sokfelé jártam a világban, sok versenyen vettem részt, mégsem mondhatom azt, hogy már mindent tudok erről a sportágról. Zsennye Kalocsától például 300 kilométerre van, de eljöttem, hogy nagyhalas technikámat finomítsam. Egyébként gyönyörű itt minden, halban gazdag az élővilág, horgász ennél szebb és jobb tavat nem kívánhat magának. A horgászat időigényes sportág, és sajnos pénz is kell hozzá folytatta Katus Gyula.
- Mi szerencsére eljutottunk odáig, hogy a horgászatból élünk. Nem azt mondom, hogy dőzsölünk a pénzben, mert amit a sportra fordítunk, annak máshol is lenne helye. Etetőanyagokkal, felszerelésekkel foglalkozunk, ami azért
tisztes megélhetést biztosít. Ma már márkanévnek számítunk. 2003-ban például Szlovákiában a magyar válogatott a Katus Szuper elnevezésű etetőanyagot használva lett világbajnok. Szerencsére az a munkánk, ami a
hobbink, vagyis a nap 24 órájában ténylegesen horgászattal foglalkozunk.
Rengeteg szép élményt, rengeteg barátot köszönhetek a horgászatnak. De ha mégis, egy dolgot kellene kiemelnem pályafutásomból, akkor a 2003-as vb-t választanám. Nem az aranyérem miatt/hanem azért, mert a sikerünkkel óriási örömet okoztunk az értünk szorító szlovákiai magyaroknak Madunicében. Leírhatatlan, hogyan ünnepelték a győzelmünket. Egy olyan sikert, ami itthon nem is kapott túl nagy sajtóvisszhangot. Ha visszaérnie^ szem, még ma is beleborsózik; hátam, még ma is meghatódom zárta szavait Katus Gyula. Katus Gyula egyébként tiszteletbéli tagja a megye legnagyobb horgászegyesületének, a már ezerfős taglétszámot meghalad a Fish Farm SHE-nek.

forrás: Vas Népe
Tóth Gábor
Hozzászólások
#1 | Namivan - július 13 2010 07:50:22
Először az állítólagos "kinőtt konkurenciához" látogattak el Gyuláék, de ott nem ismertek senkit és Őket sem ismerte fel senki. Szigorú igazoltatás és táskavizit után mentek tovább Zsennyére.
#2 | péter - július 22 2010 21:32:34
Szerintem neked maximum Gyula bácsi , de inkább Katus Gyula úr és nem Gyuláék!
Egyébként meg meghívásra jöttek 3 napra oda ahová érkeztek a barátaikhoz! Nem csoda hogy kevered Őket hiszen csak képről ismerheted. Máshol nem is jártak csak az úton Kalocsától Zsennyéig. Azért aludj jól!-nem számít.
A kinövésről meg annyit hogy elöbb (évekkel)volt sokkal a tyúk, bár nem az én kompetenciám ez.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink