Navigáció
· Főoldal
· Horgászvizsga
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Képgaléria
· Szálláshelyek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
· Vendégházak
· Galéria
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
ZSB versenysorozat
RÉSZLETEK...

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok

**
**


**
**
**


**
Partnereink

Untitled Document Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
HORGÁSZVIZSGA LEHETŐSÉG ZSENNYÉN
Információk
HORGÁSZVIZSGA LEHETŐSÉG ZSENNYÉNA Fish Farm Sport Közhasznú Horgász Egyesület minden pénteken 17.00 órai kezdettel Állami Horgászvizsgát szervez. A horgászvizsga feltétele, a horgász kártya regisztráció, melyet előzetesen, akár a horgász tavon is el lehet végezni. Horgász vizsga helyszíne, Zsennyen, a Fish Farm Horgásztó.

A vizsgára történő jelentkezés kizárólag a 06 /20/320-6016 telefon számon lehetséges.


A mellékelt vizsga segédanyag a innen letölthető.

Szülinapi buli a Zsennyei tavon!
Zala-Vas rakós botos találkozó

Végre megindult a 2014 es pecaszezon. Már a kökény virágzásán is túl vagyunk, így lehet számítani a jó időre. Magyarországon a kökény virágzásához köti a népi megfigyelés az erős- viharos tavaszi szeleket és gyakran még a tél utolsó havazását. Szerencsénkre ebből most semmi nem jött össze, remek horgász idő volt egész nap. A reggel volt kissé csípős, de a Zalai barátok gondoskodtak róla, hogy ne csak a felkelő nap melegítse a 8-8 fős csapatokat.

....részletek
Horgásszunk együtt Erdei Attilával!
Hazánk egyetlen feeder világbajnoka megosztja velünk közel 30 éves horgász tapasztalatát, rejtett praktikáit...
Kérdezz bátran, próbáld ki a ládáját, pecázz a botjával..


2014. Május 2-án 10 órától


Fish Farm kupa beszámoló képekben, eredmények...

Fish Farm Házibajnokság eredményei:


Pergető találkozó

A szokásostól eltérően kicsit megkésve április elején, kergettük meg a ragadozó halakat egy baráti találkozó keretén belül.
Az elmúlt évekkel ellentétben már 3 hónapja tart a tavasz, mondhatni nem is volt tél. Havat szerencsére nem láttunk itt a vasi zugban.
A hólapátot nem kellett használni erre felé, valahogy a tél apó kegyes volt most a magyarokhoz.
Folyamatosan nappali 16-24 fokokat mutatnak a hőmérők, de éjjel sem jellemzőek a mínusz fokok.
A halak is ennek megfelelően a partszéli vizekben tartózkodnak elsősorban. Már 1 hete a kárászok és dévérek egy része folyamatosan ívik, amit a vízparti növényzetre lerakott ikrák jól mutatnak.
Természetesen a ragadozó halak is követik a táplálék halakat, így nagyobb esély volt a megfogásukra a partszéli vizekben.

Tovább...Domolykós kirándulás egy BARÁTTAL!

"""""Úgy gondolom, kevés horgász van a Vasi dombságon aki ne ismerné Soós Jani barátomat. A mozdonyok füstje mellett korosodó 6 gyermekes családapa a horgászat megszállottja. Családján kívül eddigi életében a szabadidejét a pecásokra és a horgászatra szentelte. Nem hiszem, hogy ma van vas megyében olyan ember aki több botot, orsót, horgászcikket javított volna meg mint ő.

Tovább...


Kérjük támogasson bennünk..
Kérjük támogassa egyesületünket adója 1% - valKöszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik 2013 ban adójuk 1%-val támogatták egyesületünket. Ezen felajánlásokat a gyermekhorgászaink támogatására fordítottuk.
Itt meg ragadnánk az alkalmat, hogy az idei évben is gondoljanak ránk illetve gyermekeikre, akik remélhetőleg nálunk sajátítják el a horgászat fortélyait.


Vasi Domolykók 2. rész

Vasi domolykók

(II.rész)Kicsi a víz a szokásosnál is kisebb, pedig ősszel volt csapadék bőven. Utánpótlása nem érkezik a folyásnak, most már Körmend felett sem kap a Herpenyő patak vizet a Rábából. Teljesen csapig fel van iszapolódva az árok, ami pár éve lett elkészítve uniós pénzből a patak vízutánpótlása végett. Működése évek óta nulla.
Egyre gyakrabban találkozni hód munkás nyomaival. Hihetetlen mekkorákat tud 1-1 harapással kihasítani a fa oldalából.

...részletek

Vasi Domolykók 1. rész

Vasi domolykók

(I.rész)
Ismét eltelt 1 év, amikor számomra elérkezett a vasi patakok és legnagyobb folyamunk a Rába folyó becserkészésének ideje, Domolykó -ilag.
Ebben a késő őszi és téli időszakban van időm ismét betekintést kapnom a vasi Domolykó állományról. Az év másik, egyébként kellemesebb hőmérsékletű szakaszaiban a munka, barátok, versenyzés és a család teljesen lefoglal, szinte abszolút nem jutok ki folyami-pataki „öröm-nosztalgia pecára”.
Igaz az év végi, és az új év eleji időjárás abszolút nem adja az ilyenkor megszokottat sokunk örömére. Aki havat szeretne vagy összetörni magát síléccel, az megteheti akár 1-2 óra autóúttal a szomszédos Ausztria különböző veszélyes lejtőin. Csak hajrá! – itt legyen szabadban is kényelmesen elviselhető hőmérséklet. Kár, hogy ez nem kívánság műsor.

Szóval, pénteken irány a csirkebolt egy kis friss csirkemájért. Ha már itt tartunk az sem mindegy melyiket a sok közül. Az előző évi Domolykós cikkekben kitértem sok mindenre, próbálom nem ismételni magamat.
Ha lehetőség van rá, akkor inkább a sötétebb színűekből válasszunk...

...részletek
"A zsennyei csata"

Hajnali három óra van, és nem bírok aludni. Pedig hamarosan indulnom kell, vár a műszak, megyek csónakázni. De az már mégsem járja, hogy koromsötétben, hidegben induljak, leosontam hát az emeletről, hogy megírjam, mi minden történt a híres zsennyei ütközetben.

Részletek

Tisztelt Tagtársak
Tisztelt Tagtársak,
Leendő Tagtársak!


Engedjék meg, hogy köszönetünk fejezzük ki, amiért az elmúlt évben is a Fish Farm Sporthorgász Egyesületet választották, ennek köszönhetően létszámunk a múlt évben is, mint eddig minden éven folyamatosan emelkedett. Remélhetően ez a folyamat a 2014-s esztendőben is hasonlóan alakul, mi lehetőségeinkhez mérten ezért mindent megteszünk. Igyekszünk a legtöbbet nyújtani tagjainknak, felnőtt és gyermek horgászainknak egyaránt.
A tavalyi évhez hasonlóan, kedvező árakkal...

.....részletek

Zsennye Bajnokság 2013!
Zsennye Bajnokság 2013 !

2013 ban indult útjára 2 kategóriában a ZSB azaz a Zsennye Bajnokság. Az egyik feeder a másik az úszós kategória.
A teljes végeredmény az egész 2013 as év pontszerző versenyei alapján alakult ki a versenyévad végére.
Az adott pontszerző versenyeken a finomszerelékes versenyzők, versenyről –versenyre gyarapíthatták ZSB pontjaikat.
Minden versenyen, az élen végzett 10-10 spothorgász kapott az elért eredményétől függően pontokat 5 - 25- ig.
Az év folyamán sok rangos, nagy létszámú, márka versenyeken kellet bizonyítani a felkészültségét és ügyességét a nevezőknek. Mindenkinek volt kicsit szerencsésebb és szerencsétlenül végződő versenye. Összesítésben az első 10-10 versenyző a pontszerző versenyek alatt összesen 6.230.620gr azaz 6.230kg halat mérlegelt!
Hát …………………….. ezt megfogni?

....Részletek


Karácsonyi Csuka..
Csuka Karácsonyra!


Ő nem bízta a véletlenre a Karácsonyi Csukát!

Amíg nincs jég alatt a tó, addig gyertek és fogjátok meg Ti is..

Mind két tavunk teljesen jégmentes, amennyiben változna a helyzet, itt informálunk titeket.
2013 évi visszatekintő!
2013 évi visszatekintő!

Idei évben is sokat versenyeztünk, sok napot töltöttünk együtt és egymásért. 2013- ban is a Zsennye horgásztó egyesületének versenyhorgászai büszkén elmondhatják, hogy ismét sikerült kitenni magukért és egyesületükért.

Remek csatáknak adott színteret a Zsennyei horgásztó, nagyon jól felkészült és komoly horgásztudással bíró versenyzők egész sora mérte össze tudását sokszor hétről - hétre az egyesület bázisán.
Az Fish Farm Sport Horgász Egyesület az idei évben is a megye messze legnagyobb taglétszámú egyesülete volt.Köszönet ezért minden kedves horgásztársunknak,
hogy idén is bíztak egyesületünkben.


....részletek

Ismét találkoztunk a ragadozó(so)kkal!

Ismét találkoztunk a
ragadozó(so)kkal!
…….és ha már találkoztunk, akkor „versenyeztünk” is családias formában.
Kitaláltuk, múlt vasárnapra kellene egyet dobálni a krokodilpofájú, kapafogú barátainkra. Hét közepén minden létező hivatalos időjós a tél beköszöntét jósolta vas megyére 50-70 mm esővel, komoly lehűléssel, viharos széllel.

....részletek

Telepítés...
A ragadozó halra horgászók legnagyobb örömére tegnap
3 mázsa csuka kerül a tóba..
Őszi háziverseny - Képekben
3 megye rakós versenye

Hagyományosan évente más - más megyei helyszínen megrendezésre kerül így őszbe hajlóan a 3 megyét átölelő rakós botos csata.
Veszprém, Zala és Vas megye finomszerelékes 8-8 fős csapatai gyűrik egymást 2 x 3 órás fordulókban. A fordulók között a vendéglátó csapat helyben főzött étellel lepi meg a társaságot, jobbnál jobb borok, pálinkák kíséretében. Erről idén a veszprémi grupp gondoskodott kimagaslóan. A csülkös „akadókkal” teli ízletes pörkölt minden porcikája elfogyott. Nem csak horgászni tudnak a szomszéd megyei fiúk, de főzni is. 

...Részletek
Páros Pergető verseny.
Pergettünk!

Általában évi 2 szer összejön egy szélesebb baráti társaság a Zsennyei bázisra számot adni pergető tudásáról.
Ez az összejövetel igazából laza verseny körülmények közé van beszorítva. Itt mindenki maga méri a megfogott halát, senkinek nem kell leigazolnia, bemondásra van az eredmény hitelesítve. Ezért itt nem nyilvános a nevezés csak és kizárólag meghívásos a közös őrület.

...Részletek
Őszi női feeder verseny
Izgatottan gyűltünk össze október 4.-én reggel a 2*3 órás női feeder versenyre, rutinos segítőinkkel és "fegyvertárukkal" felszerelkezve.
A versenyzők között négyen már az előző versenyeken is részt vettek:
Kovács Eszti párjával Köppel Szilivel, Rezsonya Sarah a Rezsonya szülőkkel, Horváth Marcsi férjével, Horváth Petivel és kisfiával Danival, valamint Lendvai Bara édesapjával Lendvai Józsival. És a két újonc: a legfiatalabb kis indulónk, Kurusta Sára szintén édesapjával Kurusta Sanyival, valamint a horgásztó büfé személyzetének egyetlen női tagja, jómagam Szombath Elvira Kondics Milánnal.
....részletek


TÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Nyári szezonban:
06.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:

07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Január 1-től - Március 31-ig :

HÉTFŐ SZÜNNAP

Éjszakai nyitva tartás:

(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
Partnereink