Navigáció
· Főoldal
· Szálláshelyek
· Galéria
· Horgászegyesület
· Híreink
· Versenycsapat
· Képek a tóról..
· Partnereink
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

· Hír beküldése
· Kép beküldése
· Regisztráció
Akciónk folytatódik!

Gyűjts össze 5 db, békés halas azonos fajta napijegyet és hozd vissza.
A hatodik alkalommal megvendégelünk egy horgászatra.

További információ:
Tel:+36/20/3260-986
Versenyek
ZSB versenysorozat
ZSENNYÉN TESZTELVE
Cralusso

MEDER TÉRKÉP

Időjárás előrejelzés
Ti fogtátok
Untitled Document
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
4. Lódoki és Barátai Horgászverseny Zsennye 2014-05-29
4. Lódoki és Barátai Horgászverseny Zsennye 2014-05-29


Már negyedik alkalommal, 2014. május 29-én kerület megrendezésre a Fish-Farm Sporthorgász Egyesület zsennyei taván a 4. Lódoki és Barátai Horgászverseny.

Az elmúlt hetek, rendkívül változékony frontokkal gyakran terhelt viharos időjárása előre kiszámíthatatlanná tette a verseny várható eredményét. Ezen a délelőttön szerencsére, Fortuna kegyébe fogadta a megjelent a kockázatot is merni vállaló és többségében amatőr módon pecázó lódokikat és meghívott horgász barátaikat.

Korán reggel 7 órakor a Babati és Társa Kft. jóvoltából finom szaftos főtt Debrecenivel kezdtük a napot.

Részletek....


ERDEI - MAROS MIX 24 órás páros verseny!
ERDEI - MAROS MIX 24 órás páros verseny!


Reméljük, hogy rendhagyóra sikerült az ERDEI - MAROS MIX páros 24 órás feeder csata, ami az időjárást illeti. Bízzunk bent, többet ilyen ítéletidőben nem lesz részünk vízparton, mert a pálya bizonyos szakaszain kibírhatatlan volt az idő. Mindkét napot viharos 80-100 km/h folyamatos tomboló szél próbálta lehetetlenné tenni.

A feederes versenyzőket nem lehet csak úgy eltántorítani a halfogástól. Nem adják fel még akkor sem ha "normális ember" ki sem dugja az orrát a lakásból ilyentájt. A partról felcsapódó tarajos hullámok több méter magasra csaptak fel......


Részletek...Interaktív nap - Erdei Attilával
Interaktív nap - Erdei Attilával


Nagy érdeklődés mellett került megrendezésre, a Május 2-án tartott Erdei Attila feeder világbajnokunk bemutatója.

A kilátogatók a feltett kérdésre választ kaptak, betekinthettek a bajnok rejtett titkaiba.

Az egész napos horgászat során, akadt hal bőven, látogatókból sem volt hiány....de erről beszéljenek a bemutatón készült képek.

Horgásszunk együtt Erdei Attilával!
Hazánk egyetlen feeder világbajnoka megosztja velünk közel 30 éves horgász tapasztalatát, rejtett praktikáit...
Kérdezz bátran, próbáld ki a ládáját, pecázz a botjával..


2014. Május 2-án 10 órától


Domolykós kirándulás egy BARÁTTAL!

"""""Úgy gondolom, kevés horgász van a Vasi dombságon aki ne ismerné Soós Jani barátomat. A mozdonyok füstje mellett korosodó 6 gyermekes családapa a horgászat megszállottja. Családján kívül eddigi életében a szabadidejét a pecásokra és a horgászatra szentelte. Nem hiszem, hogy ma van vas megyében olyan ember aki több botot, orsót, horgászcikket javított volna meg mint ő.

Tovább...


Zsennye Bajnokság 2013!
Zsennye Bajnokság 2013 !

2013 ban indult útjára 2 kategóriában a ZSB azaz a Zsennye Bajnokság. Az egyik feeder a másik az úszós kategória.
A teljes végeredmény az egész 2013 as év pontszerző versenyei alapján alakult ki a versenyévad végére.
Az adott pontszerző versenyeken a finomszerelékes versenyzők, versenyről –versenyre gyarapíthatták ZSB pontjaikat.
Minden versenyen, az élen végzett 10-10 spothorgász kapott az elért eredményétől függően pontokat 5 - 25- ig.
Az év folyamán sok rangos, nagy létszámú, márka versenyeken kellet bizonyítani a felkészültségét és ügyességét a nevezőknek. Mindenkinek volt kicsit szerencsésebb és szerencsétlenül végződő versenye. Összesítésben az első 10-10 versenyző a pontszerző versenyek alatt összesen 6.230.620gr azaz 6.230kg halat mérlegelt!
Hát …………………….. ezt megfogni?

....Részletek


Ismét találkoztunk a ragadozó(so)kkal!

Ismét találkoztunk a
ragadozó(so)kkal!
…….és ha már találkoztunk, akkor „versenyeztünk” is családias formában.
Kitaláltuk, múlt vasárnapra kellene egyet dobálni a krokodilpofájú, kapafogú barátainkra. Hét közepén minden létező hivatalos időjós a tél beköszöntét jósolta vas megyére 50-70 mm esővel, komoly lehűléssel, viharos széllel.

....részletek

Lantos Mix Feeder Kupa 2013
A 2013 as évi utolsó márkaverseny 2 fő kérdése az volt? - ki nyeri el a Lantos kupát és kinek sikerül itt a célegyenesben sok ZSB pontot gyűjtenie. Nagy a hajtás a dobogó különböző fokaiért, de az sem mindegy kinek sikerül bekerülnie az egész éves teljesítményét tekintve a legjobb 10 vagy 20 ba.
Az év végéhez közeledvén fogynak a pontszerző versenyek és ilyenkor már az időjárás is sajnos keményen beleszólhat az eredmények alakulásába.

....részletek
Erdei - Maros Mix 24 órás feeder kupa !
Erdei - Maros Mix 24 órás feeder kupa!


Mint ahogy lenni szokott nagy csatákat és jó hangulatot hozott az Erdei - Maros Mix
24 órás feeder kupa
.

Jó erőkből álló csapatok mérték össze tudásukat a 8 fordulós megmérettetésen.

A verseny slusszpoénját adta, hogy Erdei Attila jelenlegi egyetlen egyéni feeder világbajnokunk is indult a védnöksége alá tartozó versenyen.

Ezen kívül még Vidó Fecó, Siroki Dávid, Németh Bazsi is tiszteletét tette, mint magyar feeder válogatott tagok. Németh Bazsi, Attilával csapat világbajnoki ezüst érmes is ebben a kategóriában...
...Részletek
Ismét együtt pecáztunk!!
Ismét együtt pecáztunk!!!


Erdei Attila egyéni feeder világbajnokunk és Ambrus Tibi finomszerelékes csapat világbajnokunk meghívásunkra nálunk Zsennyén tesztelte a MAROS MIX termékcsalád különböző halcsalogató etetőanyagait, csalit, feeder kosarait. Elsősorban a feederes technika volt terítéken, annál is inkább mivel 1 hét múlva kezdődik az
Erdei - Maros Mix 24 órás páros feeder verseny.

...Részletek
III. Zsennyei Halnapok


...RÉSZLETEK


Cralusso Hétvége

Nagy érdeklődés mellett, kellemes nyári 28 fokos melegben, jó hangulattal zárult a 2 napos Cralusso rendezvény.
A Cralusso cég képviseletében Klárik Károly (tulajdonos,ügyvezető, GÉNIUS DÍJAS feltaláló és sporthorgász) és nagy fia Tamás megtisztelte a rendezvényt, sőt a vasárnapi úszós versenyen ők is 2 x 3 órában megáztatták versenyszerelékeiket.
A nagy számú érdeklődő interaktív beszélgetés mellett győződhetett meg a népszerű Cralusso termékekről, sokoldalú használatukról...

Részletek...

Gold - Vibex Feeder Kupa

A minden évben megrendezésre kerülő és nagyon népszerű verseny kitalálói és rendezői Sanyi és Alex barátunk ismét egy remek csatás versenyt hozott össze.
40 fős létszámmal remek tudású horgászokból álló csapatok 12 fordulóban abajgatták a Zsennyei tó halait. A kupa rendezése a megszokottól eltérő ezzel is jelezvén ez egy kicsit másik oldalról megközelített verseny.
A versenynek + rangot adott, hogy az egyéni ZSB azaz a 2013 as
Zsennyei feeder Bajnokság pontjai gyarapíthatóak voltak a legjobb 10 helyen végzett versenyzők számára.

Részletek...

Vibex Hús kupa !


Már 6 ik éve kezdődött ez a nem mindennapi verseny, mely a névadónak Kurusta Sanyi barátunknak köszönhető. Nagyon repül az idő, szinte most volt az első és már a hatodikon is túl vagyunk.
A népszerűségét évről – évre felülmúlva az erős versenyzői brigádnak, a kiváló hangulatának és a különleges díjazásának is köszönheti. Most is remek társaság verődött össze, az időjárás a kánikula arcát mutatta. Nagy harc folyt a helyezésekért és a ZSB – s pontokért...


Részletek...

Horgászbottal a Zsennyei tavon!
Horgászbottal a Zsennyei tavon!Már hagyományosnak mondható feederbotos horgászversenynek adott otthont ez a remek adottságú horgásztó. A pár éve indult kezdeményezésnek fő célja az volt,hogy a horgászatról,természeteről hasonlóan gondlkodó mozdonyvezető kollégákat összefogja és egy nap igazi örömpecával ajándékozzák meg magukat. A emberek, a természet és a technikák változnak, de az alap gondolatok nem. Az elmúlt évek versenyei ,azok hangulata és eredményessége bizonyíték arra ,hogy jó úton járunk. Van egy stabilnak mondható mozdonyvezető közösség, aki rendszeresen tiszteletét teszi a versenyeken és élvezi a tó sajátos hangulatát és kivételes halbőségét. Évről évre akad egy-két új kolléga, aki csatlakozik ehhez a közösséghez és belekostól a finomszerelékes feederhorgászat szépségébe és hatékonyságába.


....Részletek

Vas Megyei Csapatbajnokság és Vas Megyei Egyéni! 2013


Helyszíne a Gersekaráti Sárvíz tó. Időpont május utolsó szombat - vasárnapja.
Fish Farm és a Kőszegi she a hagyományoknak megfelelően 2 csapatot indított a megye legnagyobb vasi szövetség által rendezett versenyén.
Az 1 es csapat célja mi más lehetett, mint a zsinórban 14 ik bajnoki cím megszerzése, a 2 es csapatunknak valamelyik érem, lehetőleg az ezüst begyűjtése, megannyi bronz után.
2 jó erőkből álló csapatot sikerült ismét összeraknia a 2 egyesületnek, tapasztalt sok versenyen megedződött versenyzők alkották a 4-4 felnőttből és 1-1 ifiből álló csapatainkat....

...részletek


A Pergető
A Pergető!


Baráti? Nem inkább családi már a „kis” pergető társaság, amely minden évben 2 szer versenykeretek között összejön a Zsennyei tavon és kipróbálja a fegyverarzenálját a ragadozó halak ellen.

....részletek


2013 Tavasz, amatőr horgászverseny.
Fish Farm She.
2013 Tavasz, amatőr horgászverseny.
Egyesületünk, a hobbi kategóriás amatőr versenyét 2013, Március 24 - én tartotta a már jól megszokott Zsennyei tavon.
Sajnos az időjárás nem éppen kellemes, mondhatni télies volt, de a mindenre elszánt horgászok mit sem törődve a hideggel, a kori időpont ellenére, nagy számban gyűltek össze a Zsennyei tó partján.

.....részletek

Felajánlás gyermek horgászaink részéré!


Kérjük, támogassa egyesületünk gyermek horgászait adója 1% - a felajánlásával!

Alapszabályunkban is rögzített, kiemelt célunk, hogy a gyermekeket és az ifjúságot a horgászkultúra és horgászetika elsajátításában segítsük, a természet szeretetére és a környezet védelmére, valamint a tisztességre, kölcsönös megbecsülésre neveljük.
E cél elérése érdekében részükre versenyeket, vetélkedőket, összejöveteleket, gyermek és ifjúsági táborokat szervezünk és támogatjuk őket más szervezetek rendezvényein való szereplésükben.
Ezen célok eléréséhez kérjük, hogy adója 1% - val ön is járuljon hozzá céljaink eléréséhez!

Gyermek horgászaink nevében köszönjük.

Rendelkező nyilatkozat letöltése.

Február 24. eső, hó, dévér, ponyt..


Február 24. eső, hó,dévér, ponyt..

Laci barátunk egy sikeres horgásznapot tudhat a háta mögött, fogott dévért, kárászt és 12 db pontyot!

(ZSB) azaz ZSENNYE BAJNOKSÁG 2014, kiírás! A Fish – Farm Sport Horgász Egyesület 2014-es évben is folytatja, az egész verseny évet átölelő –  Feeder  és   Úszós  kategóriákban a - ZSENNYE BAJNOKSÁG - sorozatát.

Részletek...


ENERGETIKAI FEJLESZTÉS A FISH FARM KFT. TELEPHELYÉNTÁBOROK
Horgász és Kaland TáborNYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS:

Kedd - Vasárnap
Hétfő szünnap
kivéve: Ünnep-, és Munkaszüneti nap

Nyári szezonban:
07.00 - 20.00 óráig

Okt.1-től–Május 1-ig:
07.00 – Napnyugtáig
(legkésőbb 20.00 óráig)

Éjszakai nyitva tartás:
(Májustól - Szeptember végéig)
Péntek – Szombat
20.00 – 06.00 óráigÉjszakai horgászat
Éjszakai horgászat a
téli nyitva tartás alatt!

...Részletek
KIEMELT PARTNEREINK